O zaman Turkiye' de Kibrisin babasi mi oluyor? O zaman Turkiye ile Azerbaycanin babasi ve annesi kim? O halde kibrisin nenesi kim? Bunlarin soy adi nedir?
Türkiye olarak biz;Azerbaycan'a kardes, vatan Kıbrıs'a da yavru vatan diyoruz. Buna gore Azerbaycan, Kibrisin amcasi mi oluyor?
Adimizdir a haber Huyumuzdur tarafsizlik Andimizdir objektiflik Biz bilmeyiz yanciligi Emri vaki degiliz Ruzgar nere esse oraya kosmayiz Bak akrostis siir bile yazdim.
😂😂güle güle sana ahaber bey izlerim ama her kanalı sadece seni değil cunku yek birine bakmak olmuyor tüm medya asılsız dogru soyleyen yok hepsi taraflı. Oyuzden a da b de c de izlenmeli iyi gecler
Son dediğine katılmıyorm kendi dilimizide öğrenmmeiz lazım padişahlar 5 dil biliyodu diğer insanlardan dünyadan haberdar olmak için cok örnmli osmanlı diyosun ama osmanlıya uyacak seklde davranmıyosn ilime en önem verenlerdi padişahlar
O zaman napacak missin? Her gordugun erkege kiro denilen sacma kelimeyi yazmayacakmissin. Boyle tasi daga tasa vurursun. Her sozu cinsel manada anlamayin. bu arada size iyi geceler her seye ragmen güzel bayan.
Oyle kafaniza gore herkes hakaret edemezsiniz. Ben size kezban desem hosunuza gider mi? O yuzden ne demişler lafini tartarak konusacaksiniz kucuk hanim. Hadi bay bay size.
Saka sevmiyorsaniz bunu duzgun bir uslupla ifade edebilirsiniz. Bende buna zaten itiraz edemem. Hakarete gelince ben hakaret konusunda asla tahammül edecek bir insan degilim. kucuk hanim, konustukca batiyorsunuz. bir an once bunun farkina varin!
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Türkiye olarak biz;Azerbaycan'a kardes, vatan Kıbrıs'a da yavru vatan diyoruz. Buna gore Azerbaycan, Kibrisin amcasi mi oluyor?
En İyi Cevaplar