Aşık olduğum adam biraz bakımsız:)) bu halini çok seviyorum zaten ama paramız olsa , ondan yakışıklısı yok sanki
insanı insan eden gerçekten para mı:))
benim üç kuruş maaşım var misal , evi eşya doldurdum:))** haha 😂
Aşık olduğum adam biraz bakımsız:)) bu halini çok seviyorum zaten ama paramız olsa , ondan yakışıklısı yok sanki
insanı insan eden gerçekten para mı:))
benim üç kuruş maaşım var misal , evi eşya doldurdum:))** haha 😂
Hayır, para her kapıyı açmaz. Para, belirli kapıları açabilir, ancak birçok konuda yeterli olmayabilir. Örneğin, para insanın sağlık, mutluluk, ilişkiler veya kişisel gelişim gibi diğer hayat alanlarına sahip olmasına yardımcı olamaz. Ayrıca, para yalnızca maddi varlıkların sahibi olmaya yönelik hedeflerin peşinde olan kişilerin hayatında önemli bir yer tutabilir. Bununla birlikte, para, hayatın belirli yönlerinde kişinin kendisini geliştirmesine, fırsatları değerlendirmesine ve istediği hayatı yaşamasına yardımcı olabilir. Ancak, para sahip olduğumuz diğer değerli şeyleri elde etmenin tek yolu değildir.
bence belli bir asgari değerin altında veya belli bir üst limitin yukarısında olan para gerçekten çok fazla etkili hayatta. Ama ortalama değerlerde 3 aşağı beş yukarı paradan daha önemli şeyler oluyor. Çok fazla para hemen hemen her kapıyı açar, çok az para da adamı rezil eder maalesef :/
Evt
Cevap
5Cevap
Aynen doğrudur Para her kapıyı açar ama çelik kapıyı açmıyor
Günümüzde neslin nerdeyse %80 i bunu zıddını isterken böyle düzgün ve mantıklı düşünenine denk gelmek mucize gibi bişey...
Evet bence doğru
Ölüyü bile diriltir nerdeyse
Hayır bazı şeyler parayla satın alınmıyor
Biliyom:)
Hangi kapıyı açıyor muş? 😁
Yani berber felan hep parayla? Kuaför 💇♀️ de misal?
Aynen
Kadın işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?