Siz nasıl adamlarsınız da yazacağım tek kelimeden korkuyorsunuz.
İslamcılar kadınlar için Kadın Üniversitesi istiyormuş?
Siz nasıl adamlarsınız da yazacağım tek kelimeden korkuyorsunuz.
Ne oldu abaza sinifta kalcasina gögüslerine bakacagin koz olmayacak diye üzüldin mü. Namussuzlar sizi. Bu millet neler gördü neler duydu. Sinifta kiz ögrenciye taciz ! Ögretmen ögrenci iliskisi kanli bitti ! Askina karsilik vermeyen kizi öldürdü ! Okul tuvaletinde cenin bulundu ! 18 yas alti kürtaj artiyor ! Bu harberler sana bir yerden tanidik geliyor mu islamsız kafir? İslamcilsr dedigine göre kendin agir kafirsin belli. Egitimde kiz erkekte ayrilacak , kadin erkek ögretmen de ayrilacak. Erkekleri erkek hoca kizlari kiz hoca okutacak. Senin gibi sapiklar da "En azindan okul sinirlari icerisinde" kizlara sarkamayacak. Disarida ne yapiyosaniz yapiyorsunuz zaten. Lisede benim sinifimda erkekler kizlara parmak atiyodu. Kiz istediginden degil. İstese aglamazdi. Arkadan dayiyodular. Bu mu lan egitim he? Sen ergenlik caginda akli bacak arasinda p*rno delisi kiz erkek gencleri ayni sinifa koy sonra da buna egitim de. Zihniyetinizi ssss.. evsinler. Aglasan da sizlasan da kendini yirtip parca parca etsen de egitimde kiz erkek ayri olacak. Ayni egitimi farkli okullarda görecekler. Siz solcular da salyali salyali kuduracaksiniz. Sosyal medyada bok atmaktan baska hicbirsey yapamayacaksiniz. En fazla sokaga dökülür polisten ve milletten dayagi yer evinize dönersiniz ya da birkac gece nezarette misafir ederler sizi. Okullar ayrilacak. Buna Allahtan baska kimse engel olamayacak. Neymis o zaman okumasinlarmiş. Vay be. Okumak bir tek solcu beyinlerin hakki demi?
Aynen kardeşim agzina saglik her kelimesine imzami atarim. Bu da ıspatı olsun.
Kız erkek karisik Eritim sisteminin genclerimize kazandirdiklari grup seks egitimi. (Bu 3 gencin sonu grupla biter)
https://youtu.be/pOZjl5jO08E
@RamAries ohaaa çüüüş. Kiz erkek beraber okusun diyen gaavatlarin görmek istedikleri tablo bu işte. Kendi kizlari da böyle olsun istiyorlar. Karanlık zihniyetli sapiklar.
Şimdi illaki dinine imanına peygamberine küfür ettireceksin. İki dakika insan olamıyorsunuz değil mi?
Küfür edebilirsin kafir. Malum özgür bir ülkedeyiz. Noldu gücüne mi gitti popona bir beden büyük mü geldi yazdiklarim sapik herif. Kari kiz delisi ırz düsmanı seni. Milletin kiziyla ayni sinifta okumak isteyen ırz düsmanı gaavat
Siz müslümanlar peygamberimiz gibi 9 yaşında kız çocukları ile evlendiğiniz, kuran kurslarında camilerde oğlancılık yaptığınız ve evlatlığınızın karısına göz koyduğunuz ve daha binlerce tecavüz taciz olayı sizin başınızın altından çıktığı için şaşırmıyorum. Sizin kendilerinizi de başkaları gibi bilmeniz de bu sebeptendir. Sen bunları söylüyorsun ki sınıfındaki kızların kalçalarına göğüslerine bakıyordun ve o zamanlar kızlara parmak atıyordu. Ben bundan adım gibi eminim. Sizin ahlaksızlığınız dininizden ve sapık anlayışlarınızdan kaynaklı.
İstediğiniz kadar kudurun çatlayın. Ağzınızdan salyalar akarak sağa sola küfredin. Sizin dininizi bitireceğiz ve bitiriyoruz. 2 nesil sonra Arap putperesti bırakmayacağız bu memlekette. Ve senelerdir iktidarınıza rağmen Atatürk'ün getirdiği sistemi bozamadınız. Ve böyle devam edip yok olup gideceksiniz.
He ayrıca sen adamsan gizliden çık da yaz. Görelim. Arap putperesti seni.
Bizim dinimiz tecavüz edenin seyini kesip eline veriyor ruh hastasi kafir. Bilmiyosan ögren zır cahil seni. İnternet var ac oku bakalim kuranda tecavüzün cezasi ne. Ulan götoglanı bu ülkefe senin atanın getirdigi kanunlar var ama uyan az. Hala adam öldürüyorlar, hala taciz tecavüz var. atan kadina ve erkege eşit miras verilecek dedi ama hala kadinlara az veren ya da hic vermeyenler var. Ee kural koyulmussa ve kurallara uymayanlar cikiyorsa o halde suç kurallari koyanlarin mi oluyor. Atan sapikmiydi o halde? Malum kiz erkek karisik egitim sistemi yapti ama sonuc şu videodaki gibi. Ee kurallara uyulmuyisa suç dinde mi ibnenin evladi seni. 1 tane kuran kursunda bir or. cocugu sapik cikti diye bütün kuran kurslari mi o sekilde beynini ziktigimin mantik özürlüsü seni. Diskolarda barlarda sabaha kadar kizlarin ickilerine hap atip irzina gecen otele götüren serefsiz solcular sizi. Disko bar oglanlari sizi. Müslümanlar namuslu serefli onurludur. Herseye özgürlük getiren solcu köpeklerdir
İpnenin evladı bana mahallenden sokagindan bir örnek göster bakalim kim 9 yasinda bir kizla evlenmis. Yalancinin anasini türkiyedeki bütün erkekler gotunden sevsin kabul mü lan gaavat
Sen zikimi versem onu bitiremezsin kafir köpek. Domuz gibi gebereceksiniz hepiniz. Bu ülle sadece müslümnlara ait. poponu dibine kadar yirtsan da hem atanin getirdigi kafirlik sistemi hem de senin gibi domuzlar yerin dibine gireceksiniz kafir köpek. Hersey degisiyor. Senin ateist atan millete sormadan zorbaliikla baskiyla herseyi degistirdi. Müslümanlar halka danisarak insanlara sorarak sevgiyle degistirecek herseyi. Sen de elin zikinde agzin salyali sekilde seydedeceksin domuz. İslami bitirecekmis ziktigimin hayalperest beyin özürlüsü
Ulan adama bak islam düsmani cikti resmen. Aramizda gizli gizli geziyorlar müslümanlardan alisveris yapiyorlar ticaret yapiyorlar. Sosyal medya da islami bitirecez diyorlar. İslamı bitirmeye kainattaki hicbir kuvvet yetmez. Cünkü islamı insanlara veren kainatı yaraticisi. Bir insanin getirdigi sistem dagitilabilir. Fakat bir yaraticinin getirdigi sistemi ondan baskasi bitiremez. Tam tersine o yaratici evrenle beraber bütün sistemleri bitirir
@RamAries Yapacak bisey yok hacım adamın kuyruk acısı var. Bosuna degil bu öfkesi. Baksana agzindan kanalizasyon akiyor. İslamı bu ülkede bitirecekmis. Ulan sabaha kadar gülcem simdi buna. Arkadaslarla aksam bir araya gelelim onlara da anlatayim valla iyi gırgır çıkar burdan. Bayagi eylencez bu aksam. İslamı bitirceklermis :D Tuvalette gotunu yikayamayan herif islami bitircekmis. ulan ya :D
Tecavüzün cezası var da uygulayan var mı? Kadın tecavüz olduğunu dile getirir de 4 erkek şahit bulamazsa zina yaptığını kabul etmiş sayılır ve recm ile cezalandırılır. Hem kadın tecavüze uğrayacak hem de öldürülecek. Neden? Senin gibi dindoslar sikinin keyfine baksın diye.
