Erkekler arlarinda ne tur muhabbet kurarlar kizlar hakkinda? Mesela disarda yolda yani boyle 1 grup erkekler var, guzel kiz gorunce hepside bakiyor ortam sessizlesiyor ve birden hepside kiza bakiyor sessizce,sonra kiz gittikten sonra, kizin arkasindan ne demislerdir,ne konusurladir yani?
Cevabın nedir?
ohooo guruba göre değişir o, ve kızın güzelliğine göre, masum ,güzel, bebek yüzlü bi güzellikse, onun için hayranlık ifadeleri olur, niyette ,muzır değildir ,allah sahibine bağışlasına bağlanır, fiziği güzel kız olursa, onunla yaşanası ,heyecanlar paylaşılır, neler yapılır onunla ,nasıl yalanır, fırça nasıl çekilir, vs vs..
15 Yorumla
Soran+1 yılmesela ben fizigim super,hiçte masum durmuyorum yirtici bir tipim var, uzerimde kisa ve dar bir diz ustu etek vardi beyaz dar gomlek resmi giyinmistim diyebilridim, saçlarim uzun esmerim, bugday tenliyim, dolgun kirmizi dudaklar kirmizi ruj surmustum çekici bir yuzum vardir benim daha dogrusu hemen dikkat çekiciyim, bacaklar sutun gibi, sence benim için ne demislerdir
Soran+1 yılkim banyoya kostu ya?
En İyi Cevaplar
Serseriler: 'of anam neydi o öyle' 'vay *meke' 'vuuvvv''oha azdım' vs. gibi söylemler yapıyor olabilirler.. Normal kişiler beğeniyorlar ve beğendiklerini söylüyorlardır. Ben şahsen 'Allah sahibine bağışlasın' diyip kafamı başka yöne çeviriyorum.
17 Yorumla
Soran+1 yılhahahhaha sen masumluk oynuyorsun:D
- +1 yıl
hadi be senin bu dediğine inanmak hayli güç oldu şimdi :DDD
- +1 yıl
haklı olabilirsin afedersin amacım espriydi hakaret olarak idrak etmeyin.
- +1 yıl
Lazut pampa edebiyatın 100'müydü ?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
mesala ben şöyle derim vay hatuna bakın taş taş! sonra diğer arkadaşım şöyle der o saçlara bak hayalimdeki saçlar! diğer arkadaşda şöyle der valla arkadaşlar bu kız insansa yemin ediyorum ben hayvanım
125 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha vayy bee neymisimde haberim yokmus bende diyorum ki bu mallar arkamdan ne atip tuttu diye
- +1 yıl
kız adriana lima beylerrrr..
Soran+1 yılabartmayin canim:P
- +1 yıl
baksana tek başına sana sıgır gibi bakmışlar adriana limaymış demekki :D ayrıca benim yorumuma niye bişi yazmadın ?
- +1 yıl
jaksen ne yaptın farkındamısın ahahaha :D.
- +1 yıl
2 s.kmiş misali :D..
Soran+1 yıladriana lima degilde asumana benzetiyorlar beni:)
- +1 yıl
OZaman o arkandan bakan erkekler buna çıkartmadan 5 atarımda demiş olabilirler.
- +1 yıl
evet pampa çıkartmadan 5 posta atarım demek :D..
- +1 yıl
Tamam da pampa çıkartmadan değil çıkartsan bile 5 posta atamazsın :D:D o sadece kızın ne kadar taş oldugunu ifade etmektir bi nebze :D..
Soran+1 yılne postasi ya kime atiyonuz siz bakim
- +1 yıl
Dayanabilirmi pampa :D..
Soran+1 yılyok ben almiyim
- +1 yıl
O zaman da şeyi kaldırmakla ugraşırız pampa :D.
Soran+1 yılneyi?
