Polisten asker olmak
Ama özel polis teröre karşı tecrübeli
Ama özel polis teröre karşı tecrübeli
hocam polissen pöh yeteli bence. Özel kuvvetler çok zor 3.5 yıl boyunca full eğitim. Türkiye'nin olması en zor olan mesleklerden biri. Tamam bordo bereli olmak çok güzel bir şey ama olması çok zor. Pöh'sen uğraşma bile ben pöh ya da jöh olsam mesleğimin keyfini çıkartırdım hiç uğraşmazdım daha yükseklerle.
Yapamazsın kardeşim. Geçmişte de hiç örneği yoktur bunun. Özel Kuvvetler bildiğin üzere tamamı asker kişilerden oluşur. Polis Özel Harekat ise tamamı Polis Teşkilatı üyesidir.
Polis iken yapamaz. Polislikten istifa etmesi gerekir. Istıfa ederse de hak tanınmaz. Dolayısı ile olmaz.
kanunlar böyle ben yapmıyorum 😂😂
O göreve göre alana göre vb değişir ikisininde kendine göre durumları mevcut
Cidden mi şu an öğrendiğim şey şok oldum 5 yıllık sevgilim pöh ama bordo bereliye geçecem dedi iletişimimize ara verdik ulan kandırdımı şimdi beni 😰
Cevap
1Cevap
ÖZEL KUVVETLER ile ilgili merak ettiğim soruları sormak istiyorum cevap verirseniz sevinirim.- MSÜ bitirdikten sonra direkt Bordo Bereli olmak için başvuru yapılırmı- 5 yıl TSK bünyesinde görev yaptıktan sonramı eğitime görebiliyoruz yoksa SUBAY ASTSUBAY UZMAN ERBAŞ olmak yeterlimi- Önce JÖH olup sonra Bordo Bereli olabilir miyim- Nasıl ve Nerede başvuru yapılır - MSÜ bitti normal askerliğimi yaparken 6 aylık o 6 ay içinde basvura bilirmiyim yok zaten öylemi Şimdilik bu kadar bilen biri cevap verirse sevinirim teşekkürler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!

En İyi Cevaplar