Bu abi açmış bence xD

-
(1 Ağustos 2022, devecüce, saat: 17:39).
Açar
Açmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu abi açmış bence xD

-
(1 Ağustos 2022, devecüce, saat: 17:39).
Konu hizmet almaksa evet her hizmet kapisini acar. Zengin Suriyeliler bile mülteci gözüyle bakılmıyor daha fazla saygı görüyorlar. Çünkü ceplerinde para var insan gibi yaşıyorlar ve aç kalmamak için hırsızlık orspuluk yapmak zorunda degiller. Ama konu insan satın almaksa orada kişinin omurgası devreye girer. Omurga varsa acamazsin. Omurga yoksa senden daha zengini gelip o kapıyı kapatana kadar paran o kapıyı açar.
Ne kadar adilik yaparsan yap paran olduğunda beyefendi olursun. Özellikle son 2 yy. bunun daha çok öne çıktığı zaman dilimidir. Yasalar bile zenginlerin mal varlığını korumak için eğilimlidir.
Dünyamızda para en büyük güçlerdendir.
Ricalar
Parayla, cenneti ve sağlığı satın alamazsın. Bunun haricinde, her şeyi satın alırsın. Türk kızları, paraya geliyor.. Benim de param olsa en güzelleriyle birlikte olurdum. Parasızlığın, gözü kor olsun
Paran varsa her zaman adam yerine konursun.
Bu Türkiye'de mi böyle yoksa tüm dünyada geçerli mi?
Rica ederimm
Cevap
38Cevap
Evet açar
parayla sağlığını alabilir misin ya da huzurunu her kapı açılmaz parayla elde edilebilecek şeyler var edilemiycek şeyler var
Parayla sağlık alınıyor. Misal ben gözümden iki kez ameliyat oldum. Para olmasa olamazdım. Ha şimdi devlet hastanesi falan da yapardı dersen çocukken ona da gittik ve "Şu ana kadar nerede kaldınız? Net bir sonuç veremiyorum. Ben de sizinle beraber sonucu göreceğim." demiş bizimkilere. Beni de odasında bir şeyler göstererek kırmutmuştu. Hayal meyal hatırlıyorum. Ailem araştıra araştıra şu anki dr. bulmuş. İki ameliyatımı da o yaptı. Çok şükür. Şu an göz sağlığım daha iyi durumda. Devletteki dr. beni kör de edebilirdi.
Aynenn tedavisi olmayan hastalığı para da kurtarmıyor bir de ölümü 😂
Tabii, ölüm gelecekse her yerde bir şekilde geliyor. Kaçınılmaz son. Ona bir şey diyemem ama bilim gitgide ilerliyor. Çok da umutsuz olmamak lazım. Yani acılar da unutuluyor sağlık yerine gelince. Bu arada teşekkür ederim.
😊
Yani ölümcül bir hastalık değilse umudunu kaybetmemek lazım. Ben, de ikinci ameliyatımı çok uzun zaman sonra oldum. İlkini 6 yaşımda oldum. Yurt dışından geliyordu gözlük canlarım. Türkiye'de üretimi yoktu. İkinci ameliyatımı 19 yaşında veya 20 yaşımda olmuştum. En son 10'a 10 idi camlarımın numarası. 😂😂Numarası büyük olduğu için bazen çerçeve tartmıyor ve düşüyordu. Onun için diyorum bilim gitgide ilerliyor. Umudunu kaybetmemek lazım. Hayat bu. Ne getireceğini bilmiyoruz.
Camlarım*
@Perikızı__ aynen öyle
Madem o kadar paraları var boyları neden kısa. :) Demek ki her kapıyı açmıyormuş :D
😂😂
Açar kardeşim anasını bile ağlatır ırzına bile geçer soyunu kurutur hayatta tutar aşkı satın alır sevgiyide alır sağlığıda alır huzuruda alır herşeyi alır her kapıyı açar aksini iddaa eden varsa onada ver biraz para onuda satın alır fikrini değiştirirsin.
Tabikide açar kullanmayanı bilmeyen parayı bana versin 😎 Heleki Türkiye'de ohoooooo açmayacağı kapı yok
Açmaz Para herseyin kapisini acar diyen insanlar para icin her seyi yapabilcek olan insanlardır
parayla nerdeyse her şeyi satın alabilirsin ama gerçek duyguları asla
Kız 2 metre zaten istediği kadar parayı kazanır ben anlamadım neden bu adamla beraber olduğunu
Boyun parayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü boy bir erkeği karakter sahibi yapmıyor.
Paranın ne önemi var, mühim olan miktarı 😅🤣
Bu dünyada her kapı olmasa da çoğu kapıyı açar.
Bir kaç gün sonra kadın kaçar gider parayı yedikten sonra
Paran varsa kapı olmayan yere kapı yaptırır yine geçersin oradan sjsjs
Para o kapı için deneyecek başka anahtarlarınızın olduğunun göstergesi olabilir. Şansı artırır
Paranın gücü çoğu kadını yeniyor maalesef buda bir kanıtı
Eğer kapıda kilit (karakter) yoksa herkes o kapıyı çalar ve açar.
patanın açmayacağı tek kapı ahret kapısıdır
Huzur satın alamazsın, sağlık satın alamazsın, neşeyi satın alamazsın. Mühim olan para değil, mutlu olduğun şeyi yapmak
Açmaz. Mesela parasıyla altıma alacağım kız yok mu? var. Ama almıyorum neden? Çünkü orspu sevmiyorum
Para ile bir çok şeyi gerçekleştirebiliyorum, benim için evet
her ne kadar açmaz diye düşünen biri olsam da bugünlerde fikrim değişti bir miktar
Paran varsa sevilir değer gorulursün açar
Acamayacsgi kapı yok helede şu devirde
para ıle alakası yok bu gorselın
Açarsada öbür dünyanın kapısını açmas sanırım.
Önemli olan boy değil :D
Çoook nadiren açamaz
Açar açar. Bu arada hatuna bak lan ohaa :O
Evet açar ama sağlığa sadece acamaz.
Hayır ama çoğunu açar.
para varsa sende , her kilot iner sana.
Para varsa cidden adamsın
Hep demek istemem ama genelde açar
acmaz ama pencereden baktirir..
%95 her kapıyı açıyor diyelim
Açar aga... Açmayan diyen fakirdir...
olmayan kapıyı bile açar jkdjskdjfk