Bir süredir baş dönmesi, bulantı ve düşük tansiyon problemlerim var. Şöyle bir araştırayım dedim ve Google, beynimde tümör olduğunu teşhis etti. Doktora gitmeme gerek kalmadı, online tedaviye de başlarsam benden iyisi yok 🥰

Bir süredir baş dönmesi, bulantı ve düşük tansiyon problemlerim var. Şöyle bir araştırayım dedim ve Google, beynimde tümör olduğunu teşhis etti. Doktora gitmeme gerek kalmadı, online tedaviye de başlarsam benden iyisi yok 🥰

Evet bende genel olarak internetten araştırıyorum bazen tabi ki de en güzeli bence doktora gitmek sorunu bulup çözmesini beklemek. ama insan doktora gitmeden kendisi bazen üşengeçlikten ya da nasıl olsa çıkar diye internetten bakabiliyor daha çok. bu kimi zaman etkili olsa da bazen de saçma şeyler buluyorum ben. en son araştırmıştım mesela ama adam akıllı bir bilgi bulamadım hep aynı siteler var zaten doktora en iyisi
Cevap
10Cevap
Temizinden bir doktora görünürüm ve teşhis öyle koyulsun isterim. Ne bakıyorsun internete
pek tercihim değil
doktor arkadaşlarımı ararım sorarım:) onlarda uzaktan olmaz gel bir bakalım diyorlar:)
Eminim Google'da Evde Tümör'den kurtulmak için gereken adımlar ile ilgili makale'de vardır.
İnternette araştırılmaması gereken ilk 10 listenin başını sağlık sorunları çekiyor
Hayır ya. Adamı canlı canlı mezara gömüyor bu Google amca. 🙄
Gecmis olsun
: ))
Tuzla aran nasil?
Bi doktora gittinmi?
Buna benzer sikayetler ya kbb ya tuz dusuklugu gibi geldi.
Aman bende google dan kanser oldugumu ogrenmistim 😁 pek bilmiyo o... boş ver 😇
Afferin
Online tedavi dvm o zaman 👍
😇😂👍❤
Googleye kalsak, herkes ölmesi gerekirdi
Buna gerek duymuyorum.
Evet yapmıştım asdfhjs
Sen nasıl sağlıkcisin be
Yapay zeka çözer o işimi
Benn
Ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?