Üretim yapmak istiyorum Düşük maliyet ile ne üretirsem pazarlama sıkıntısı çekmeden para kazanabilirim?

Kaliteli solucan alırsan bodrum katında solucan gübresi üretimi yapabilirsin. Kültür mantarı, istiridye mantarı onlarda bodrum katında yetişir, maliyeti çok düşük hem. En kötü alım satım yap tezgah aç.
Kamkat :) ( cok uzun uğras+ zaman)
Kültür mantarı ( az ugras+ kısa zaman )
onlara baktım ama benim üretim bakımından seri üretim olacak satış bakımından ise pazar sorunu olmadan kolayca satabileceğim ürünler olması gerek
mantıklı mı sence netten bakıp yazmak ben tahin helvası üretimi yapmaya karar verdim ama satış için gerekli izinler falan nasıl olucak bilmiyorum
ya solcan gübresi yetiştirmek mi ben görsem o eve girmem asla midem bulandı ama kültür mantarı mantıkla fakat üretim tesis alanı baya büyük olması gerek oda olmaz bana şöyle evde üretim yapabileceğim ve kolaylıkla kısa sürede satacağım bir şey söylersen sevinirim
Tahin helvası tarifi bularak
Yahu balkonda kultur mantari yetişir.
Hatta poşetlerde bile yetistirebilirsin.!
Kütük bul, istiridye mantari yetistir.!
İtalyada olsan türüf mantari bul sat derdim 😄
Zengin olurdun, gramaji bilmem kac bin.
Bu soylediklerimi yapmak en kotu virane yer kirala ve yetistir.
(Solucan gubresi vs.)
ya benim içime sinmedi mantar zaten tipinde de meymenet yok onların mum üretimi yapsam bakkalara falan satsam olmaz mı
süslü mum da zaman kaybı olur ama 2 tl için kaç saat harcayacağım aklına başka birşey gelmiyor mu ya böyle markalaşacak ileriye dönük falan
girişimciliğimin dibine vurduk ben en iyisi ped tampon üreteyim sende sağol
BAL üret hem çok uğraştırıcı değil hemde güzel para var.
Arılar çalışsın sen keyfini çıkar.😉
ama arı ve kovam için yer yok ki hani evde ufak değerli şeyler olsa
Cevap
4Cevap
ayni sorunu yasiyoruz kartesim. ben plastik top falan var kafamda maliyetsiz bir is arasdiriyorum Şu an
Gida uzerine yapa bilirsin bir sosisli dukkani doner dukkani ya da sut misir tarzi seyler olabilir
Organik sebze meyve:)
tarlam vardı ya nerde yetiştiricem ya
oysa benim aklıma plaza dikip satarak para kazanmak gelmişti de işte o kadar maliyeti kaldıracak imkanım yoktu
siltir git şimdi meyve yetiştir sen
kafamı alak bullak yaptın ya organik meyveymiş allah allah
ya kusura bakma özür dilerim
onlara baktım ama benim üretim bakımından seri üretim olacak satış bakımından ise pazar sorunu olmadan kolayca satabileceğim ürünler olması gerek
Esrar öff dünyanın parası var
İnternet arastir

Selamlar,
Soru biraz geniş olmuş, ucu çok açık, onu biraz daraltmak faydalı olabilir.
Sorular
Bazı soruları kendinize ve çevrenize sormak size iyi bir hizmet, ürün veya geliştirme sağlayabilir. Örneğin;
Sorunuza gelen ürün veya hizmet önerilerini de bir yere kaydedin, araştırın, inceleyin, aralarından tercih edebilecekleriniz çıkabilir.
Bunları yaparken KOSGEB'deki bilgilerden de faydalanabilirsiniz. Tablolar ve formları doldurarak aslında bulduğunuz iş hakkında da ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz. Örnek: İş Planı
Son olarak önerim şu olabilir, hangi işin, ürünün veya hizmetin sizi mutlu edeceği de önemli bir faktör. Bulacaklarınız arasından sizi en mutlu veya memnun edecek olanı işin devamlılığı için önemli bir faktör. Girişimcilik için uygulayabileceğimiz çok güzel bir söz var:
"Kayayı delen suyun kuvveti değil sürekliliğidir."
Girişimciler için bazı filmler önermiştim, izlemek isterseniz:
Girişimciler için 10 Film Önerisi
Ayrıca Hırvatistan gezisi sırasında aldığım notları girişimcilikle birleştirip bir yazı yazmıştım, belki bunu okumak da faydalı olabilir.
"TURİZM, GİRİŞİMCİLİK VE HIRVATİSTAN"
Şimdiden bol şans ve başarılar diliyorum.
Hocam siz harika birisiniz. Mükemmel öneriler verdiğiniz için teşekkür ederim.
Emeğinize sağlık.
@pentin çok teşekkür ederim. Bol şans.
@FelFire teşekkürler.