Kuzenim bana bir arkadaşını anlatmıştı. Arkadaşı 14 yaşında bakireliğini kaybetmiş üstelik oğlanda onu sonra terk etmiş. Bende bunu duyunca, "çok salakmış, saçma birşey yapmış..." gibi şeyler söylemiştim. Birde bunun üstüne "ben asla böyle birşeyi yapmam, günah olmasada yapmam" diye çok büyük konuşmuştum. Çok pişmanım. Peygamber efendimizin (sav) bir sözü gelmişti aklıma (kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz.) ve şu an çok pişmanım. O kızı yargıladığım için çok pişman ve üzgünüm. Sonuçta şeytan herkesi kandırabilir ve bunu o şeyleri söylerken hiç düşünmemiştim. Napmam gerekiyor şu an hiç bilmiyorum. Ve başıma böyle birşeyin gelmesinden çok korkuyorum.
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. millet olarak insanlarim hayatina burnumuzu sokmayi cok seviyoruz.. sorun burda basliyo.. herkesin kendi hayati.. kendi kararlarini verebilcek durumdaysan sikinti olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum ve bunu düzeltmeye çalışıyorum.
Soran+1 yılabartıyor olabilirim ama ben pişman olunca çok içime atarım bunu. yani çok kötü hissederim.
Kalbini ferah tut, insanlara karşı ılımlı ol bu takıntıdan da kurtul. Sen iyi niyetliysen o şekilde dua et yolun güzel olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yıltamam. çok teşekkür ederim yorum attığın için. kendimi düzeltmeye çalışıyorum zaten :)
+1 yılGerçekten pişmansın sonuçta, Allah bu durumunu geri çevirmez. Samimiyetle tövbe edersen hiçbirşey yaşamazsın korkma
12 Yorumla
Soran+1 yıldaha çok gücüme giden sanki ben o kızdan bir farklıymışım gibi konuştum. düşünemedim o ara işte. allah hiçkimsenin başına vermesin böyle birşeyi. ve yapanları da inşallah affeder.
- +1 yıl
Amin inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Niye ki? Ben her zaman bir şeyleri kınıyorum hiç başıma gelmiyor? 😒
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende senin gibi kınadım asla yapmam dedim başıma geldi yaptı daha beterini yaşadım. hatasız kul olmaz. aşırı güven hata getirir
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ve şu an çok pişmanım kınadığım için.
+1 yılkardeşim, öncelikle bu sitede olman etik değil ve hersey senin elinde okuluna bak aklını baska yerlere çalıştırma...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok salakmışsın dur bende konuşayım belki birşeyler düşer :d
04 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum. işte düşünmeden konuştum ve çok pişmanım.
- +1 yıl
Onunla alakası yok sen başına gelmesini istediğin için geldi.
Dünyanın sonu değil git diktir
Soran+1 yılyok yanlış anladın galiba. ben bakireliğimi kaybetmedim. ama büyük konuştuğum için başıma gelir diye korkuyorum. hem yapmış olsaydım ne farkeder diktirsem. ben gelecek kocamla nasıl yüzleşirim diye düsünmezdim Allahla nasıl yüzleşirim diye korkardım.
- +1 yıl
Okumadım ki biraz okudum doğru yanlış anlamaısım :D
Cinsel Yaşam konusunda 10,4b cevap paylaştı. Gelmemesini istiyosan erkek olmayan ulkede yasa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl14 yaşında?
Ülke nereye gidiyor
Yazık10 Yorumla
+1 yılTövbe et yeter
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri