Öncelikle geçmiş olsun. Nude geçtim normal fotoğraf bile atmamak lazım. Çok ciddi şer*fsizler var çünkü. Cinselliğin kısıtlanmasından ötürü böyle saçmalıkları yapan çok ne yazık ki.
Atmayin arkadaslar atmayin kocana bile atma bu fotolar asla silinmiyor Salig biri karisiyla seks yaparken videoya almis izlemis kardi formatlamis birde dusurmus ben buldum oylesine bakayim bazi programlar geri getiriyormus diye baktim tak karsima cikti mahalleden yeni evli genç cift karti kirdim birde yaktim ben kimseye soylemem ama ya baska birinin eline gecse
@Prensesbirkiz31 cok cok guveniyorsan goruntulu konus banada sosyal medya uzerinden tanistigim bir kiz atmak isitiyorum nude atinca o nudeye yapilan yorum argo real seks yapmaktan daha cok tatmin ediyor dedi kiramadim yuzun haric at bari dedim ne degiaiksin beni benden cok dusunuyorsun baskasi olsa baliklama atlar yani biraz daha atma desem sen pasimsisin diyecel 😂😂😂😂😂😂at diyince yirttik pacayi birazda bayanlar kendi icin nude atiyor zevk aliyor
@Prensesbirkiz31 gercekten oyle erkeklere abaza diyorlar ama kadinin yanginina veya o an cok istekli olanina ( en kibar boyle anlata bildim) denk gel ve istedigini yapma ayvayi yedin
yaş aralığın doğru mu peki. nasıl bir uyum olacağına sohbet ile karar versek. yani doğal akışına bıraksak. nasıl bir caziben var tanımak isterdim doğrusu senin için de uygunsa tabi gizli
atmışsan atmışsın ne var bunda anlamadım adamlar şeyini çekip pp yapıyor benim anam bacım var diye utanmıyorda sen mi utanacaksın sanal bi ilişki yaşamışsın bunun yanlış bir yanınıda göremiyorum ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Öncelikle geçmiş olsun. Nude geçtim normal fotoğraf bile atmamak lazım. Çok ciddi şer*fsizler var çünkü. Cinselliğin kısıtlanmasından ötürü böyle saçmalıkları yapan çok ne yazık ki.
Ne yapacaksın artık eline geçti. Adamin sütüne bari tanıyor musun
Bu nasıl iş arkadaş, bana niye nude atan yok. Ben insan değilmiyim🤔
Yüzün görünmüyormuş. boş ver bence. Sonuçta o durumdan zevk almasan ve istemesen göndermezdin. Utanılacak bir durum yok bence.
Yapcak bir şey yok göstermişin artık birdaha yapmazsın olur biter
yüzün açık mıydı değil mi en büyük bsorun burada
Geçti artık sil gözyaşlarını
çok pişmanım :(
Son pişmanlık bı işe yaramıyor. Kişi iyi biriyse saklı tutsun bari de sonra başına iş açma
Yüzün görünmüyorsa unut gitsin
görünmüyor ama pişmanım
Bir daha yapmazsın olur biter. Üzme kendini
Serefsiz se ayvayi yedin degilse siler
Aynen katılıyorum geçmiş olsun
Atmayin arkadaslar atmayin kocana bile atma bu fotolar asla silinmiyor
Salig biri karisiyla seks yaparken videoya almis izlemis kardi formatlamis birde dusurmus ben buldum oylesine bakayim bazi programlar geri getiriyormus diye baktim tak karsima cikti mahalleden yeni evli genç cift karti kirdim birde yaktim ben kimseye soylemem ama ya baska birinin eline gecse
Tövbe tövbe doğru öyle
@Prensesbirkiz31 cok cok guveniyorsan goruntulu konus banada sosyal medya uzerinden tanistigim bir kiz atmak isitiyorum nude atinca o nudeye yapilan yorum argo real seks yapmaktan daha cok tatmin ediyor dedi kiramadim yuzun haric at bari dedim ne degiaiksin beni benden cok dusunuyorsun baskasi olsa baliklama atlar yani biraz daha atma desem sen pasimsisin diyecel 😂😂😂😂😂😂at diyince yirttik pacayi birazda bayanlar kendi icin nude atiyor zevk aliyor
Haha
@Prensesbirkiz31 gercekten oyle erkeklere abaza diyorlar ama kadinin yanginina veya o an cok istekli olanina ( en kibar boyle anlata bildim) denk gel ve istedigini yapma ayvayi yedin
😂😂
Neden pişman oldun ki bende çok attım
Hadi yaa nerde 😒
@gacar4886 Evet
Libidolar şelale o zaman senin
@gacar4886 Aynen
Oofff benimde öyle fena 🔥
çok attım derken?
@Hayatnediyorsun nude attım yanı
İstek atsan bana olur mu
sadece sevgiline mi çok attın yani böyle istekle şehvetle gaza gelip farklı kişilere mi onu kasdettim aslında
@Hayatnediyorsun herkese attım
hımmm sanal yaptın yani foto mesaj ile mi yoksa sesli veya görüntülü de yaptığın oldu mu
Bana istek at lütfen
@Hayatnediyorsun sadece foto attım
normal sohbet olmadı mı yani sexting tarzı hiç.
@Hayatnediyorsun oldu tabi
Bana ulaşsan lütfen bende şu an senin gibiyim 🔥
yaş aralığın doğru mu peki. nasıl bir uyum olacağına sohbet ile karar versek. yani doğal akışına bıraksak. nasıl bir caziben var tanımak isterdim doğrusu senin için de uygunsa tabi gizli
@Hayatnediyorsun yaşım 24
üni falan mı okuyorsun yoksa iş güç ile mi meşgulsün.
@Hayatnediyorsun boşum
boş olan zamanı güzel değerlendirip eğlenceli geçmesine neden izin vermiyoruz o halde. ne bitirdin bölüm olarak üniversitede
Yüzün açık değilse sorun etme
Artik olmus yapacak bisi yok saglik olsun
boş ver anlık bir şey sonuçta cok takma
Olana çare yok, umarım yüzün görülmüyordu
S*kilen popişin davası olmaz
pişman olduğunu belli edersen sorun olur
Niue pişman oldun peki
şimdi buralar öküz dolar
atmışsan atmışsın ne var bunda anlamadım adamlar şeyini çekip pp yapıyor benim anam bacım var diye utanmıyorda sen mi utanacaksın sanal bi ilişki yaşamışsın bunun yanlış bir yanınıda göremiyorum ben
ne şanslı adamlar var ya
Yüzün açıkmı değilmiydi
değildi
Hiç takılma herhangi vir vajina ve göğüsten öte bir şey olamaz
Ekko kekko diye bağır zamanı geri sae
Birkaç kişiye daha atınca alışırsın
Ciddi olamazsın şu an
yüz görünmüyorsa sorun yapma
Bir daha atmazsin olur biter
Neden attın
Boşsunuz
bir şey olmaz