Hiç yakışıklı erkeğin yanında çirkin bir kız görmedim. Çevremdekiler de kendi görünüşlerine bakmadan sürekli güzel kızlarla konuşmaya çalışıyor ve arkalarından sallıyorlar sizce sebebi ne olabilir?
3 ay
Ben de düşündüm bunu tam emin olamadım ama galiba şundan: Güzel kızlar parası var diye vasat erkeklerle ilişki kuruyor ve görünüş olarak aynı skaladaki erkekler de bunlara bakıyorlar bize de bakar diyorlar. Parası , mesleği, ya da görünüş farkını tamamlayacak bir şey olmasa bile kadınların ilgileneceğini düşünüyorlar.
Daha 19 yaşına bile girmemişken (yaşımdan bayağı küçük duruyordum) 30-35 yaşlarındaki kel göbekli benimle aynı boyda bir adam bana minnoşum diyerek 200TL verip "şu parayı alsan benimle kahve içsen? " dedi.
Yüzündeki iticilik, içimdeki korku hala aklımda.
Çirkin erkek karizmasi denen bir şey var çünkü. Örneğin kara sevdada kemal yakışıklı olsada iticiydi ama emir hem kötü karakter hemde çirkindi ona rağmen daha karizmatikdi.
Yakışıklı erkekde gereğinden fazla özgüven oluyor bide, kendini bi bk sanmalar falan. İtici oluyorlar.
abi aşırı sinir oluyorum biz cirkin olsak gram konusmuyolar
ne kadar doğru bir bakış açısı bilmem ama kadında güzellik erkekde güç şart
İlişkilerin tip üzerinden kurulmadığını düşünüyorum. Tabiki görsel çekim olmadan bir şeyler olmaz. Ama size çirkin gelen bir başkasına normal gelebilir. Güzellik ve yakışıklılık algısı kişiden kişiye değişir.
Erkekler güzel kızların peşinden gider buna katılıyorum. Erkekler duygusal ve görsel hafıza konusundan kadınlara göre daha kuvvetlidir. Kadınlar ise mantık tarafı daha ağır basar. Bu yüzden güzel-çirkin tabiri çok doğru değildir.
Güzel sorusun canım 💖
Erkeklerin çoğu kendine değil, “ulaşmak istediği seviyeye” odaklanıyor. Yani aynaya bakmak yerine, yanında hayal ettiği kızı düşünüyor. Toplum da erkeğin dış görünüşünü ikinci plana atıp “özgüveni” övüyor.
Güzel kızla konuşup sonra arkasından sallamak ise tam ego tatmini ve güvensizlik karışımı bir durum maalesef 💅✨
Cevap
9Cevap
Kızlar da kendi cüzdanına bakmadan her boku almaya çalışıyor ya işte o yüzden
dediginle sordugum seyin alakası yok kral bos yapma hadı
Piyasada tonla yakışıklı adam var git takıl ne boş yapıyon
Erkek her türlü kadını etkiler. Kadınlar yakışıklı olmaktan etkilenir, ama maddi güçten de etkilenir
Ben güzel kızların yanında çok tipsiz erkek gördüm ama
Kendilerine bakmadan gereksiz özgüven yüzünden ya da geçmiş ilişkilerinden aldıkları cesaret onları bu şekilde düşüncelere sürüklüyor
Genel olarak bı cevabı yok sadece özgüvenle alakalı bence
bilmiyorum gereksiz bi özgüven görüyorum bazılarında birde güpgüzel kızları yargılayıp görünüşleriyle dalga geçiyorlar ya ah…
Sebebi koparılan çiçekler.
Haklısın yanı
Doğru
Bilmem
Tabii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?