bu sitede de ne iğrenç insanlar varmış. Ben gidiyorum ya
Askeri lojmanda hareketlerime ne kadar dikkat etmeliyim?
bu sitede de ne iğrenç insanlar varmış. Ben gidiyorum ya
ya şimdi yanlış anlama ama zaten ordan geçmem mutluluk veriyor onlara ama dikkat et en masum bir gülümsemen ile kendini aşık felan edebilirsin adamlar sonuçta aylardır dişi sinek görmüyor bekarsan hele hiç bakma laf atma birada kapalı hatlarını belli etmeyen elbiseler giy çünki hepsi patlamaya hazır bir saatli bomba
Ben de kışın nöbettekilere sıcak çay/kahve versem mi diyordum. Teşekkür ederim. Tamam :)
hem yakalırsan o akere cezi işlem ugularlar 1 hafta askerliği uzar hemde o kadar abaza bir insana çay kahve verirsen sonu kötü olabilir bekar bir erkeğin kimseye asılmaması abaza olmadığı anlamına gelmez ahlaklı olduğu anlamına gelir o durumda bir insana yeşil ışık yakma bence burda hastanede hemşirelerin yatmadığı bir ben kaldım bölükte eğer ahlaklı hemşire varsa asker gördümü kaçarlar ben asb olduğum için hastaneye çıkan askerleri çok iyi gözlemliyorum sen sen ol yeşil ışık yakma yarış arabası gibi gelirler
Haklısınız. Teşekkür ederim
Gidip disardan bisey isetermisiniz de bence :) mutlaka ihtiya oluyor
nöbetteki askere denir mi ki? bilmiyorum. Hava buz gibiyken akşama kadar nöbet tutuyorlar. çok üzülüyorum. Çay, kahve versem alırlar mı? Daha doğrusu alabilirler mi? Ayrıca yanlış anlaşılır mı?
Tabiki hayirrr
Ama bir ablacim benimde karsedim asker bir ihtiyacin olursa soyle dersen yanlis anlasilmazsin ama bir ihtiyacin var mı diye direk sorarsan farkli algilamaya acik oluyor bilinc :) bu arda cok dusuncelisiniz ogrt. Hanim :)
Çekinirim valla :) kimsenin kafasını kurcalamak istemem. bakalım
Nerde ogretmenlik yapiyosun ben izmirde ask. Yapmistim bulundugum yer geregi ailelerle iletisim halindeydim gercekten zor durumda olan askerler var ... cok ugrastim ama malesef maddi durumu ii olmayan ve bakmak zorunda oldugu ailesi olan askerlere bir yardim bulamamistim..
Keşke ailelerine yardımda bulunacak durumda olsam. Ama maalesef. Ne yapabilirim? Hem tanımıyorum ki. Sormaya da çekiniyorum.
Bu kadar ii kalpli olman cok hos seni takdir ettim :) cevremde ki kizlar aklima gelince :)
Estağfurullah. Hiçbir şey yapmadım. Onun dışında rahat olabilir miyim? Üniformalı yaşlı başlı askerler bile oluyor. Disipline vs çok önem verirler biliyorum..
Sen sivilsin kafana gore takil sana kimse karismaz zaten akli basinda birine beziyosun o nedele sorun yapma yani :) yeni mi atandin oraya?
Pek aklı başında değilim aslında. Evet yeni
Cok belli oluyor ilk memuriyete girdigimdkei halimi animsattin cekingen urkek oluyor insan :)) sinifci misin
Cevap
12Cevap
Onlarda senin benim gibi insan özel birseye gerek yok
hayır onlar asker :)
Bende askerlik yaptım, kılık kıyafetine dikkat et azgın olurlar seni görünce azarlar sabah akşam azarlar zaten askerde pek karı kız olmaz kuduruk olurlar askerde kardeşlerim var anlatıyorlar şu an hatun görünce cildiriyorlar genelde oldu mu 😀
O kadar kasma bence saygi duyman guzel tabi ama Boyle daha con dikkat cekersin ogretmensin sonucta
Bir şey yapmana gerek yok. Siz eğitiminizi verdikçe onlar mutlu olacaktır. 😊
saygısızlık değilde onlara özel lütuf ve iyilikte bulunabileceğin özel şeyleri dm den atarım sana istersen
seni gördükleri zaman becerileri becerip yolluyorlar gözleriyle 😂
hocam rahat ol dikkat dağıtma yeter
Bişi yapmana gerek yok asker olarak bir kızın önünüzden geçmesi bizi mutlu ediyor zaten 😂😂
Hazır ola geç
şaka yapıyorsunuz değil mi? :D
normal davran kasma örtmenim
Onlardan insan üstün degiler rahat ol
giyimine dikkat et sadece :)
Giyim tarzına dikkat et en önemlisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar