Vintage ajans diye bir ajans reklam dizi ve sinema projelerjmizde yer almak ister misin diye 2dir mesaj atıyor. Yani bir ajans kişiye mesaj atar mı başvurmadan? Bu ajansı yeni duydum güvenilir mi? Başka ajanslarda kaydım var bir kaç kez setlere gittim ama hala güvenemiyorum. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılMerhaba Arkadaşlar bahsedilen Vintage Ajansın sahibiyim yorumları gördüm ve bilinmeden yapılan yorumlardı belli ki. Yaklaşık 15 gün oldu açılalı ve arkadaşlardan birinin güvenilir diye yazdığı Mayadroom Ajansta 12 yıl çalıştım. Bir çok sinema filminin yerel castını yaptım. Son 2 yıl ise Genel Cast Koordinatörlüğünü yaptım. Asla kötülemiyorum. Fakat bizde 15 günde 2 reklam çektik ve gelen kayıtlı üyelerimizden bizi yıllardır tanıyanlarda vardı içlerinde kendilerine bizzat ücretlerini set bitiminde ödedik. Ağırlıklı Oyuncu olarak çalışıyoruz. Kayıt parası zaten almıyoruz. Yerimiz Mecidiyeköy Mah. Kervan Geçmez Sk. Dilan Sitesi B2 Blok No.9/1 Şişli/İST. dadır. İşimizi en doğru şekilde yaptığımıza inanıyoruz. Teşekkürler :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de arandım ajansınızdan , ama şu an bir ajansa kayıtlıyım zaten devam ediyorum çekimlere falan gidiyorum. Ajansınızdan da bir bayan az önce aradı sinema filmi için. Kabul ettim seçilirsem arayacaklarmış fakat diğer ajansta olduğum için bir sıkıntı çıkar mı?
+1 yılArkadaşım merhaba,
Mayadrom ve Life Casting dışında ajanslara güvenme...00 Yorumla
İsimlerini hiç duymadım arkadaşım. Araştırıp internet sitelerinden yaptıkları işleri yüzyüze görüşmelerini görmeden kaydolmanı tavsiye etmem. Ben Neşe Erberk ve Dora Cast Ajans'a kayıtlıyım. Boyum çok uzun değil herhangi bir mankenlik işi çıkmadığı için bana daha çok Dora Cast Ajanstan iş geldi. Genelde reklam filmi, katalog çekimi ünlü markaların firmaların modelliği gibi işler geldi. Zamanım uydukça gittim hala kaydım var 1 sene geçince yine tazeleyeceğim. Herhangi bir sorun yaşamadım. Internet sitelerine Dora Cast Ajans yazıp başvuru yapabilirsin. Uygun görürlerse bilgilerini ve fotoğraflarını seni de ararlar.
00 Yorumla
+1 yılutopyayapim. com gayet dürüst ve eskiler üstelik kayıt ücreti almıyorlar... bir incele derim... en azından işlerine bak ben memnunum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://vintageajans.com.tr/
burasımı00 Yorumla
+1 yılinstadan bana da gelmişti öyle bir teklif ama ciddiye almadim
00 YorumlaAjanslarda çok fuhuş dönebiliyor sen gene de dikkatli ol
00 Yorumla
+1 yılBaşka bir ajansin portfoyunden numaranizi almışlardır veya eski bir çalışan buraya geçerken oradaki numaraları vs almıştır
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılyalnız gitme oralara, başına kötü şeyler gelsin istiyosan git tabi
10 Yorumla herkese atiyo o. para koparmak icin. gidiceksn fotograf cekimi yapalim dicekler ajans kayit parasi su kadar dicrkler bide, dirrk para tuzagi
10 Yorumla
+1 yılHayır atmaz inanmayın şunlara ak
00 Yorumla
+1 yılgüvenmede gitmede para tuzagı. D
00 Yorumla
+1 yılÇirkin değilsen gel diyor işte
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yıl30-35 yaşındasın ve teklif haa? ohhşş oldum
00 Yorumla
+1 yılguvenme
00 Yorumladolandirici
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği