Güncellemeler
+1 yıl
Eger. AB. Turkiyeyi alirsa. Sinirlari acilacagi. Vizeler kalkacagi icin... Su an Turkiyede olan 40 milyon Suri ve Paki. Aninda Prada olur cunku Vize Yok? Adamlar Turkiyeyi Multecilerden dolayi hayatta almaz..
Almaz cunku similar acilacagi icin. 45 Milyon kacak. Ve 50 Milyon Turk. Basta Almanya Avrupaya dollar adamlar bunu biliyor. Almazlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
almazlar
Almazlar. Alirlarsa. Sinirlari acilacagi vize kalkacagi icin. Suri, ler ve Paki, ler oraya dolar.. sinirlari onlara kim actiysa kim doldurduysa.. Haram Zikkim olsun
Bizim ab ye ihtiyacımız yok. daha iki gün önce teröristler abd den ab den aldıkları silahlarla kahraman askerlerimizi şehit ettiler
Yuregimiz Yandi.. Allah rahmet eylesin.. yapanlar insallah cehennemin dibine giderler!!!
almazlar almazlar İslam ülkeleri almazlar
islam ulkelerde yasayanlar ve Devletin Sistemleri orta cag gibi.. ve Okuma orani dusuk.. biz. Suri, ler.. Avrupaya Sistemleri eger ecsan. Sosyal gorevliler yardim sagliyor.. Adamlar kafayi kullaniyor.. islam ulkelerde Devletin fakire yardim Sistemleri yok adamlar bilmiyor. Devletin yardimi nedir.. bile.. hic bir islam ulkesinde vatandasa yardim Sistemleri yok..
@uyanmakzorundayiz islamla ilgiyi yok Ben yurt disindayim cami dolu burasi.. islam ulkelerde Sistemleri yok.. batida fakirsen sosyal gorevliler var gelirine gore cocuk yemek ve kira yardimi yasiyor adamlar.."Hangi islam Ulkesinde Bu Var!!!
Durum öyle olmasa da almaz
Evet alır
Almaz.. sinirlari Acilacagi ve Vizeler kalkacagi icin Avrupa Suri ve Paki dolar.. Adamlar akilli.. bizde Multecileri tutalim
Adamlar vatandaşlarını istedi buradakiler vermedi neden?
Bu dogru mu...( Kahretsin.. Aklimdasin. ve Sen bunun. Farkindasin.. adli sarki aklima geldi.. ve bir daha..." Kahretsin" diyorum.. bu isyan edilecek bir durum..
Evet doğru