Evimden çekiniyorum, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar aşırı kötü bir evimiz yok ama arkadaşlarımın evlerine göre veya sosyal medyada gördüğüm evlere göre gayet kötü bende bu durumdan çekiniyorum çok karışık çok eşya var o zaman topla diceksiniz ama annem ellettirmiyor biraz eski kafalı olduğu için yeni mobilya almak ya da evi yenilemek aklına dahi gelmiyor ben söyleyince de ben ölürsem yaparsınız bu eve fazla falan bu kafada hep hayattan bıkmış yani bu durumdan dolayı ne bize arkadaşımı çağırabildim ne başkasını ileride sevgilim olursa ve ciddi düşündüğümüzde ben nasıl çağıracağım çekiniyorum utanıyorum ister istemez ailesinin evi mükemmelse ya arkamdan laf ederler beğenmezlerse nişan kafede falan yapılır ama bilmiyorum yardım edin kafama çok takıyorum üzülüyorum da çoğu şey evde yeni değil mobilya değil mutfak dolapları falan değil evim için sevmez beni bunu biliyorum ama kaynana bu yani nasıl çıkıcağı da belli olmaz ki birbirimizin evine gidip geliriz normal olarak bazen sevgilileri görüyorum beraber evde maske falan yapmışlar bu zamana kadar çağıramadım bile kimseyi benim gibi durumda olan varsa da yazarsa sevinirim

Evimden çekiniyorum, ne yapmalıyım?