+1 yılYoldan geçen bir erkek vardı bisikletle tabi benim saçım kısa dalgamı geçti anlamadım güzelmi buldu beni hiç bir şey anlamadım tövbe Bismillahirrahmanirrahim dedi güldü bende canım dedim ona ilk görünce şaşırdı canım dedim güldü gitti hiçbir şey anlamıyorum?😟
00 Yorumla- koşar mı ?
- bence koşar ama ağzı büyük ?
- olsun lan büyük ağız iyidir..manyakmısın sen ? :))))))
- gerçi evet daha iyi iş görür.
-puhahahahaahahahahahahahaahahah010 Yorumla
Soran+1 yılhayvanlarrrrr :D
- +1 yıl
iğrençmişsiniz harbi ya bilmesek daha iyiydi sanki vazgeçtim
- +1 yıl
farkettik he he evet
- +1 yıl
yaratılış farkı işte napalım...
Soran+1 yılseytan ayrintida gizli demekkk:))
ailesine tebrik ve onur plaketi vermek istediğimiz oluyor :) hoş kız bir daha görürmüyüz... en masumu bu :)
12 Yorumla
Soran+1 yılyani?
+1 yılkızın seçeneklerinin ne kadar fazla olabileceğinden
12 Yorumla
Soran+1 yılseçenek derken?
- +1 yıl
yani kızın talibi çoksa bir erkeğin şansı da o derece azalacağından,hemen bu konular gündeme girer
-acaba erkek arkadaşı var mıdır
-acaba ona yazan var mıdır
-bize bakar mı o
gibi...
+1 yılBenim arkadaşlarımın hepsi şöyle diyor affınıza sığınarak söylüyorum
'' La onlardan 1 tanesi varya alayımızı terletir ''
:D04 Yorumla
Soran+1 yılhahhahaah terletir mi:D
- +1 yıl
Yani bizim tayfa hep öyle diyor .d
Soran+1 yılya tek ben vardim'da baska kiz yoktu yanimda
- +1 yıl
Valla bilemiyeceğim,bizim tayfanın klasik lafı eğer dönüp bakıyorlarsa '' Ne terletir la bu biliyon mu '' :D
ben guzel kiz gorunce kendimi zor tutuyorum titriyorum ve cok istek oluyor malesef boyleyim
00 Yorumla
+1 yılcok acık ise offf ne duruş bu duruşa kaç kuruş derim
00 Yorumla
+1 yılbunu kim seviyor (!) , insan mı bu, Allah sahibine o da bana bağışlasın...
bugüne kadar duyduklarımdan bazıları12 Yorumla- +1 yıl
at yalanını yesinler...
- +1 yıl
pardon, ne gibi? isterseniz her gördüğü 170 cm üzeri kıza bunu kim seviyor diyen arkadaşımla tanıştırayım sizi, birlikte dersiniz koro halinde
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek yatak muhabbetine giriyoruz. "Bunu var ya şöyle yaparım, bununla sabahı etmem" vs. vs. Yalan yok.
00 Yorumla
+1 yılYorumları okudum anlattığına göre tablo gibi kadınsın ben öpüşmeyi hayal ederdim sadece. seks bosaldiktan sonra istek gidiyo. Öpüşmeyi hayal ederdim oyle biriyle
00 Yorumla
+1 yılöğrenmek istemezsin. öyle diyim,yani sadece cinsellik konuşurlar..
04 Yorumla
Soran+1 yılmesela ornek versenize canım ztn ogrenmek için meraktan sordum bu soruyu:)
- +1 yıl
yazdımda kaldırdılar cevabımı mesela şöyle derler olm şuna bak taş taş,bunu bi defa şey etsem,kalçalara bak pantolonu patlıcak ah ah ah mala bak yaa. gibi..
Soran+1 yılpeki ya pantolon degilde diz ustu dar bir etek varsa ?
- +1 yıl
OZamanda değişik bir fantezi kurarlar,olm bunu çırıl çıplak yapmam sadece külodunu indiririm gögüslerini açarım öyle şey ederim diye :D:D..
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Üffff" gibi harika kızmış falan.. "a.mina kym nasıl da dikkat çekici giyinmiş." vs...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOff hatuna bak bee hacı... Bu en masum olanı. Gerisini söylemeyeyim:))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaga bu kız çok güzelmiş be derim sadece genelde.daha fazlasını söylemem
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. vay be kıza bak allah sahibine bagışlasın derim :)
00 Yorumla
+1 yılemin ol ögrenmek ıstemezsın :D :D
02 Yorumla- +1 yıl
çok dogru :D..
Soran+1 yılogrenmek için yazdim ztn bu soruyu:D
güzel hatun der geçeriz fazlası yok :)
00 Yorumla
+1 yılKısaca " gideri var agaa" Diyebiliyoruz
10 Yorumla
+1 yılvalla ya ne diyonuz sahiden erkekler
01 Yorumla- +1 yıl
mesela şöyle derler olm şuna bak taş taş,bunu bi defa şey etsem,kalçalara bak pantolonu patlıcak ah ah ah mala bak yaa. gibi
+1 yılbence yaş aralığna göre değişir bakış açısı..
01 Yorumla
Soran+1 yılyaslari 19-24 bilemedin 25 kadar diyebilirim
Güzel kadınmış derim o kadar.
00 Yorumla
+1 yılben de bunu hep merak etmişimdir :D
014 Yorumla
Soran+1 yılvayy vayy :)) dmek oyle diyorlar
- +1 yıl
aynen öyle diyolar..Bak erkeklerin çogusuda öyle demiş öğrenmek istemezsin diyerek..
- +1 yıl
ve her ne kadar kızlar sokakta gezerken bir erkek ıslık çalınca filan takmamış gibi yürümeye devam etse de aslında beğenilmek hoşuna gider :D bi kız olarak bunu diyebiliyorum fuck !
- +1 yıl
Vayyyy kızlara bak laf atınca bize laf sokuyorlar demekki hem çok hoşlarına gidiyor,hemde egolarını tatmin ediyolar,ayrıca geçen bi kıza laf attım kızlar nereye bende geleyimmi diye bana dediler ananın vajinasına bu ne demek peki? Ayrıca senin fuck yapayım :D:D.
- +1 yıl
bazı kızlar da çok sert çıkıyor :D
- +1 yıl
İyide hoşlarına gidiyorsa neden çok agır konuşuyolar? Bidefa da kıza dedim senin vajinanı yiyeyim kızda cevap olarak ay başı gel salçalısını ye dedi :S hem rezil oldum,hemde az kalsın kusuyodum.
Soran+1 yılevet mesela ben çok sert'im:)
- +1 yıl
ahahahha :D çok kötü laf da sokarız ayrıca..
- +1 yıl
kızlardki çene erkeklerden 3 kat daha güçlü nede olsa :).
Soran+1 yılyaklasamiyorlar bana ztn tirsiyorlar
- +1 yıl
niye :D
- +1 yıl
Niye emanetle mi geziyosun :DD ? Anlattıgın kadar varsan yani çok güzel ve çekiciysen ne yaparsan yap banyodan önce hayallerini süslüyorsun erkeklerin pampa :D..
Soran+1 yılvalla durusumdan mi bakisimdan mi bilemicem:D
Soran+1 yılahahhahaa banyo mu ciddi misin sen ya:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılharika çoraplı bacaklarını
027 Yorumla
Soran+1 yıldevamini getirmemissin?
Cevap sahibi+1 yılbazıları böyledir yani iş çorap meselesi değil çorap harika gösteriyormuş ya o. Yani dişiliğini. Tabi herkes değil genelde
Soran+1 yılhimm:) ogrendigim iyi oldu
Cevap sahibi+1 yılbak tekrar söylüyorum herkes değil sadece ben şahit oldum kimisi kalçalarına kimisi memelerine bir kısmı konuşmalarına yani insandan insana değişiyor neden bu kadar önemli ki ten çorap giyip etkilemeyi mi düşünüorsun mini etekle falan
Soran+1 yılyok tanimadigim erkekler goruyorum sokakta falan boyle toplanmislar konusuyorlardi birden beni gorunce durdular sonra hepside bakip durdular bende karsilarindan geçtim, arkamdan neler atmislardir diye kendi kendime sordum belkide kufur etmislerdir olamaz mi?
Cevap sahibi+1 yılgiyimin nasıldı mini mi giymiştin
Soran+1 yılya evet dar diz ustu dar bir etek giymistim ustunede dar beyaz gomlek resmi giyinmistim saçlarim siyah uzun duzdu, dolgun dudaklarim var kirmizi ruj surmustum bide, bacaklarim sutun gibi oyle diyorlar valla, çekici bir kizim genelde hazirlaninca biraz fazla goze batiyor, sert bir yuzum var çekicilik varmis yuzumde bakis falan
Cevap sahibi+1 yılo zaman suçu onlarda değil kendinde ara
Soran+1 yılya tamam'da istedigimiz gibide mi giyinemiycez Allah Allah
Cevap sahibi+1 yıltabi ki kişi kısa giyinmiş bilmem ne diye kimsenin laf atma ıslık çalma gibi hakkı yoktur kadınlara laf anlatmak zor ten çorap mini gyersen kalbi hasta olanlar laf atar böyle
Soran+1 yıletimi gosteren çorap giymiyorum siyah çorap giyiyorum
Cevap sahibi+1 yıltamam o baktıklarında ayağında topuklu mu vardı
Soran+1 yılhayir yoktu balerin giymistim
Cevap sahibi+1 yılben de bakıyorum evet yani kalça bacak göğüs ama içimde pişmanlık oluyor sonra ve kendimi azarlıyorum en doğrusu bakmamak milletin karısına kızına bakmamak lazım ama kimseye laf atmadım ıslık çalmadım rahatsız olduğunu anladığım zaman bakışımı çevirdim yani bişey olduğum için değil acaba biri benim kızkardeşime anneme yapsa ne olur diye düşündüm
Soran+1 yılyani baska biri diyelim bakan kisinin anasina yada bacisina aynen oyle baksa ozm ne olurdu bende bilemezdeim
Cevap sahibi+1 yılen doğrusu en güzeli bir kadını görünce bakışını çevirmektir ne kadar enayilik deseler de
Cevap sahibi+1 yılsanırım sen ilgi çekmeyi seviyorsun
Soran+1 yılevet seviyorum ama oyle mal gibi bakmalarida abrtiya kaçiyor
Cevap sahibi+1 yıleee o zaman sende biraz kapalı giyin hanımefendi
Soran+1 yılgomlek kapali degil mi diz ustu dedigimde mini etek de degil kapali giyinmistim ben, kapali giyin yada giyinme yine bakiyorlar
Cevap sahibi+1 yıldolgun dudak ve özellikle kırmızı ruj ilgi çeker sende makyaj yapmayıver ne yani makyajsız çıkmaktan korkuyormusun yoksa dışarı
Soran+1 yılya ozel gunlerde ruj surerim ben , dugune gitmistimde onun için surmustum:))
Cevap sahibi+1 yılpeki makyajsız da güzel misin?
Soran+1 yılevet guzelim ben pek makyaji sevmem ama boyle ozel gunlerde makyaj yaparim , disari falan çikarkende oyle abartilacak bir makyaj yapmam ben , gerçi bana çok dogal bir guzelligin var diyorlar
Cevap sahibi+1 yılsana nasıl bakılması hoşuna gider
Soran+1 yılokuz gibi bakilmasin bazilari var hiç kiz gormemis gibi bakiyorlar, bakicaksa rahatsiz etmeden baksin rahatsiz edici bakislardan hiç hoslanmam ztn
Cevap sahibi+1 yılneyse ben kaçtım iyi geceler
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt