Aşk İlişkileri Askeri personelim kantinci ablaya yürüsem olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendini dul benden 12 yaş büyük Güncellemeler+1 yıl 18 yaşında kızı varmış Askeri personelim kantinci ablaya yürüsem olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her dul olana bu sekilde mi yaklasiyorsunuz yani ne kadar igrenc bir dusunce yapisi.!! 2 5 Yorumla Soran +1 yıl 4 yıldır bekar sen düşün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir Yorumla Soran +1 yıl Yanıyodur şimdi o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin kadar degil kuduruk Yorumla Soran +1 yıl Ben dimdik geziyorum zaten 😅 Yorumla
DaddyShark Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Askerde bizim kantinciler de askerdi. Bayan personel hangi yerde var şaşırdım inan. Ben 6 aydan sonra uzun saçlı insan görünce uzaylı goruyor gibi geliyordu 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Vay gardasim çarşı yokmuydu Yorumla DaddyShark +1 yıl Çarşı izni çok az oluyordu. Ve çarşıda da erkek vardı hep. Genç kadın çok az 😂🤣 Erzurumda yaptım askerliği Yorumla Soran +1 yıl Gardasim benim ya üzüldüm sana Yorumla DaddyShark +1 yıl Aradan yıllar geçti kanka. Sen kendine üzül şu an 😂🥲 Yorumla Soran +1 yıl Olum ben uzun dönem yapıyorum Yorumla DaddyShark +1 yıl Ee yani? Yorumla Soran +1 yıl Yani 8 5 sonra evdeyim çarşı selamet bize Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neden güzel diye mi?😆 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Yok 4 yıldır bekar Yorumla Gzz00 +1 yıl Her bekara yazsaydık😆 Yorumla Soran +1 yıl Sen değil ben yazcam baya sohbetleri ettik açıldı bana Yorumla Gzz00 +1 yıl Lafın gelişi diye bir şey duymadın mi sen Yorumla Soran +1 yıl Yok ben yurucem de biraz isim var sonra konuşuruz dedi bana o moralimi bozdu Yorumla Gzz00 +1 yıl Sen neksr olmasını sebep olarak sunduğun için espri manasında söyledim ben. Yoksa ilgimi cekiyor yahut etkileniyorum tarzı bir şey deseydin demezdim Yorumla Gzz00 +1 yıl Bekar olmasını* Yorumla Soran +1 yıl Öyle çekici tatlı biri Yorumla Gzz00 +1 yıl Ben sayılara takilmam hoşlanıyorsaniz bir beis neden olsun Yorumla Soran +1 yıl Ne neden olsun anlamadım Yorumla Gzz00 +1 yıl boş ver Yorumla Soran +1 yıl Senden taktik almam lazım yazim mi sana Yorumla Soran +1 yıl He anladım şimdi çocuğu da varmış 18 yaşına ama benden 5 yaş küçük Yorumla Gzz00 +1 yıl Güzin abla değilim üzgünüm:) Yorumla Soran +1 yıl Valla yardım et taktik ver lütfen Yorumla Gzz00 +1 yıl Iı ııoh Yorumla Soran +1 yıl İsmini söylemişti unuttum bidaha sorayım mı acaba Yorumla Gzz00 +1 yıl Bunun için müneccime gitmen saçma olur. Sorman en mantıklısı 😆 Yorumla Soran +1 yıl Abla diyodum demiyim artık dimi Yorumla Gzz00 +1 yıl İstersen teyze de😂 sevgili olmyacksinizdir sonucta Yorumla Soran +1 yıl Niye ki fb mi olcaz Yorumla Gzz00 +1 yıl Ne biliyim oğlum 😂 ilişki terapistiniz miyim Yorumla Soran +1 yıl Bana yaz lutfen yardım et anlatacam sana olayı Yorumla Gzz00 +1 yıl Gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Tkp ettim seni Yorumla Soran +1 yıl Fake ben Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Abla dediğin kadına niye yürüyeceksin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla Soran +1 yıl Demem daha zaten Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Niye hemşireler tükendi mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Onlara nasıl yaklaşmayım be 😅 Yorumla minikkladyy +1 yıl Hemşireden devam o zaman Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yaklaşcam onlara o kadar delirmedim Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Farketmez yürü gitsin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Askeri personelim ya şikayet eder mi beni acaba Yorumla bunasııladam +1 yıl Şikayet etse nolcak aşık. Olmak suç mu diye bağır ağla asdd Yorumla Soran +1 yıl İyi biri şikayet etmez asla bence Yorumla bunasııladam +1 yıl Bilemem Yorumla Soran +1 yıl Denerim şansımi arkadaşca yol alırım Yorumla Soran +1 yıl Kabul etmezse yol alırım Yorumla bunasııladam +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Sağol kankimm Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl gercekten cok igrenc dusunuyosun 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Niyee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmemb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anca fb olur sizden Yorumla Soran +1 yıl Emin misin ins olur ya Yorumla Soran +1 yıl Sana anlatmamı ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sanmiyorum ya ben cunku kizi da var ona yurudugunu dusunur kizina Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bence cocugu olmayan dullara yuru basina bela olma eski kocasi musallat olur Yorumla Soran +1 yıl Yok be 4 yıl olmuş eski kocası başka şehirde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen mi istek attin Yorumla Soran +1 yıl Evet yazdım Yorumla
İslamdanÇıkmışAdam Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yürü tabi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Askeri personelim ya şikayet eder ki beni acaba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her dul olana bu sekilde mi yaklasiyorsunuz yani ne kadar igrenc bir dusunce yapisi.!!
4 yıldır bekar sen düşün
Olabilir
Yanıyodur şimdi o
Senin kadar degil kuduruk
Ben dimdik geziyorum zaten 😅
Askerde bizim kantinciler de askerdi. Bayan personel hangi yerde var şaşırdım inan. Ben 6 aydan sonra uzun saçlı insan görünce uzaylı goruyor gibi geliyordu
Vay gardasim çarşı yokmuydu
Çarşı izni çok az oluyordu. Ve çarşıda da erkek vardı hep. Genç kadın çok az 😂🤣 Erzurumda yaptım askerliği
Gardasim benim ya üzüldüm sana
Aradan yıllar geçti kanka. Sen kendine üzül şu an 😂🥲
Olum ben uzun dönem yapıyorum
Ee yani?
Yani 8 5 sonra evdeyim çarşı selamet bize
Neden güzel diye mi?😆
Yok 4 yıldır bekar
Her bekara yazsaydık😆
Sen değil ben yazcam baya sohbetleri ettik açıldı bana
Lafın gelişi diye bir şey duymadın mi sen
Yok ben yurucem de biraz isim var sonra konuşuruz dedi bana o moralimi bozdu
Sen neksr olmasını sebep olarak sunduğun için espri manasında söyledim ben. Yoksa ilgimi cekiyor yahut etkileniyorum tarzı bir şey deseydin demezdim
Bekar olmasını*
Öyle çekici tatlı biri
Ben sayılara takilmam hoşlanıyorsaniz bir beis neden olsun
Ne neden olsun anlamadım
boş ver
Senden taktik almam lazım yazim mi sana
He anladım şimdi çocuğu da varmış 18 yaşına ama benden 5 yaş küçük
Güzin abla değilim üzgünüm:)
Valla yardım et taktik ver lütfen
Iı ııoh
İsmini söylemişti unuttum bidaha sorayım mı acaba
Bunun için müneccime gitmen saçma olur. Sorman en mantıklısı 😆