+1 yılKapalı kızlar eskisi gibi değil artık bir tarz da oluşturdular ve çok çekici olanları var, evet saçları görünmüyor ama yüz güzelliği çok önemli. Giyim yüz güzelliği derken beğendiğim çok fazla kapalı kızlar var. Kapalılar diye kadın değiller mi, neden zaafımız olmasınlar. Bunu sadece cinselliğe indirgemek saçmalık. Kapalı olup cinsellik yaşayan vardır bu or'ospu yapmıyor ve açık bir kızdan farklı da yapmıyor, cinsel istekleri vardır insan sonuçta. Ben kafa yapısına ve bana çekici gelmesine bakarım. Bence kafanızdaki kapalı kız tercih ediyorlar çünkü açık kızlara or'ospu gözüyle bakıyorlar önyargısını kaldırın. Kapalısı da açığı da cinsellik yaşıyor o açıdan bakmıyoruz en azından ben bakmıyorum. Çekiciler çünkü o yüzden bakıyorum, kapalı kızların hepsi örümcek beyinlidir gözüyle de bakmıyorum. Bu bakış açınız sizleri daha örümcek beyinli yapar benden söylemesi.
07 Yorumla- +1 yıl
Neden andırmasın neden her şeye rahipe terasa ya da abazalık açısıyla bakıyosunuz ki, sadece şu bakire olduklarını düşünüyorlar o yüzden kapalı kız zaafı var kafa yapısı saçma geliyor. Herkes bir değil demek istedim.
- +1 yıl
Demek istediğimi hiç anlamıyorsun. Senle alakalı değil genel yazmıştım. Ve şu an dediğimi yine yanlış anlayış farklı noktadan cevap vermişsin. Neyse
- +1 yıl
Yakışıklı erkek demiş öyleyim, herkes aynı değil en azından ben değilim yazmışım. Yarım yamalak okumuşsan beni bağlamıyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılSiz de eksik olan bir şey yok. Belki de daha fazla güzellikleriniz özellikleriniz de vardır.
Sebep sadece tercih meselesi. O kişiyi seçme meselesi. Bunu Allah yolunda yapanlar için söylüyorum. Baş örtüsünü belinde takar gibi vitrinde dolaşanlara söylemiyorum.
O kişi belki ailesinin, çevresinin, sosyal arkadaşlarının baskısına rağmen, herkesin buram buram ter döktüğü yaz gününe rağmen, gerçek manada Allah' tan korkup saçının bir tek telini dahi görünmesinden imtina eden, yılandan kaçar gibi haramlardan kaçan, dikkat çekmemek için yüzünü eğerek yürüyen, kendisine ve dinine laf gelmesin diye imtina eden, hâyâ eden bir Saliha bir Kadın olmaya çalışan bir kişi olmaya çalışmaları.
Olması gereken budur. Benim tercihim de budur. Ama herkes böyle olacak diye bir şey yok.
Diğerleri böyle değil diye kötü mü? hayır. İmanları yok mu? var. Belki de evlendikten sonra kapanacak insan yok mu? var. Hiç kimse kötü değil. Sadece tercih bu. Bu zaaf değildir. Bu eş seçimidir.12 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun çok doğru tespit👍🏻
- +1 yıl
@Angelheartt Estağfurullah. Olması gerekeni yazdım sadece
+1 yılKapalı kızlara zaafı olamaz.
Kapalı güzel ve tatlı kızlara zaafı vardır.
Nasıl ki her kapalı güzel değilse
her açıkta güzel değil kral
baştaki şey ile alakası yok yanneeeee13 Yorumla- +1 yıl
Vala bana kim rast gelse kapalı da kapalı diyo 🤣🤣
- +1 yıl
Gurbetçi isen ve oradaki gurbetçilerin arasında yaşıyorsan normal.