Bugün atamın koyduğu kurallar bazı yerlerde işlemiyorsa bu sizin gibi 20. yy'da rönesansı bile yaşayamamış kitleler yüzündendir. Doksan senedir bu kurallar size dayatılıyor ve siz mağara adamları insan edilmeye çalışılıyor. Ama bir noktaya kadar oluyor bu. Etkileri nesiller içinde görülür. Ki görülüyor.
He ayrıca gırgır yapın istediğiniz kadar. İslam bu ülkede son bulacak. Yeni gelen nesillerde dine verilen öneme ve dindarlık seviyelerine bakınca sonuç gayet belli oluyor.
www.hurriyet.com.tr/.../ateist-sayisi-artiyor-mu-29876400
Ayrıca bu sonuçlar resmi sonuçlar. Bunun bir bu kadarı da ateist olup baskıdan söyleyemeyenler var. Bunun haricinde bu sadece ateist nüfus. Bunun haricinde deist, agnostik ve gayri Müslimler ateist sayısından çok daha fazla.
Ulan zihinsel engelli sapık cuma günleri okuldan kacip cumaya gelen cocuklari gel de say kafir kafir konusacagina kanit sun. Ben sunuyorum git camiye say. Camiye girmene de gerek yok domuzlarin camide isi yok sonucta. Disarida bekle say camiye giden 15 yas alti gencleri. O amçık agzin goyune insin sonra saymaktan. Yeni nesil dindar oluyor cok sükür. Senin gibi hayaller aleminde yasayan zik kafalilar da kendi vicdanini rahatlatmak icin bu hayallere sariliyor. Kendi agzinla söylüyosun 90 yildir dayatiliyot evet. Dayatma ve zorbalikla gelen bir sistemin millete ne faydasi ve hayri olur? Asla olmaz. Kendi kendini got eden atepist seni :D. Dayatma sistemin her yerinden çatırdıyor. Yikilisini aglaya aglaya seyredeceksin domuz 👍 Sabret. Sadece bir 15-20 sene daha sabret. Yavas yavas neler oluyor bu ülkede dünyadan haberin yok. Medreseleri kapatmisti ateist baban. Pardon atan. Ama bak şu anda her ilde medreseler var. Bekleeee sabret. Yavas yavaaas kocum sabreet. Aglayacaksin sabret 🍭
Senin o sundugun sonuc yalan dolan şişirilmiş abartilmis rakamlar. Sen gel camiye git kuran kurslarina kendi gözlerinle say.
Klasik müslüman işte. Küfürden başka birşey bilmez misin sen? Ne kadar ağlasan da sızlasan da biteceksiniz ve bitiyorsunuz.
Ulan zihinsel engelli nasil bitiyoruz kafir köpek bir ispatla bir elle tutulur kanit göster. Medreseler cogaldi. Okullarda din egitimi daha nitelikli hale geldi. Bu millet ne kadar günahkar yasasa da dininden vazgecmiyor. Senin gibi 20 gramlık beyni olan ateistler de kendilerini mutlu etmek icin bahanelere yalanlara sarılıyor. İslam bitmez sonsuza dek. Senin gibi kafirler domuzlar bitecek ama. Cok büyük yemin ediyorum. Senin gibi kafirlerin yeri küba, ingiltere. Ulan Pezvengin kimin kazandigi vatanda kime artislik yapiyosun got kafali. Allah Allah diye bagira bagira savasan sehit olan atalarimizin kazandigi topraklarda islami bitirecekmis ziktigimin zik kafalisi seni. Sen benim tarragimi bile kaldirip kenara koyamazsin daha neyine güveniyosun got kafali. bir avuc zik kafali ateist mi bitirecek islami bu ülkede. Mına kodugumun aciz caresiz embesilleri. Anca kendinizi avutun durun işte islam bitecek diye. Sende zeka olsa kimlerin cöplügünde öttügünü bilip ona göre laf ederdin
Asirlardir müslüman kalmis bu topraklarda asirlardir müslümanlarin korudugu bu topraklarda islami bitirecekmis mına kodugumun acizi seni. Dedelerin ingilizler de öyle demisti canakkalede ama analarinin.. mını ellerine verdik geri gittiler. Yar.. k kafasi seni. Sokaga cikip islami bitirecez diye bagirsan o kafani popona sokup evine yollarlar sanal kahraman seni
Benim dedem İngiliz değil seninki İngiliz 😂😂😂 deden en son İngiliz zırhlısına binip ülkeyi terk etmişti. Benim atam Ankaranin ortasında uyuyor. 😂😂😂
Bu islamcılar son derece döneklerdir. 80 den önce kaçacak delik arıyorlardı şimdi bir tane diplomasıza güvenip ortalığıda boş bulduklarından ötmeye başladılar. Sözüm inancını kendi içinde muhafaza edenlere değil. Bu bazı rant elde edebilen merdiven altı din tüccarlarına.
