Aslina bakarsaniz babam annemi de beni de kovdu biraz once?

simdi isin neresinden baslasam bilemiyorum sorun su ki annem ve babam surekli kavga ediyor benim kucuklugumden beri 21 yasindayim ben yani artik bazi seyleri anlayabiliyoruz babam annemi aldatti ve ben buna sahit oldum anneme ne kadar bitti falan da dese annem bir turlu inanmiyor inaniyormus gibi yapiyor ama evde surekli benim basimin etini yiyor bosanicam diye he birde soyle bir durum var babam otoruter bir insan ve surekli bir savas icinde gibi surekli ufak seylerden bagirmalar surekli bir mutsuzluk surekli bir gerginlik evde inanin siz olmak istemezsiniz yani bazi insanlar hani kacmao falan ister ya bu durumdan ben kacmakta istemiyorum ben duzelsin ben hersey iyi olsun istiyorum ama hicbirsey yapamiyorum diyeceksiniz ki oturup konussunlar ama denendi babam surekli artik olmadigini soyleyip duruyor surekli sinirli olmasinin kaynagini da bizi gosteriyor insan ne yapacagini sasiriyor he boyle cahil insanlar falan da degiller annem ev hanimi babam kamuda yonetici ama iste akil sir ermiyor ben artik gercekten bunaldim ne yapacagimi bilmiyorum oyle bunları anlatacak kadar guvendigim biri de yok siz olsaniz ne yaparsiniz? bunu yaklasik 3 saat once buraya sormustum ondan sonra annem ve babam bir kavga etti ve ben araya girdigim icin babam ikimizi de evden kovdu bende burasi benim evim ve hicbiryere gitmiyorum dedim sonrasinda annemle artik boşanmak istediklerini soylediler benim evlenmemi bekliyarmis bende beklemeyin o zaman dedim bosanacaklarmis ne yapicam ben?
Aslina bakarsaniz babam annemi de beni de kovdu biraz once?