Oradakiler fazlasıyla cahil cühela tipten oluşuyor. Buna zaaf denmiyor
cehalet deniyor - +1 yıl
Evet hakketen cahil çok
Öyle bir durum hiç yok çok yakışıklı binarkadasim var tercihi genelde aciklardan yana ve bu tek örnek de değil. Sadece kapalı unfluencer kizlarin çoğunun manitasi yakışıklı olduğu için gözümüze sokuluyor ve böyle bi algı oluşuyor. Ben bu kanaatteyim.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
+1 yılNe alaka aw ya kapalı fantezisi vardır ya da açık kızı yanında taşıyacak ozguveni yoktur ortası yok
16 Yorumla- +1 yıl
Cesaretleri yoktur kesin
- +1 yıl
@venom4499 kral sen tamam dindar istediğin için de kiskanclikla alakası yok açık kızı da kıskanırsın o sevmekle alakalı
- +1 yıl
Kardeşim burada mini etek giyen hangi kıza biraz uzun giye diye bilirsin senin kafanı kopartillar ancak kapalilarda bu sorun yok zaten karşı cinsi tahrik etmiyor zaten yorumlardanda anlamışsın hem ben eğer güzelliyin yalnızca bana gosderen biriyle evlenmek istemem yanlismi? Herkes açık seviyor bende böyle seviyorum saygı duymanızı beklerdim
- +1 yıl
@venom4499 dostum yanlış anladın galiba tercihine bir şey demedim ki sadece ben kıyafet konusunda daha rahatım (teşhirci olmadigi sürece) ve kiskanmayı kiyafet uzerinden dusunecek biri değilim, bu kadar
+1 yılYakısıklı degil. Sapkın, aklı cukunde erkeklerin kapalı kadınlara "özel" bi ilgisi var
51 Yorumla
+1 yılVallahi ben basi örtülülerden daha kapalı giyiniyorum huylarım da onlarınkinden temiz yani biz zcik kizlar daha edepliyiz
418 Yorumla- +1 yıl
@venom4499 tesettürlü degilim zaten
- +1 yıl
@venom4499 ha ama gercek bu Hadi bana kalbi de basi da örtülü olan birini goster
- +1 yıl
@venom4499 benim aslim Irak ve İran a dayanıyor oradaki hic kimseyi benden iyi tanıyamazsın
- +1 yıl
Aslin ora dayanması diyil orada yasamamişsin çünkü ben kendim İran'da kaldım ve orada çok fazla iffetli kız gördüm hatta erkek gördüğünde kaldırımini bile değişenler gördüm tabi sen kalbinde onlara karşı kinle yaklaşırsan olacağı bu üstelik İranlı olman fark etmez ben güney Azerbaycanlilarin daha iffetli olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
@venom4499 iranlilar iffetli degil Iraktakiler daha iyi
- +1 yıl
@venom4499 yok din bakımından degil iffetliler ama benim gibi aciklar
- +1 yıl
Açıl kız var giyinmeyi unutmuş açık kız var kapali kızlara yakin giyiniyo dikkar ediyo
- +1 yıl
@Mhmtkrds63 iste ben de onlardanım
- +1 yıl
@venom4499 çok konuştunuz artık tüm gün gidin yatın knklar ❤️
- +1 yıl
Bende o kızlardan istiyorum işte
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıl@kalpunutmazki bunu sana kim söylediyse yalan söylemiş. Böyle bir zaafı hemcinslerimde görmedim daha bu yaşıma kadar.
04 Yorumla- +1 yıl
Kimse söylemedi kendi tecrübem
- +1 yıl
Demek ki yanlış tecrübe etmişsin. Şahsen söylemem gerekirse ben kapalı kızlardan hoşlanmıyorum ve bu bende meraklılık hissi uyandırmıyor. Neyse önemli değil, her şeyin doğrusunu tecrübe etmek her zaman daha iyidir.