Seçtiği en iyi görüşe bak. Fikriniz belli zaten boşuna tartışma konusu açıyorsunuz..
@AylakkAdam13 en iyisi buydu çünkü.
O zaman bide kadınların rahat çalışması icin ozel is yerleri açılsın. Hatta sonra bir ilçe yapsınlar e malum rahat gezilmiyor ya.. Tek problem üniversiteler oldu.
Ya bunları tutup yakacaksın. Başka kurtuluş yok.
Ssss ulke de isteriz
E tamam Sudi Arabistanda öyle zaten. Çeşitli helal mahalleler var. Sadece bayanların bulunduğu çalıştığı (Mühendis vs beyaz yakalı) ve evlerinin olduğu. Hatta bu mahallelerde erkeklerde var mahallede bulunan kadınlara namahrem olmayan aile içinden olan erkekler var. Bazı mahallelere yurdışından gelen misafirlerde girebiliyor. Mahalle içi bildiğin yaz ayında kadıköy fethiye gibi mini etek, şort havuz vs varsa bikini + şort fantastik ortmlar. Ha dışarısı farklı. Bu arada orada kadir gecesi yok kutlamıyolar. Yok artık ayıp rahme düşmesi falan diyorlar bazı tarikatlar varmış radikal onlar kutluyormuş. Bide Türklere avrupalı gözü ile bakıyor ve ekliyorlar Sizde teknoloji var ama bizim milletimiz sıl olan millettir. vize geçişi normal VIP SUUD olarak üç sınıf hayat da öyle aslında. İşin aslı bana uyar. Mahrem mahlleler olsun. Erkek erkil olak bence sıkıntı yok
O zaman Avrupaya girmeye çalışmayın yallah Arabistana. Herkes gözüne nefsine hakim olsun böyle seylere gerek yok Bağnazlığa hic gerek yok
@Sizigidibencillerrr
Olmaz Arabistan gidersem 15. sınıf vatandaş olurum. 1. sırada suudlar sonra diğer arap ülkeleri sonra Çinliler Malezyalılar falan kısaca suudlara hizmet eden diğer milletler sonra pis demokratik devrim yapmış tek islami bağımsız güç adayı Türkler. Ben nefisime hakimiyete farklı bakıyorum Nefsime hoş gelen herşey benim olsun ama bunları adil özgürlükçü eşitlikçi bir toplum yapısında yapamam. Hz Muhammet öncesindeki arabistandaki gibi ritüelist skloastik yapılar lazım. Sizigidibencillerrr hanım bana uyar
Seninle muhattap olmuyorum farkinda misin tamam acın gidin okuyun banane ya
O zman ilk görüşün de bana niye masal anlatiyosun
Okumak isteyen her yerde okur
Okumak isteyen her yerde okur evet ama kız erkek ayrı daha iyi okur kız kardeşlerimiz yeğenlerimiz kızlarımız
@Duygusal-Prenss yav he he ne zararı var erkeklerin sen bir de erkek olarak böyle söylüyorsunn yazık
Cevap
12Cevap
Birincisi dine bok atmaya çalışma hayat hakkında en ufak bir şey bilmediğin belli soktuğumun tek hücrelisi. Biz ilk ayeti "oku!" olan bir dinin mensuplarıyız kız çocuğu okumaz diyen kesim müslüman değil yobazdır. İkincisi nerde rahat rahat okuyor türbanlılar gerçi şimdiki çoğu türbanlı gösteriş için takıyor tesettürün anlamını bilen pek yok peki çarşaf giyenler? Dışlamıyor de de söveyim sana bir . Mersine İzmire bir bak bakalım sürekli eleştirilip Dışlamıyorlar mı. Aslında kızlara değil de putperestlere özel üniversite açsalar herkes rahat edecek problem olan sizsiniz nasıl olsa
Şey yapalım mı ülkeyi ortadan ikiye bölelim sağda kadınlar yaşasın solda erkekler?
O zaman da bu islamikler birbirine atlar. Erkek erkeğe dalarlar.
Herkes senin gibi abaza değil küpek
@Duygusal-Prenss Engel.
pozitif ayrımcılığın b. kunu çıkardılar.
imam hatiplerin yıllardır ağladığı katsayı olayı meslek liselerinde de var ama kimse ses etmez.
eğer kendi branşlarında okuyacaklarsa olsun ama yok her bölüme atlayacaklarsa asla olmasın çünkü ben tamamen onların olduğu, onlar tarafından yönetilen bir okulda hak ve adaletle mezun olunacağına inanmıyorum. hile hurda ile yüksek puanlı mezunlar çıkarır, diğerlerinin haklarını yerler geçmişte olduğu gibi
Onu diyenlerin önce İslamı nasıl yaşadığına bakmalısın. Öyle genellemeyle olmuyor bu işler. Okumaz diyenler Cahiliye Dönemi'nin insanı gibidir tabiri caizse. İslam, kadının da okumasını, sosyal hayatta güçlü bir konum elde etmesini destekler. Ki bazı tarikatlar, gruplar kadınlarını, çocuklarını okutma şartı koyuyor. Şart demeyelim de bilinci oluşturuyor.
Banane İslami nasıl yaşadıklarından? Hepsi aynı bok zaten.
Yanlış lisan kullanıyorsun. Böyle hiçbir görüşünü kabul ettiremezsin. O cahilleri de engelleyemezsin..
Yanlış lisan değil. Şu anda özel mesaj kutuma baksan nasıl adamlar olduğunu anlarsın bunların. Küfürler edip engelleyip kaçan korkak pısırık ve pis insan çoğu. Bunlara görüş kabul ettirilmez, eğitilmez. Bunlar Araplar gibi pislik içinde yüzerler.
yorumuna muhalefet yorumlara bakiyorum kuyruguna basilmis kopek gibi saldirmissin. farkli goruslere saygi duyamiyorsun. insanlarin inanclarina , goruslerine saygili olmak zorundasin. kadinlar tacize ugrayinca kadin erkek ayri otobus olsun, pembe otobus cikacak filan kadinlar icin dediler nasil desteklediniz demi? menfaatcisiniz jhem de cok. cildirsaniz da olacak... catlayin , geberin sinirden
Bırakın gelsin, gel hele gel.
Kardeş, sen hele bu işleri bir geç. Kimsenin kadınlar çalışmasın dediği yok. Güzel meslek sahibi olup, çalışabilirler tabii ki.
Üniversiteler oldu seks yuvası, arada kandırılanlar kızlarda oluyor. Gayet mantıklı bu şekilde üniveriste açılması, isteyen gider, istemeyen gitmez. Bağnazlığın lüzumu yok. Hadi afiyet olsun.
Valla ayrı eğitim karma eğitimden daha iyi lisede dini olarak demiyorum bnim son sınıfım çok pisti erkeklee hayvan gibiydi ama üniversitede kim kime dumduma olduğu için bence gereksiz. İnsan istedikten sonra isterse fakultede hiç erkek/kadın olmasın yine de bulur.
