Zorla kapatıldım. Açık olmak istiyorum?

Hiç unutmuyorum 12 yaşında etegimin altindan corap giymedim diye vurup dudagimi patlatan bir zihniyetin kiziyim. 14 yaşında çevre baskısı denen ve o anlık bir buhranla kapandım. Guyası kendi istegimleydi. Ben olacak olması zorunlu birseyi bir iki sene önceden çocuk aklıyla yaptım iste. Aklım oturunca bunu hiç kabullenemedim. şu an 18 yaşındayım. Bir sene kaldım lise sonum. Seneye üniversiteye gideceğim. Acilmak istediğimi söyledim. Annem (bu düşüncesi için oyle utanıyorum ki) açılıp başıma *rospu mu olacaksın dedi. Fazlalık gibi geliyor biliyorum dinin emri ama ben taşımak istemiyorum artık. Istemeyrek yapmanin ne manasi var? Olmuyor. Gençliğim curuyup gidiyor. Ben başımda dini, yari siyasi bir kimlik tasimak istemiyorum. Ölçülü giyinecek dininden gram birşey eksilmeyecek bir insanım zaten. Basımı kapatinca cennetlikmi olacağım? Annem bunu böyle sanıyor. Babama bunu söylemedim bile heralde bu sefer öldürür. Ben bu zihniyetin kiskaclarinda takılmış kalmış bir zihniyet olarakmi yaşayacağım? Bir mesleğim olana kadar böylemi olmak zorunda? Başka sehre dahi gondermeyecekler universiteye. Annem oralarda başıma is cikarirsin diyor. Bu nasıl zihniyet?
Zorla kapatıldım. Açık olmak istiyorum?