- +1 yıl
Bilmem ki… bendeki şansızlık
- +1 yıl
Dediğim gibi önemli bir şey değil, hatta sana bir tüyo vereyim. Bir kızın etrafındaki erkeklerin dikkatini çekebileceği en iyi yöntem mini etek+siyah ince (15-30 den) külotlu çorap+topuklu ayakkabı üçlüsüdür. Bunları giy bak erkekler direk refleks bile olsa bacaklarına bakacaklar. Tecrübeye sabittir.
Bizi özel hissettiriyorlar hic bir erkeğin kesfetmedigi güzelliye sahip olmak ve bu güzellik gören yegane sensin bundan daha güzel bir şey yok bnce
06 Yorumla- +1 yıl
tamam da bu çok cahilce bi düşünce değil mı? Çok özür dilerim ama bi çok abza kadın kapalı kadınlardır. tamam açık kızlardaki var ama kapalı diyr halt yememiş anlamına gelmez? Belki açık bi kız o kapalıdan çok daha temizdir?
- +1 yıl
Olabilir ama açık kızlarla ilğili kafanda yanlış düşünceler var öyle düşünmen beni sinir eti
- +1 yıl
Valla benim o kadar açık arkadaşlarım varki kapalılar kadar namuslu sadece başka erkeklerin sevdiğimi arzulamasini istemiyorum surda hangi mini etek giyen kıza koçan saygı çerçevesinde sana mini giyme dese birakirmiydin dedim az kalsın beni sovecekdiler yani kapalı biri cinsel olarak erkekleri kendine cekmiyor hem de bu yüzden kapalı birine aşık olduğumda onu gerçekten sevdiğimi anlarım çünki carsafli biri cinsellik bakımından cezb etmiyor bazı kızlar yine diyorum bazı kızlar karşı cinsi karakterleriyle aşık edemiyecegini bildiği için mini giyiyorlar
- +1 yıl
Senin kapalılarla zorun ne? Hemcinslerin hakkında atıp tutma sebebin ne. Yaran mı varda gocunuyorsun. Şöyle ayrım yapan yorumlardan gına geldi. Okey
Ben ortayım bence , kapalı kız sevmiurim. Düşünce yapısı olarak hoşlanmadığım bir tarzları var. Hepsin de o var bir de onlara karşı cinsel çekim olmuyor
00 Yorumla
+1 yılAnnesi kapalı olan erkeklerin o çelişkiyi yaşadığına dair bir düşüncem var. Hem modern isteyip hemde annesi gibi kapalı olsun düşüncesi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi düşünenler genelde kapalılara bakıyor erkek beyni bu şekilde çalışıyor açık olanlar daha ucuz geliyor galiba
216 Yorumla- +1 yıl
Böyle düşünen cidi şekilde aptaldır
- +1 yıl
Bro anlamadın galiba kız Diyor ki erkekler kapalı kızların daha temiz ve namuslu olduğuna inanarak evleniyor açık kızlara da çomarlar tarafından direk bir ön yargı var Halbuki kız haklı açık kapalı farketmez karekter meselesi herkesin namusu kendi vicdanıdır diyelim
- +1 yıl
Kardeşim eyer dikkatli okursan kapalı kızlari sevenlerin hepsine dediğini anlarsın ve benimde demek istediğim o ki bazilari mini etekli sever bazıları çıplak sever bazıları hanım hanımcık giyen sever bende kapalı seviyorum hem dinim gereği hemde hoslanti bakımından burdaysa bütün kapalı seven erkeklerin aynı olduğunu söylüyor bende diyorum ki kararlarımiza saygı duy
Cevap sahibi+1 yıl@venom4499 dini açıdan isteyebilirsin ama öyle kapalılar varki açık giyinenlerden daha namussuz işler yapıyor kapalı açık değil karaktere bakarak evlenin evlendikten sonra kapanmasını istersiniz
Cevap sahibi+1 yıl@venom4499 evet biliyorum ama ilk görüşte anlayamazsın kimin ne halt yediğini bende kapalıyım da öyle kapalılar var şok oluyorum normal pardüseli çarşaflı kocasını aldatanlar
Cevap sahibi+1 yıl@venom4499 evet zaten normali bu dediğim gibi kalbine ve karakterine bakacaksın kıyafete değil
- +1 yıl
@venom4499 bu çok çok aptalca bi düşünce çok
- +1 yıl
Bro ne kadar gözünde büyüttümüsün bak Örnek sana vereyim çalıştığım yerde şu an iki kapalı kız var para karşılığı bedenini satıyorlar kapalı diye çokmu temiz olacak bırak bu kafayı
- +1 yıl
Kardeşim yazdıklarımı yeniden oku sizin en büyük sorununuz susluman tesettürlülerle müslüman tesettürlüleri aynı sanmaniz 2-3 tane kapalı eskort varsa hepsimi öyle ben tesettüre bakarak kimin namuslu olup olmadığını söylemedim ben sadece tesettürlü seviyorum dedim iyi okuyun yazdıklarımı
Cevap sahibi+1 yıl@venom4499 bizde diyoruzki karıştırmıyoruz ama dışarıdan bakınca hepsi kapalı önemli olan iç dünyası anladınmı karşı değiliz kapalılara bende kapalıyım diyorum ama saygı duyuyorum tabiki herkesin bakış açısı farklı
- +1 yıl
Kapalı biri her erkekle her anda konuşmaz utanır demisin şimdi o zaman açık kızlar önüne gelenlemi konuşuyor yanlış düşüncedesin kardeşim
+1 yılKapalı kızlar dısardan insana huzur veriyo en güzel seyleri insanın aklına getiriyor hayallerini canlandırıyor Allah herkesin gönlune göre versin🖐
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılyok bacım giderin/gideriniz illa vardır.
türbanlı hastası çok . birde bunlar kinder sürpriz yumurta gibiler.00 Yorumla
+1 yılBenim sadece lise zamanında zaafım vardı kapalı kızlara.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ne alakasi var başörtüyle. Başörtülü olup cirkin erkekle de evlenen var. Etrafimda dolu
01 Yorumla- +1 yıl
Cirkin tipli insan yoktur, kalbi cirkin insan vardır.
+1 yıltc kızları her gün yen teori üretmekte 1 numara. kim dedi bunu sana cidden?
00 Yorumla
+1 yılherkese herşeyi gösterdiğiniz için xd ya da onlar fazla abaza
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum yakışıklı sayılır mıyım ama benim zaafım yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı çünkü kapalı kutu içinde ne var diye merak ederiz 😂
00 Yorumla Bilinmeyen merak uyandırır ayrıca bir çoğunun libidosu yüksektir
00 YorumlaKapalı kız iyi ama bazıları kapalı nede olsa görünmüyor diyip bakım yapmıyor leş gibiler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok merak ediyorsan tak sende. Örtülü örtüsüz diye ayıran zihniyetin çok komik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an ki teseturluler yaniyor agam hic sevmem acik olanlar daha namuslu
013 Yorumla- +1 yıl
Bunun açığı kapalısı yok. İnsanları böyle yargılayamazsınız. Herkesi aynı kefeye koyamazsınız. Namussuzluk gibi bir zan altında değerlendirmeniz çok yanlış bütün tesettürlüleri.
Cevap sahibi+1 yılCoğu zaten hepsi degil
- +1 yıl
O zaman genelleme yapma
Cevap sahibi+1 yıltamam kizma
- +1 yıl
Gizliyi aç da öyle tartış
Cevap sahibi+1 yılAciyimda terlikle kovala beni demi😅
- +1 yıl
Aç aç
Cevap sahibi+1 yılHem ben tartismiyorumki sen uyardin bende duzelttim konuyu uzatan sensin
- +1 yıl
Bunlar hassas konular gizliden yazmakla efelik olmuyor. Uzattıysam haksız olduğundandır.
