Öğrencimin annesi eşinden ayrılmış bir 3 yil kadar önce çok bakımlı ve güçlü bir kadın duygusal hiçbişey yok sadece o şey için buluşuyoruz öğrencim beni çok seviyor sürekli onlara gidiyorum ama bilirse üzülür diye korkuyorum ama bırakmak istemiyorum ne yapmalıyım bilemedim?
Cevabın nedir?
isi ciddiye bindirip evlenseniz nasil olur, yavasca. hem sutun hemde yogurdun sende kalir
011 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle bisi değil kadinla ayrı dünyaların insaniyiz çok ciddi birisi inan dışarıdan gorsen bu bunla olmaz dersin ama oluyo işte ve hic bir duygusal paylasimimiz yok
Soran+1 yılYa hayır sosyal hayat olarak cok bambaşka farkli ortamlar farklı arkadaşlar var hiç ortak sosyal yaşantimiz yok sadece onun evinde ortak hayatimiz oluyor
Soran+1 yılYa ikimizde istemiyoruz onun maddindurumu iyi ve cevresi ona göre ben onun ortaminda yapamam o da benm o yüzden böyle bir talep hiç olmadi sadece uzun suredir yaşamadıklarını benle yaşıyor ve evden çıktıktan sonra. Cok resmi davranıyor
Soran+1 yılYa çocuk çok tatli çok seviyorum ama yetiskin işte onun da garip sorulari oluyo ona sırt ceviremiyorum
Soran+1 yılYa hayır kiz liseye gidiyo sevgilisi yok diye bana soruyor ben güzel miyim beğenmeyecek biri miyim diye iste annesine söylesem benle konuşmaz kızla ters düşsem annesiyle görüşemem arada kaldm neler yapsam bilemiyorum hersey çok güzel ve zevkliyken birakmak istemiyorum
Soran+1 yılYa öyle yapıyorum zaten şu an ama kiz ergenlikte tamam mi beni begeniyo musun şuram güzel mi buram güzel mi ayni yaşta olsak benle olur musun gibi garionsorular soruyor bende kiza cevao vermeye cekiniyorum cok2merkli böyle şeylere ama kizo kusturmekte istemiyorum nasil davranmalıyım kiza
İlerde ben de ogretmen olucam böyle rezilliklere bulasmam
07 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten kadin bankacı ve birşeyler yaşama akilda yoktu ayri dünyaların insanıyız bir anda gelişti
Soran+1 yılElbet bir anda olmadi. ama süreç bizi buraya getirdi öğretmenlikle alakasi yok sadece duygular ve dürtüler neden böyle tepki verdin anlamadim
Soran+1 yılNeden yatalım canm gmher önümüze gelenle sen öyle mi yapıyorsun ki
Soran+1 yılLaf çarpıtmadım sadece yaşadığım bir olayi anlattim ama resmen küfür yedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğrencine durumu anlat artık öğretmenin eskisi kadar masum değil evladım de xD
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen benim başıma öyle bir olay gelseydi bir daha öğretmenimi gormek istemezdim.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma anne de istiyor ve öğrencimi çok seviyorum o da beni
Cevap sahibi+1 yılSana olan sevgisi nefrete dönüşebilir ve emin ki sana bir baba gözüyle bakmıyordur.
Soran+1 yılYa öyle duygusal bisi yok sadece annesiyle konuşurken falan derken konu oraya geldi ve olan oldu
Cevap sahibi+1 yılKıza öylesine üzüldüm kusura şimdi.
Acaba bilirse senin yüzünden ne hallere gelir.
Soran+1 yılBeni çok seviyor ya hergin yemeğe çağırır annesinden izin alir yemek falan yeriz çok güzel aramız ama annesiyle de biseyler yaşamamız kısmet diyelim çok mutluyuz 3müz de ama haberdar değil tek ona üzülüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnene de özel ders veriyorum de
30 YorumlaSen bir Daha Da Sormuştun Galiba
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılben anana yaziyorum de
00 Yorumla
+1 yılonu da araya alın yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilmeden devam böyle ateşli bir hatun bırakılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGötürrrrrrr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Özel ders verdiğim öğrencimin annesiyle birlikte olmaya başladık mutluyuz ama korkuyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat