Akrabam sapık mı? Ben mi kuruntu yapıyorum?

Bunu anlatmaya utanıyorum ama kimseye söyleyemiyorum buraya yazmaya karar verdim. Tatilde köyümüze gittik bikaç gün kalmak için. Banyo çok büyük ve eski iki kapısı var. Öndeki kapıdan giriliyor normalde. Arka kapının nereye açıldığını bilmiyorum. Karanlık ve böcekler var ilerlemiyorum pek. Soyundum duş alıyordum. Kısık kısık arka kapıdan sesler geliyodu. Kapının üstü camdı birinin kafasını gördüm gibi oldu. Bana mı öyle geldi bilmiyorum çok korkmuştum bakamadım. Durulandım aceleyle çıktım. Havluyu bıraktım. Birden kuzenim çıktı önüme köşeyi döndüğümde çarpıştık ayağımın altı ıslak olduğu için düşüyordum belimden kavrayıp bir hamleyle tuttu beni önümdeki sertliği hissedince utandım baya toparladım hemen yanından geçip gideceğim sırada göz kırptı. Aklıma türlü türlü şeyler geliyo bağdaştıramıyorum. Banyoda birinin beni izlediğini düşünüyorum açıkçası. Kuzenim olabilir mi acaba? Normalde aramızda iyidir ama sapıklık yapıcağını düşünmemiştim hiç. Bana mı öyle geldi bilemiyorum. Hepsi benim kuruntum olabilir mi?
Akrabam sapık mı? Ben mi kuruntu yapıyorum?