Cevap sahibi+1 yılBen tartismaya girersem seni haksiz cikaririm Şu an konusabiliyorsan ben uzatmak istemedigim icindir kapalilarin cogu allah icin degil kendilerine yakistigi icin kapanir bazilari ise kapalilar musluman acik kizlar dinsiz diye lanse ederler allah sevgisi kalptedir namaz kilarak kapanarak baskalarini kotuleyerek musluman olunmuyor ve ayrica madem dini. kurallara uyuyorsun ozaman fesatlik yapma erkeklerle konusup ellesme buyu yapma namaz kil kuran oku yapiyorsaniz tam yapin yapmiyorsaniz sov yapmayin benim gorusum bu saygi duy konuyu kapat iyi geceler
- +1 yıl
Erkeklerle elleşen sizin zihniyetiniz. Ben elleşmiyorum açık da olsam kapalı da olsam iftira kadar büyük zan yok. Allah bildiği gibi yapsın. Kuran okuyan namaz kılan namuslu açık kızlarda var kapalı da. Ama başını kapatıyorsa bunu Allah için yapmıştır süs için yapanlarla yapmayanları aynı kefeye koyamazsınız. Sizi Allaha havale ediyorum. Ne ekersen onu biçersin kardeş. Kınadığın başına gelmeden ölmezsin
Cevap sahibi+1 yılAllah herkesin kalbini biliuor sen rahat ol
- +1 yıl
Tamam kardeş sen açık ama. Namusu olana bak. Hadi bye bye.
Gizli olan ilgi ve merak uyandırır çünkü her zaman
66 Yorumla- +1 yıl
Tespit gibi tespit
- +1 yıl
Oooo başka
- +1 yıl
Çok doğru
Öyle bişi yok bu arada
01 Yorumla- +1 yıl
Var var
Böyle düşünmenin sebebi?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence genellememek lazım ya 🙂
00 YorumlaZevk meselesi benim sevdiğim de başörtülü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de kısa boylulara var nedense :D
00 Yorumla
+1 yılBence çevrendekiler öyle. 😉
00 Yorumla
+1 yılBaşörtüsü sıkıntı knk ya:q
00 Yorumla
+1 yılhiç denk gelmedim kapalı arayan yakışıklıya
00 Yorumla
+1 yılÇirkinim ama tecrübe küpüyüm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yakışıklı olmadigim için cevap veremicem
00 Yorumla
+1 yılBende öyle bir ayrım yok nefes alsın yeter😂😂
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey mi varmış?
00 Yorumla
+1 yılİnançlı oldukları için
01 Yorumla
+1 yılÖyle bir ilgim yok, sanırım tipsizim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle miymiş olabilir
00 Yorumla Hangi erkek onlar awq
00 Yorumla
+1 yılBence erkeklerin bütün kizlqra zaafı var😃😃
00 YorumlaBaşörtülüler sanki çok mu iyi
00 YorumlaGenelleme yapmamak lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Öyle mi belki fantezi yaratıyorlardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılhayır ya herkes için geçerli değil bu durum :)
02 Yorumla- +1 yıl
@Reyhan62 vazgeçmekten bahsetmiş.
- Aşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılMesele erkekse kapan o zaman
02 Yorumla- +1 yıl
@Reyhan62?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşörtü problem's bro
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDokunulmamış olabilirliğinden :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi burdan soylecem linç yemek istemyrm
00 Yorumla
+1 yılSende kapan talibin çıkar 😊😊
00 Yorumla
+1 yılBence açıklar daha seksi
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılne alakası var
00 Yorumla
+1 yılHerkes bir degil
00 Yorumla
+1 yılHayır yok
00 YorumlaÖylemiymiş hayret🤔
00 Yorumla
+1 yılnamuslu oluyorlar
00 YorumlaBence öyle değil
00 Yorumla
+1 yılfantezi onlar ya.
00 Yorumla
+1 yılTercih meselesi
00 Yorumla
+1 yılBenim yok cunku tipsizim
00 Yorumla
+1 yılBeyin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bi durum mu varmış
00 Yorumla - Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne