- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılkardeşim bende 1.90 boyundaydim boyla alakası olmuyor sınıflandırmanın uzun boylusun diye büyük ihtimal manga başı olursun 20 tane muptezeli sana teslim ederler onlarla uğraşır durursun usta birliğinde acemilikte hangi bransda eğitim gördüysen büyük ihtimal o sınıfta görevlendirilirsin ben ulaştırma olarak gittim acemilik burdur usta birliğim İstanbul Çatalca idi usta birliğinde garaj çavuşu oldum kebabdi
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılsakın kendini güçlü falan gösterip de bir heves uğruna kendini mahvetme sen muhtamelen 97/4 olarak geleceksin ben 97/1 olarak yapıyorum şu an hava değişimin deyim
gerçekten senin canını sıkmak istemiyorum ama kendini en kötüsüne hazırlasan iyidir sana tavsiyem sana sorduğu zaman komando olmak istiyormusun sorusuna kesin bir dille hayır de jandarma olmak istiyorum dersin
Askerlik başlı başına bir saçmalık gelince ne kadar değersiz ne kadar boş bir yer olduğuna kendince göreceksin Allah şimdiden sabır versin
Şafak 173 :)14 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle artislik yapmam asla niye komando işaretlemeyim biraz daha açarmısın konuyu
Cevap sahibi+1 yılörnek şubeye gidiyorsun sana yoklama kağıdı verecekler kagıtta yazanları cevaplayacaksın örnek bir rahatsızlığın var mı. elinden geldiğin ce kendini rahatsız göster sonra seni sağlam diye kötü yerlere sürüklemesinler aklında bulunsun. sağlık ocağına kilo boy ölçmeye gönderecekler ondan sonra tekrar şubeye gelip kağıdı teslim edeceksin 1 ay falan sonra yerin açıklanır.
yerin ne zaman açıklanacağını öğren ona göre gel açıklama zamanına şubeye gel açıklandıysa öğrenirsin sonra şubeden silusunu al silus ile birliğine gideceksin silusda yazan tarihten itibaren askersin.
acemi birliğinde en iyi günlerin olacak orada acemilerden her şey beklenir 350 400 kişi iştimasını alır silah eğitimi sağ sol selam verme uygun adım görür ben acemilik 65 gün yaptım şimdi 35 gün olmuş 7 günlük dağıtım izni var gel elbiselerini yıka terzide kendine göre ayarla.
usta birliği gidiğin zaman ne acemi birlikte nede usta birliğinde kendini meslekçi olarak yazdırma mesleğini sorarlarsa tezgahtarım de.
Soran+1 yılkötü yerlere sürüklenmek derken doğumu diyosun
Cevap sahibi+1 yılevet doğuda falan çarşı coğu yerde çarşıda yok 365 gün ağaçları seyredersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılözel kuvvetere bile girebilirsin her türlü
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılUzun boylu dan komando olmaz. Eğer doktor mühendis ve dengi isen rütbeli askerlik yapabiliyorsun. İlk veya lise mezunu isen bitli piyade olacaksın demektir. Hangi kuvvetin askeri olduğunu yazmamışsın. Hava mı - kara mı - deniz mi - Jandarma mı?
00 YorumlaBoyundan dolayı çatışmanın ortasına atacaklar sanıyorsan yanılıyorsun.
Kalıplı adam = kolay hedef.
O tamamen şansa kalmış bir şey.03 Yorumla
Soran+1 yılBen çatışmaya atacaklar demiyorum ne olacam diye sordum sadece merakımdan 160 boylu birisiyle aynı kefeye koyacaklar değil ya
Soran+1 yılYapcak bir şey yok komutanmızdır o başımızın tacıdır
+1 yılValla bende bunu merak ediyordum, tarihe bakılırsa gelmiş olman lazım herhalde, ne yaptırdılar askerde kısaca anlayabilir misin?
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 371 cevap paylaştı. Tamamen şans :) O kağıt falan hikaye bu arada ihtiyac neredeyse oraya atarlar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKomando olursun da yinede belli olmaz belki posta yaparlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım sağolasın
Cevap sahibi+1 yılSende sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılbuyuk ihtimal seni nizamiyenin kapisina dikerler aksama kadar ayaklarin dikelmekten agrir
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Cevap sahibi+1 yılintikale cikalacagi zaman senide alirlar. bir iki gece zaman zaman fazlaca eziyet cektigin zamanlar olabilir. yani askerde kalipli olmak kotu birsey kardesim
Soran+1 yılanladım sağolasın yapacak bir şey yok her şey vatan için seve seve yapıcaz
nereye düşeceğine bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğuya düşersem?
+1 yılDisko görevlisi
05 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya
- +1 yıl
Hadiya peki şimdi cezai uygulamaları nerde yapıyolar
- +1 yıl
Buda güzel 👍
Komando komando 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılAllah razı olsun cümlemize inşallah
+1 yılHiç belli olmaz
10 YorumlaKomando olabilir
00 Yorumla
+1 yılKomando yaparlar
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılağaç
31 Yorumla
+1 yılBulaşıkçı 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya :D
- +1 yıl
Ne bilim gada 😁
+1 yılAmbulans
00 Yorumla
+1 yılAmelelik yaparsın
00 Yorumla
Detaylı bilgi