Para var huzur var diyenler genelde yoksul ailelerden gelmiş insanlardan oluşmuştur. Mesela benim ailem zengin bir aileydi zamanında elimizi attığımız bizimdi desek yeridir. Ama gene huzursuzluk çıkacak konu çok oluyordu. Annemde o kafayla babamla evlenmiş çünkü :d Ama dediğini yutmuş kısacası :d Siz siz olun paraya çok değer vermeyin. Geçinebileceğiniz kadara şükredin yeterli.
benim param ve ben her kapıyı açarız yeter ki açmasını isteyelim yürekten... paramın açması gereken kapı sadece araç odaklı benim açmam gereken kapı insan odaklı
Vallaha bence açıyor açar yani açmıyor diyen halt etmiş mesela örnek az insan çok huzur diyenlermisin al bir yerden boş bir arazi mesela dağ başında büyük bir ev yap etrafını çitle çevir içinde bir dünya bir sürü hayvan koy kedi köpek kuş tavşan ördek tavuk inek artık aklına ne gelirse evin içinde daya döşe bütün ömrüm boyunca orada yaşa ağaç dik domates yetiştir tarımla uğraş ek biç kendi ektiğini topla ye mis gibi temiz doğa havası al sana huzur
Açmaz aşkitom açmaz. Eğer açsaydı ben zaten şimdiye o elli kuruşlardan İstanbul'dan Ankara'ya kadar yol yapmıştım sana. Sen de bana varmıştın ama olmadı bu. Niye olmadı ki? Yoksa sen beni beğenmiyor musun?
Hadi deneyelim o zaman. İşte kalbim hadi getir tüm güvendiğin paranı servetini umrumda olacak mı? Ama bşr gülüşün, bir merhaban var ya ilte ona cenneti bile değişmem. Yani aşktır her kapıyı açan, aşk!!!
Doğuştan gelen Tanrının sevgili kuluna verdiği sağlık sorunları hariç her kapıyı açar her neyse zaten Tanrıyı yenmek üzereyiz yakında Tanrı Biz olacağız.
terörden dolayı kafayı buraya sardılar dün bir köyde görüntü almışlar bundan bir hafta öncede başka bir köye baskın yapmışlar tüp gübre felan çalmışlar bu yüzden olası bir durumda müdahale etmek için izinler ikinci bir emre kadar iptal oldu izinde olanları geri çağırdılar memur polis jandarma ne varsa kaymakamlığın yazılı emri ile iptal oldu
Sağlık olur başka örnekler de verebilirim örneğin bir kişiden hoşlandın elde etmek istiyorsun aşık oldun bir baktın ki evli çıktı bu para ile halledilebilecek bir şey değil mesela
En İyi Cevaplar