Para & Ekonomi Para her kapıyı açarmi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Banyoda kitli kaldım on kuruşla açtı eşim kapıyı açtı demekki aciyormuş yaw 😅 Güncellemeler1 yıl Süper soru seçildik hadi bakalım hadiii bakalım 😄 Para her kapıyı açarmi? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
anaksimandros91 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Çoğu kapıyı açar. Açamadığı bir kapı varsa da açtığı onca şeye nazaran eksiklik hissetmeyeceğin şeylerdir 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yoo kimin hangi kapıyı çaldığına göre değişir, mesela bana parayla gelip kapı çalan biri olursa sapına oturtmayı tercih ediyorum ajhshs 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı. Parayi odaklanırsak açılır. Odaklandığınız şey büyür derler. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Doğru. hedef neyse o mutlu eder ayrıca degilmi. Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hayır, kesinlikle hayır. Her duyguyu da veremez, hissettiremez. 0 0 Yorumla
chocos3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl demek ki 10 kuruşu küçümsememek lazımmış 0 1 Yorumla muratt3406 1 yıl Yere 50 tl atsan almıyo bu devirde kimse Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kapıyı niye kilitledin ki🤔 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Siz kitlemiyorsuniz heralde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoo🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerek var mi Yorumla Soran 1 yıl Var tabiki. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤔 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eşinden mi utaniyosun🙄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Abla sen mizaha bir süre ver istersen 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Neden mis 🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiiç öylesine 🙃 Yorumla Soran 1 yıl Çok mu zorladin kendini yorum yapmak icin. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yo senin espri için zorladığın kadar değil Yorumla Soran 1 yıl Espirik bir insanim yahu bu siteye fazlayim. biliyorum..🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam kız ötlesin bişey demedik Yorumla Soran 1 yıl Tm tm 🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allah canınj almıya şaka ettik 😅 Yorumla Soran 1 yıl Tamam işte sakalastik. sen benim gibi komigini nerde bulun aaa 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Babssh Yorumla
AtlıBirMimar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ucuza açmışsın 🤣🙂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım gardaş Yorumla AtlıBirMimar 1 yıl On kuruşla açmışsın Allahtan demir 5lik değil 🙂 para deforme olurdu yani yazık olurdu Yorumla
Orijinaallll Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 737 cevap paylaştı. Muthis espri 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tabikide.😅 Yorumla
muratt3406 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Her kapıyı açmıyo maalesef 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Acmazsa açmaz. Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 419 cevap paylaştı. 🙂🙂🙂🙂 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 304 cevap paylaştı. Hepsini değil 0 0 Yorumla
sibeluysalci Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bence açar 0 1 Yorumla muratt3406 1 yıl Maalesef açmaz Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı. Bir çok şeyi evet. 0 1 Yorumla muratt3406 1 yıl Maalesef öyle değil Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl evet açar 0 1 Yorumla muratt3406 1 yıl Açmıyor maalesef Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 451 cevap paylaştı. evet açar. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 776 cevap paylaştı. açıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Çoğu kapıyı açar. Açamadığı bir kapı varsa da açtığı onca şeye nazaran eksiklik hissetmeyeceğin şeylerdir
Yoo kimin hangi kapıyı çaldığına göre değişir, mesela bana parayla gelip kapı çalan biri olursa sapına oturtmayı tercih ediyorum ajhshs
Parayi odaklanırsak açılır. Odaklandığınız şey büyür derler.
Doğru. hedef neyse o mutlu eder ayrıca degilmi.
Hayır, kesinlikle hayır. Her duyguyu da veremez, hissettiremez.
Parayı doğru kullanırsan açar eşinde öyle yapmış
Açıldıktan sonra ne oldu
Paranın açmayacağı bir şey yok
Baya bi kapı açar
Cennetin kapılarını açamaz
demek ki 10 kuruşu küçümsememek lazımmış
Yere 50 tl atsan almıyo bu devirde kimse
Kapıyı niye kilitledin ki🤔
Siz kitlemiyorsuniz heralde
Yoo🙄
Gerek var mi
Var tabiki.
Neden peki
🤔
Eşinden mi utaniyosun🙄
Abla sen mizaha bir süre ver istersen
Neden mis 🙂
Hiiç öylesine 🙃
Çok mu zorladin kendini yorum yapmak icin.
Yo senin espri için zorladığın kadar değil
Espirik bir insanim yahu bu siteye fazlayim. biliyorum..🙂
Tamam kız ötlesin bişey demedik
Tm tm 🙂
Allah canınj almıya şaka ettik 😅
Tamam işte sakalastik. sen benim gibi komigini nerde bulun aaa 😅
Babssh
Ucuza açmışsın 🤣🙂
Anlamadım gardaş
On kuruşla açmışsın Allahtan demir 5lik değil 🙂 para deforme olurdu yani yazık olurdu
Muthis espri
Tabikide.😅
Her kapıyı açmıyo maalesef
Acmazsa açmaz.
Açamaz
Eşin baya yetenekli kdmsksm
🙂🙂🙂🙂
İsterse açar isterse de kırar 😉
Hayır açmaz
Hepsini değil
Her kapıyı açmaz
Açmasa bile aralar