Bak güzel kardeşim. Erkek görmek istemiyorsan evinden çıkma. Senin için ayrı okul yapmak zorunda değil devlet. Ama okuyacaksan da oradaki insanlara katlanacaksın.
Önce okuduğunu anlamayı öğren ben kimsenin maymunsu hareketlerine hoplayıp zıplamasına dersi sabote etmesine katlanmak zorunda değilim. Hele hele taciz olaylarına hiç katlanmak zorunda değilim. Onun dışında benim kimseden şikayetim yok kim ne yaparsa yapsın ama universite bile zorla numara almaya calısan tipler dolu sırf o pis tacizciler yüzünden niye okumayım? neyseki okulumda bölümümde iyi olduğu için öylr dengesizlerin olacağını pek sanmıyorum.
Ayrı okula gerek yok söyle tipleri okuldan atsınlar yeter.
Polise ihbar et, suç duyurusunda bulun hukuki yoldan hakkını ara. Sen kadin Üniversitesine gideceksin de sorunlar çözülecek mi? Hep mağdur edebiyatındasınız. Sen o üniversiteden çıkınca is yerine çalışmaya gittiğinde ne olacak? Orada da mı erkek istemeyeceksin? Orada da tacize uğrarsan ne olacak?
Hayatınız işiniz gücünüz boş laf yapmak. Sadece boş laf.
Kıt beyinlisin. Ben öyle insanları hayattan soyutlayalım diyorum sen geçmiş daha yok ayrı eğitim istemeyin vsvs diyorsun. Kısaca engelll
Ayrı eğitime destek kardeşim...
tabi kız erkek ayrı olması sizin gibi abazalar için zor olacak dimi geç sen bunları
Siee
Ağzına sağlık görüş sahibi iyi dedin
hayır zamanında biz de okuycaz bizim de o sınıflara girmeye hakkımız var diye ayaklanmislardı simdi noldu da ayrıma kalktilar 🙄🙄
Bunların hepsini tutup yakacağız.
sizler nasıl saygısız şeylersiniz öyle. bir kere bu haber gerçeği yansıtmıyor ama farzedelim ki açıldı öyle bir üniversite bacını kuzenini vs. göndermezsin olur biter ne diye elalemin kızlarına karışırsınız ki? sizin gibileri gördükçe iğreniyorum fikirlerinizden. düşünce özgürlüğü dersiniz ilk siz tahammül edemezsiniz fikirlere!
Kes
Sen kimsin ki sana saygı duyayım islamcı?
seninle tartışmayacağım bile karaktersiz iğrenç insan müsveddesi!
Uza. Kalabalık yapma burda
soruyu soran adamınki de fikir değil mi niye sinirleniyorsun nerede fikir özgürlüğü?
Çok iyi oldu mk... Daha da iyi olacak inşAllah... Kız erkek karışık karsiyim ben...
Kes sana fikrini soran mı var? Her görüşe de salça olmuşsun. Mkk abazasi.
Hadi unvteyi bitirdiler nerde çalışacak bu kadınlar kadınlara özel iş sahasimi acicaklar.
Ev hanimligi bölümünden mezun olurlar 😂😂😂😂
1 saçma
2 komik
3 isteyen gitsin ama ileride ben evladımıda yeğenimide yollamam
Bilimsel olarakta ayrı egitimin daha faydalı oldugu goruldu avrupa bu sisteme gecmeye basladı arastırmalarda goruldu ki karma egitimde taciz hırsızlık vb zirveyi buldu başarı ise düştü bu tablo ayrı olan egitimde ise iyileşti yani bu talepler dogru oldugu gibi artmalıdır da tek tük değilde tümden bir tepki ile karma egitim son verilmelidir..
Yalan yanlış şeyler söyleme. Avrupa da bu sisteme geçmiş falan. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz? Bu haberleri nerden alıyorsunuz?
mantıklı ülkedeki üniversite sayıyısı artar buna bağlı olarak eğitim kalitesi yükselir.
Üniversite sayısı artınca eğitim kalitesi mi yükseliyor 😂😂😂
O eğitimciyi nereden bulacaksın afedersin? Ayrıca böyle birşey olsa bile kadın universitesi nedir? Normal üniversite açarsın
Lise ile üniversiteyi bir tutamazsın.
