Dayım tam bir sapık?

25 yaşındayım ailemle yaşıyorum. Her Haftasonu dayım bize geliyor. (Boşanmış biri bu arada) inatla her geldiğinde beni aşırı kendine yapıştırarak sarılıyor ve sapık gibi öpüyor. Böyle öpmeden önce dudaklarını yalıyor felan. Hiç sevmiyorum onu 10 yaşlarındayken beni taciz etmişti zaten (kimseye anlatmadım). Çok rahatsız oluyorum böyle yapmasından kapıdan çıkarken herkesin içinde yapıyor bunu. Anneme söylüyorum annem diyoki seni sevdiği için yapıyor. Ben rahatsız oluyorum çok ve aşırı belli ediyorum diyorun ki hatta hep öpmemek için hastayım sana bulaşır felan. O da diyoki he tabi kendini öptürmemek için böyle söylüyosun. Abi nasıl bir salklıktır bu. Sanki kendimi öptürmek zorundayım. Sizin de böyle sapık akrabalarınız var mı? Nasıl bir çözüm buldunuz

Güncellemeler
+1 yıl
Hatta geçen bayram harçlık vermişti kardeşime ve bana sonra giderken böyle normal değil sanki yalar gibi öpmeye çalıştı bende ittim onu (bu arada herkesin içinde yapıyor bunu ve kimse bisey demiyor) dediki banane öpücem parasını verdim. bir dayı yiğenine böyle bir sey der mi
Dayım tam bir sapık?