Evi̇mden taşınmak ı̇sti̇yorum, garı̇p olaylar yaşıyorum. Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, 1 buçuk yıllık evliyim. Evimiz kira ve eşimle severek tuttuk şirin sıcak bir ev ve kendim dekore ettim. Misafirlerimiz ilk sene çoktu yakınlarımızı çağırır ya da onlar gelirdi. Fakat nazardan mıdır nedir ya da neydendir bilmem eşimle birkaç aydır evde tuhaf şeyler oluyor. İkimizde namazımızda dürüst insanız iyi niyetimizden de hiç ödün vermedik. Birkaç örnek verecek olursam; Gece ben ve eşim uyurken evimin yatak odamın ucunda eşimi aralarına almış iki tane tombul kadın ve erkek tipinde cüce şişman birileri orta boylarda bana ve işem bakıyorlar uyurken rüyamda. okuyorum kayboldular.-Eşim şehir dışına gitmişti yatağımda yatarken eşimin yastığının üstünde cılız çirkin bir bebek kafası bana doğru ters döndü ve kafama doğru siyah bir el tuttu kafamı ayetel kürsi okuyunca kayboldu etraf aydınlandı uyandım. Eşimi korkutmuşlar birkerede titreyek zor uyandırdım, Ben eşime yatak odasının kapısında siyah gözlerle sinirli şekilde bakmışım ve beni aynı rüyanın içinde uzun saçlı biri yerden yere vuruyormuş eşimin gözünün önünde. Kötü kişiler görmüş. Son bir örnek de, Ben uyurken yatak odamın kapısının ordan hızlıca siyah bir gölge salona kaçıyor ve yatak odamın kapısından kafasının ucunu göstererek eşimle benim yattığım yere gizlice bakıyor içeri giremiyor. Lütfen ne yapmam lazım evdemi bişi var ve eşimle sık sık bu evde tartışıyoruz allahtan namazlar dualar koruyorda bu güne kadar sevgimiz azalmadan geldik. Ne yapmalıyım evimi mi değiştirsem yoksa başka bir yol gösterin?
Evi̇mden taşınmak ı̇sti̇yorum, garı̇p olaylar yaşıyorum. Ne yapmalıyım?