Üniversite bilim kurumudur. Kızı, erkeği, genci, yaşlısı olmaz.
Hayır. Hazır bilgi öğretmek ile bilgi üretmek farklı şeylerdir.
Sektir lan
Sacmalik. Oldu olacak evlere carsaf dagitsinlar
Saçmalık değil
@Duygusal-Prenss gayet saçma
tabiki olacak öyle bir istekleri. o zaman dünyayı ortadan ikiye ayıralım erkekler diğer tarafta kadınlar diğer tarafta sorun da çıkmaz.
Islamcı pislikler eğitilmezdir.
Pislik atandır bacım Çocuğu putperest
arkadaş müslüman değilmiş onu anladm. buradaki tek pislik sensin islamcılar değil. dinimle ilgili öyle konuşturtmam.
İslam güzel ahlaktir ahlak yoksunu pislik köpek
Dusunceye saygi nerde
Aptalca düşünceye saygı gösterilmez.
Yaptigin yorumlara bir goz attimda sacma olanlara degil senin gibi dusunmeyen herkeae saygin yok. Simdi sen herkesin senin gibi dusunme zorunlugu olmadigina ve farkli dusunse bile saygi duymayi ohrenmekle basla bu yazdigin soruyu tartismak yerine. Inanki kendine daha faydali olmus olursun
Boş muhabbet yapma.
sara cok haklisin kardesim
o senin ne demek istedigini anlamadi sadece kendine yakin yorumlari seviyor malum bu soruyuda kendine faydali olmak icin acmis😂
@merviş3121 cok mersi canim, boyle dinden uzak olunca cagdas takiliyo gibi gorunmeye calisanlarin ama iki kelime etmesiyle ne oldugunu gosteren insanlarin dusunce yapisini asla cozemiyecegim :)
Hangi yaptıkları tutarlı ki bu tutarlı olsun.
Milyonlarca sorun var. Üniversite mi sorun şimdi?
Sorun etmişler.
Hepsi sıra ile kardeş
Oyle bir istekleri olabilir ne var bunda
Olamaz.
Niye sana mi soracaklardi
Evet.
Evet olabilir
Yok artık saçma
Amac birlik beraberligi bozmak.
Amaç edep ahlak namus
@Duygusal-Prenss he canim he zaten kiz erkek beraber okuyunca sevismeyen kalmiyor
Eminim. lise de universite de yazmadigin kiz kalmamistir burda namus bekcisi oluyorsun. sana ne milletin namusundan
@görüş Sahibi canina senin... Sevisiyor diyen oldu mu edepsiz...
Ön yargıni al bir yerine...
Lise terkim Üni okumadım...
Yazdığım kız olmadı senin gibi pislik değil herkes...
Namus bekçisi değilim senin gibi ahlaksız da değilim ben...
Milletin namusu beni ilgilendirmez mesela sen namussuz gibi duruyorsun bana ne...
Müslüman müslümanın kardeşidir Hadisi Şerif
Askerden önce hiç sevgili yapmadım olmadim sadece uzaktan sevdim kendi kendime sen kendi yaptıklarıni bize söyleme dayı...
Çocuğun çocuğunun kızının yaptıklarını bize söyleme
@Duygusal-Prenss cocugum yok delikanli senin gibileri iyi bilirim hemen. millete kufur hakeret. namussuz demissin guya bana emin ol senden daha namusluyum hadi ikile coluk cocukla ugrasamam.
Herkesi kendin gibi sanma bir buk bildiğin yok ben kendimi bilirim sadece... Sen kendine bak önce hakaret ediyorsun yazmadigin kız kalmamıştır falan filan saana hayırdır... Allah bilir kim namuslu kim namussuz ben görüneni söyledim sadece. .. Çocuk olmak kötü birşey değil...
@Duygusal-Prenss tamam canim hadi byy
byby dayı
Saçma
Saçma olan sizin düşünceniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar