Biraz uzun olucak ama lütfen okuyun Bu 2. ayimizdı erkek arkadaşımla ve benden bekaretimi istedi bende hayır dedim arkadan ilişki istedi onu da kabul etmedim. arkadaşim geldi dün zorla anlatırdım tam 1 hafta once arabaya bin bişey dicem demiş kiz da binmiş tam o da kapilari kitleyip ormanlik alana götürmüş kızı bozmamıs ama tacizde bulunmus ellemiş, zorla öpmüş, üstüne çıkmış kız bunlari anlatirken oyle bir ağlıyordu ki beni boşverin sırf arkadaşımı düşünüyorum nasıl üstünden atlatıcak bu olayı diye gözüme uyku girmedi napıcagimi hic bilmiyorum karakola gitmek istiyorum ama kızın ailesi duyarsa iş kötüye gider kız reşit değil ama bütün bunlarin da yanina kalmasini istemiyorum lütfen yardım edin böylelerinin yaşamaya hakkı yok ya nasıl bir insan bu Allah için aklım almıyor
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tacizin tecavüzün hakkı veya savunması asla olamaz. Çok iğrenç insanlık dışı bir suç.
Ama efendi nazik ahlak sahibi erkekler yerine, it uğursuz serseri tipler ile birlikte olup sevgili olup ne bekliyordunuz ki? Sokakta görsem yolumu değiştireceğim adamların poposundan ayrılmıyorsunuz.
Elini ateşe sokup elim yandı diye ağlamak ne kadar saçma ise. Bu serzeniş de o kadar saçma.01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben aramaa hep. bir mesafe koymuştum onunla hani tanıyorum da ama böyle olacağı aklimin ucundan gecmemisti arkadaşım anlatiyor te gözü dönmüştü falan diye inanamadım ya
En İyi Cevaplar
+1 yılya yok mu sizin abiniz babaniz amcaniz kardesiniz söyleyin o gereğini yapar saf saf adamın yaptığına göz yumuyorlar yarın başkasına da yapar şerefsiz
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım kimseye anlatamiyor tek ben biliyorum kendine bişey yapicak diye ödüm kopuyor ya ailesinden de korkuyor zaten
+1 yılondan ayrıl ve onu tehdit et öyle kardeşim. ların aklı başına gelmez ama deveye diken insana da giben yararmış sen şansını dene
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrildiltan sonra öğrendim zaten bunu bilseydim daha once ayrilırdim
+1 yılBence ilk önce aileyle konuşun anlatın durumu sonra kesinlikle şikayetçi olun. Yarın birgün başkasına da yapar.
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesine anlatamiyor durumu zaten bir annesi bide nenesi var kızın üstüne giderler cok korkuyor bana bile anlatmiyordu zorla anlattırdım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
19Cevap
Birisinin bu şahsı dövmesi lazım sonrada kızın adını söyleyip bir daha yaparsan polis devreye girer demek lazım , ya da direk polise gidin
14 Yorumla
Soran+1 yılBenimde aklimdan o geçiyor ama iyice bela olur diye korkuyor kiz
Soran+1 yılGitmemi istemiyor ki dovdurtelim diyorum gene hayır diyo ay Allahim ya
+1 yılÇözümü basit... Erkek kankaların veya abilerin varsa eğer toplasınlar sürüyü indirsinler havasını.. Pust sapık !
01 Yorumla
Soran+1 yılAbimlere söyleyemem de erkek tanıdıkları ayarlıcam bir şekilde şerefsiz ya insan mi bu Allah için
- Diğer konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılkiz resi degilse daha iyi :) karakola gidin cezasi daha cok olucak resit olmadigi icin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama arkadaşımı ikna edemiyorum
+1 yılLütfen unutmayın, şikayetçi olun. Siz olanları unuttukça tehlikedeyiz.
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşımı ikna edemiyorum kız doğulu böyle birşeyi affetmezler diyor zaten dayısı yeni ceza evinden çıktı yapamam diyor ama ben dayanamıyorum
- +1 yıl
Ailesi arkadaşına zarar verebilir mi yani?
Soran+1 yılEvet bu yuzden korkuyorum zaten
Gidip şikayet edin hatta polisten önce iyi bir dövsünler diğerlerine ibreti alem olsun
014 Yorumla
Soran+1 yılBunu düşünüyorum gözüme uyku girmedi ya böyle hiçbirşey olmamış gibi zaten yapamam
Soran+1 yılBen kac kere gitmeye kalkistim arkadaşım tuttu beni ailesinin haberi olmamasi lazim sadece. unutmaya çalışıyor kiz ama nereye kadar dün o kadar kötüydü ki
Soran+1 yılYa bana anlatti ben o ani düsündukçe unutamıyorum kafayi yicek gibi oluyorum ondan unutmasını beklemiyorum zaten en yakin zamanda psikolağa göturcem boyle olamaz çünkü karakol olayini da birdaha soylicem ona ikna etmeye çalışcam
Soran+1 yılvalla nerden çıktı karşıma onun yüzünden başımıza gelene bak benim yüzumden oldu ya kiza bişey olsaydı bozcak diye cok kortum diyo aglarken geceden beri sırf onun icin ağlıyorum düşündükçe kötü oluyorum ama aklımdan da çıkmıyor
Soran+1 yılEvet bunu dedim arkadasima soylicem konuscam bidaha onunla aileyi araya sokmak istemiyor kız.
Karakola gidersek ailesinin haberi olucak diye gitmiyor
Soran+1 yılEvet ama Şu an konusuyorum istemiyor yapmicaz diyo artik nasıl korkuttusa kızı
Soran+1 yılEvet ya Allah korudu valla
+1 yılAilesinden neden korkuyor? Şerefsiz pislik ne kadar orusbu çocu var memleketimde
00 Yorumla
+1 yılbir kaç tanıdığın erkeği topla, sağlam bir şekilde dövsünler..
eğer savcılığa gidemiyorsanız..01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam büyük ihtimal zaten a böyle bisey yapmadan duramam zaten
+1 yılarkadaşların varsa abilerin falan konuş onlarla ağzını burnunu kırsınlar.
29 Yorumla
Soran+1 yılBunu düşünüyorum zaten dünden beri iyi bir dayagi hakediyor zaten
- +1 yıl
bacım çocuğu işte, Allah'tan daha kötü olmamış
Soran+1 yılValla ya iyi ki bişey olmadi kendine mecbur birakmaha çalışıyordu kizi da beni de iyi ki bişey olmadı yoksa katil çıkardı aileden biri
- +1 yıl
Onu dövdür hemen uzaklaştır yanindan
Soran+1 yılHeryerden engelledim bana yaklaşacagini sanmıyorum ama arkadaşım icin cok korkuyorum tehdit etmis kizi inşaAllah bişey olmaz ya
- +1 yıl
inşallah olmaz, iyi bı dersi hak etmiş o
Soran+1 yılEvet ya
- +1 yıl
iyiki kızın bekaretine bişey yapmamış
Soran+1 yılaynen yaa sirf korkumuz o zaten şu an zaten bidaha cesaret edecegini sanmıyorum ama yinede korkuyor
- Diğer konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılgit karakola ne yapabilirim
şöyle p. içleri neden erkek arkadaşınız yaparsınız01 Yorumla
Soran+1 yılya cidden taniyodum yani oyle sandim zaten sevmiyordum ki arkadasim konus dene dediği icin konusmustum sadece o an heralde kafasi iyiydu arkadaşım gözleri kan çanağıydı falan dedi
- Diğer konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılsokakta biryerde bulusma talep et git oda gelir zaten. geldikten sonra beni taciz ediyor diye bagir linc etsinler gorsun anasinin a... ni
04 Yorumla
Soran+1 yılIyi fikir aslinda ya
- +1 yıl
en sağlamı valla
Soran+1 yılBu aklimda sağol bu arada
- +1 yıl
eyvallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılgidin şikayetçi olun bir şey olmaz. Şikayetçi olmassanız her önüne gelen kıza asılır bu p*ç
05 Yorumla
Soran+1 yılYapar ya bekliyorum herşeyi ondan
Cevap sahibi+1 yılKorkmayın erkeklerden çoğu lafta. Şehir neresi?
Soran+1 yılİzmir
Cevap sahibi+1 yılSana yalvarıyorum şikayet et. Başka da bir şey diyemiyorum
Soran+1 yılArkadasimla konusyorum şu an ikna edemiyorum kızı Allahim ya
+1 yılintikam içşn bişeler düşün kameraya çek sana yalvarmasını sağla
00 Yorumla
+1 yılŞikayetçi olun ki bir daha yapamasin siz susarzaniz o yapmaya devam edecek
08 Yorumla
Soran+1 yılBunu dedim ama arkadaşımı tehdit etmis bana ve başklarina da soylememesi icin
Arkadaşım ailesinden korkusundan bişey diyemiyor ama bunu nasıl atlaticak hic bilmiyorum o anlatti benim tüylerim diken diken oldu şu an şoku ben atlatamadım kizin halini düşünemiyorum ya- +1 yıl
Bacım tehditle olmaz bu isler o kizin sebibi bir nevi sen olduğun icin ailesine de sen ankat sen çöz senin sevgilin olmasa o kiz arabaya binmezdi o kizin sebebi oldun şimdide çöz sen herşeyi yapacaksın o degil
Soran+1 yılEvet biliyorum onlar cok yakin arkadas oldular basta sonra arkadasim ısrar etti seviyor konuş diye oyle konustum ama sevmiyordum keşke yapmasaydim nerden konustum ya benim yüzümden oldu zaten hepsi aklimfan çıkmıyor ya daha beterini yapsaydi ciddrn kendimi hic affetmezdim ya
- +1 yıl
Lafla olmuyor git kizin ailesiyle konuş ve kıza iyilik yap madem arkadaşın onun icin kendini feda et
Soran+1 yılKonuşmaya çalışmadım mi saniyosun kız tutuyo beni konusturmuyo ağladı karşımda 1 saat söyleme diye ya
- +1 yıl
Dinleme onu o korkudan ne yapacağını bilmiyor benden demesi cok insanın hayatini kurtarmış olacaksın
Soran+1 yılYapıcam ya nolursa olsun artık yoksa böyle sürdüremem
- +1 yıl
Bence de yap yoksa ömrün boyunca pişman olacaksın emin ol diger kızların hayatini da kurtarmış olacaksın
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerden nefret edip yine babana dayina abine yani bir erkege muhtac olacaksin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum.
Hep böyle şerefsizler yüzünden kimseye güvenemez olduk
- Diğer konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek değil mı yani güveniyor musun arkadaşına
05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle güveniyorum yüzünü elleriyle kapatti zorla anlattırdım oyle bir ağladı ki dudaginda ki isirik izini falan gösterdi
- +1 yıl
Yaa çok üzüldüm erkek arkadaşlarınız felan yok mu bir güzel dövdürmek lazım onu sonra da şikayet etmek
Soran+1 yılEvet bende dövdurtmeyi düşünüyorum polis olmicak gibi duruyor kız istemiyor çünkü ama daha fazla ileriye giderse arkadsim kuzenine falan soylicek herşeyi
- +1 yıl
Söyleyin kesinlikle sessiz kalınca ileri gidecektir
Soran+1 yılEvet dun telefonda savcilik, kanun falan dedikten sonra hiçbirşey demedi zatn korkuyor baya hemde
+1 yılEn iyisi karakol lavugu icerden cikarmazsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılSübyanci kohuşunda cok güzel gösterirler serefsize de neyse
- +1 yıl
Adamlar onu kari yaparlar
Soran+1 yılHakediyor sefersiz
Belki arkadaşın atıyordur asghhhn
13 Yorumla
Soran+1 yılHayir gerçek
Soran+1 yılÇocuğu taniyorum zaten mesajlari okudum yaklaşık 1 haftadır da foyasına çıkarmaya çalışıyordum bide arkadaşımı kaçırdıgi gun buluşcaktik ve ben o gun aramizafe koyalim dicektm sonra bana bir anda dedi işim uzadı diye isi de belliymis serefsizin
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanamıyorum ciddi olamazsınız gerçekten mi?
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet ciddiyim
Cevap sahibi+1 yılGizlenip sormak istedim gerçekten çocuk onu ellemiş mi
Soran+1 yılEvet arkadaşım eline faaln vurmuş
Cevap sahibi+1 yılAy iyi canım sen le birlikte olduğu zaman sana birşeyler yapmamış
Soran+1 yılAynen ya beni zorlamiyordu yuz yüzeyken ama mesajlasırken arkadan isteyip duruyordu bende hayir demiştim sonra uzaklaştık zaten birbirimizden Allah kurtardı ya iyi ki birşey olmadı arkadaşıma
Cevap sahibi+1 yılSevindim sizin adınıza desenize biraz dahageç yaşansaydı olay belki sizi elde edip bir kadını daha boş bir meze yapacaktı
Soran+1 yılHer kuşun eti yenmez canım aklina sokmuyordu bunu ama beni fazlasıyla zorlamıştı son gunlerde iyikide bişey yapmamışım ya
Cevap sahibi+1 yılBencede sizi şanslı bir birey olarak görüyorum açıkca bu konuşmayı gizli yapmamın sebebi ben böyle şey yaşasam kafayı yerim beni elde edip arkadaşıma sarkıp elleşecek
Cevap sahibi+1 yılTeyzemin oğlu bize misafirliğe gelmişti her saman ki gibi ama Ozaman bir kaç gün kaldılar benim odam da biz salondaylen iç çamaşırlarıma bakarken fark edip ses çıkaramadım tekrar salona gittim çok tuhaf olmuştum ben de
Soran+1 yılevet ya cok kötü bir his hele bu kızın ki daha beter zorla sahip olmak neyin kafası ya
Cevap sahibi+1 yılEvet istemediği bir erkeğe ait olduğu an iyi ki olmamış
+1 yılseni de arkadan yapar
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim abimlerden ve babamdan aşıri derece de korkuyor arkadasimin ne babasi ne de abisi var sahipsiz gördü şerefsiz
- Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞerefsiz... polise gidin en iyisi
00 Yorumla çükünü kesin onun kökünden
00 Yorumla
+1 yılHangi şehir kardeş?
07 Yorumla
Soran+1 yılİzmir
- +1 yıl
Peki. Maalesef yardımcı olamayacağım. Polise bildirin. Böylelerini bırakmayın. Ailesi tecavuz edildi diye dışlamaz kimseyi. Olay buyusun gerekirse. Koruyun hakkinizi.
Soran+1 yılTecavüz değil sadece tacizde bulunmuş ve ailesi böyle şeylere gelemez akrabalari falan kıyameti kopartır polise gidemem diyor başka konu kapandı unutucam diyor ama ben unutamıyorum boyle yaşayamam ya kafayi yerim ben o şerefsiz istediğini yapıp dolaşıyor biz burda eve hapis olduk sırf onun yüzünden
- +1 yıl
Baslatmasın akrabalarına. Onun gibi kekleri gören tecavuzcu olup cikiyor. Yarin obur gun o kisi veya benzeri kisilerin benim ablama, anneme tacizde bulunmayacaginin garantisi yok. Uzerine dusen gorevi acilen yapsin. Akrabalarindan saklasin illa cok istiyorsa. Ailesini iyi tembihlesin. Tembihlemese de olur skin agzini yuzunu i ga vatin.
Soran+1 yılYa dun aradim bağırdım çağırdım hiçbirşey demedi ben dovdurtmegi falan düşünüyorum zaten bir daha yanina yaklaşırsa hemen söyklicek kuzenine falan ama ben karakol olayını düşünüyorum ikna etmeye çalışcam kızı
- +1 yıl
Karakola vermeyecekse eğer o kız en beter tacizi bile hak ediyordur kardeş. Bu kadar da ağır ve net konuşuyorum. Yok derse daha uğraşma o kıza. Herkes hak ettiğini bulur.
Soran+1 yılCidden ailesi cok sert korktugundan yapamıyor
+1 yılsen bize anlaticagina polise anlat
015 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşımı ikna edemiyorum ailesi ögrenir diye cok korkuyor
- +1 yıl
kiza sokmusmu penisini?
Soran+1 yılHayir ama sadece cikarip gormesini istemiş arkadaşım arabanin arkasina gözünü kapayinca geri koymuş
- +1 yıl
bu onemli bir konu ozelden yazsana bana
Soran+1 yılBurdan yazsa?
Soran+1 yılYazsan
- +1 yıl
Burdan da yazarimda uzun bir konu sen ozelden yaz cekinme
Soran+1 yılYeni actimda yazamiyorum
- +1 yıl
Peki takibe al o zaman
- +1 yıl
arkadasin penisi gormusmu?
Soran+1 yılDirek yüzünü kapatmış
- +1 yıl
penisini degdirmismi kiza
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
By arkadasinda kotu bir travma olarak kalicak
Soran+1 yılEvet bunun icin üzülüyorum zaten psikolağa goturucem en kısa zamanda
- Diğer konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılŞikayetçi olun
00 Yorumla Troll mu ciddi mi
110 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim dün anlatti kiz
Soran+1 yılArkadaşım cok korkuyor hem ailesi öğrenir diye hem de bela olur diye ama boyle hiçbirşey olmamis gibi yapamıyorum
Soran+1 yılYa buna kalkaşan şerefsiz neler yapmaz ya gündüz vakti kızı zorla götürdü ya bana dokunmaya kalkaşamaz hicbirsekilde o göt yok onda ailemden korkuyor ama arkadasimi biliyor abisi babasi olmadığını onun da bu iyi niyetini kullandı
Soran+1 yılYa evlerimizi biliyor bişey falan yapmaya kalkışır şerefsiz bide abimleri karakoldan toplamak istemiyorum ya ama yine de çok teşekkür ederrrim
Soran+1 yılya kiza sormadan bişey yapmak istemiyordum ama bugün bişey yapıcam kesinlikle ama yanima gelmez çünkü yüzü yok gerizekalınin 3 kişiyi birden idare ediyor herseyi öğrendim artk bir halt edemicegini biliyor ama aklımda;)
Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Allah kahretsin 😕
00 Yorumla
+1 yılSikayet edin
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?