İnternetten hastalık araştıran varmı?

Siz siz olun yaklaşmayın bile.
Geçen hafta içinde avuç içimdeki kırmızı beneklerim için internette araştırmalara başladım. Karşıma çıkan ilk şey siroz ve karaciğer kanseriydi. Bunu görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Sabaha kadar uyuyamadım ve cuma günü hemen cildiyeye gittim. Elimi görünce karaciğerin için kan tahlili yapalım dedi. Bunu duyunca yine kötü oldum ben. Kesin kötü bişeyim var bu sefer öldüm dedim. Çünkü diğer belirtilerinde çoğu vardı. Kan verdim ama geç kalmışım. Sonuçlar bayramdan sonra çıkacak dediler. O aradaki 4-5 gün geçmedi benim için. Aklımda o kötü hastalıklarla uyuyup o hastalıklarla uyandım. Gerçi doğru düzgün uyuyamadımda korkudan ve stresten. Doktorun ağzından dökülecek o kötü sözleri canlandırdım zihnimde. Bir nevi kendimi hazırlıyordum. Ve bugün oldu erkenden büyük bir korkuyla hastaneye gittim sonuçlar için. Doktorun odasına girdim ve doktorun ağzandan dökülen kelimeler , " HİÇBİR ŞEYİN YOK". Sadece bir krem yazıp yolladı beni.
Sonra baya rahatladım ve kendime küfür etmeye başladım zaten. Bundan sonra tövbe artık internetten hastalık felan araştırmak yok. Sizde hiç bulaşmayın bence. Çünkü küçük bir sinek ısırığı için bile kanser teşhisi koyabilirsiniz kendinize 😀
İnternetten hastalık araştıran varmı?