Herkese güzel dilekleri için teşekkür ediyorum.
Güzel düşünelim güzel olsun.
Bence bi şey çıkmayacak.
Doktorlarımız iyi ki var.
Siz de vücudunuzda gördüğünüz değişiklikleri mutlaka doktora gösterin. Herkese mutlu günler...
Google amca en kötüsünü yazıyor ya insanın siniri bozuluyor...
Ben uzun zamandır takık olduğum bir konuda berbat şeyler okuyunca bugüne randevu aldım. Du bakalım umarım "ay bıktık sizin gibi googlecılardan. hiçbir şeyiniz yok" der doktor...
Sen araştırma yapar mısın hastalıklar konusunda?
Genelde yapmıyorum ki şükür hastalığı olan bir insan değilim ama bir kere 6 gün boyunca karnım ağrıdı her gün ilk o zaman araştırma yaptım soğuk algınlığı yazıyordu doktora gittim öyleymiş ilaç yazdı ve iki günde ağrı kesildi :)
geçmiş olsun
umarım. bence kötü bir şey olsaydı şimdiye kadar yaşatmazdı... bu açıdan içim rahat ama gene de gideyim bence.
umarım kolaylıkla, sağlıkla ve biran önce sonuçlanır biter gider
Bi kez de ben gittim doktor muayenesini yaptı ama Google’da araştırdım karşıma çıkan şeylerden hiç bahsetmedi onun anlatması bittikten sonra hocam bu tip şeylerde olabilir mi dedim Google’a mı sordum dedi öyle yüzeysel bir baktım dedim adam güldü yok yok sağlamsın hadi git dedi gönderdi
tamam bana da öyle diyecek :)))
Hadi inşallah
tekrar geçmiş olsun
teşekkür ederim
Hastalıklarım hakkında internetten araştırma yaparım. Alanında uzman doktorların yazdıklarını ya da söylediklerini dinlersen kesinlikle faydalı oluyor.
amin teşekkür ederim
Çok yapıyorum. Basit bir belirtiye bir sürü hastalık sıralıyor. İnanmıyorum elbette ama fikir edinmiş oluyorum. Hangisi daha mantıklı geliyorsa belki ona biraz inanıyor gibi oluyorum ama :))
Cevap
32Cevap
Evet hastalığım olduğu zaman mutlaka kendimde bakarım ama doktora da giderim mutlaka.. zaten google baksak da işe yaramıyor
haklısın. ama insan üzülüyor en kötüsünü yazıyor goggle.. işte şu meseleyi hafife almayın... aaa ben senelerdir hafife alıyordum diyorum.. almayın diyor.. neyse gideyim bakayım
Hiç öyle huylarım yoktur ya. Tıp dünyası googledan ibaret olsaydı dünyanın en iyi tıp eğitimi veren ülkelerinden birisi olmazdık hsjdjsjs
evet bak ben buna bi kahve içerim
Geçmiş olsun, umarım güzel haberler alırsınız. Allah acil şifalar versin.
Google sormadan olmaz tabi. Google ölümü gösterip kansere razı etmeye çalışıyor. Adi site:)
Genel olarak tüm hastalıkların özelliklerini "Stanford" yayınlarından okuyorum. Ülkemizde doktorlar güvenilmez derecede ticari yaklaşıma sahipler.
Hayırlısı.
yapmıyorum
yoksa geceden beri geçmeyen ense ve baş ağrısı ile anck beyin kanaması geçiriyor olurum
evet gerçekten google çok sinir bozuyor haklısın.
Her zaman yaparım. Meraklıyım. Bazen yardımcı oluyor. Bazen hiç olmuyor. Yeterli bilgiye ulaşamıyorum.
Geçmiş olsun arkadaşım. Ben teşhis konulursa arastiririm doktoraya güvenirim. Tedbir için Google bakarım çokta takmamak gerekir. Selamlar
İnşallah heç bir şeyciğin yoktur thohtor ele der ezemin gızı. Artık yapmıyorum çyle şeyler.🙂🖐️
Evet, yaparım. Özellikle teşhis konulduğunda.
Geçmiş olsun.
sağolasın
Rica ederim.
Evet yaptım bir ara kör oldum göz bunalıklığı denge kaybı sonra baktım su içmen gerekiyor sonra bende kabızlık var ona da baktım araştırdım
Baş ağrısı yaz; beyin tümörü çıkar.
Bacak ağrısı yaz; kanser çıkar.
Kol ağrısı yaz; kalp krizi çıkar.
Nefes darlığı yaz; akciğer yetmezliği çıkar.
Kafayı ölümcül hastalıkla bozmuş Google dede'miz : )
Yaparım. Çok da derinlere dalmadan tabii ama neredeyse doğru çıkıyordu genelde
Yaa çok geçmiş olsun 🥲
teşekkür ederim. iyi haber aldığıma sevindim. tümör olduğunu biliyordum. neyse ki kötü huylu değil :)
Hep güzel haberler alırsın inşallah ❤️
amin sağolasın sen de
Asla yapmam google otomatik yogun bakima aliyo valla kimseyede tavsiye etmem
evet yaaa.. ikindi namazını müteakip... tövbe tövbeee
Doktorlar sevmez yalnız gidince Google'dan baktım diye söyleme doktora :)
:))) evet kızıyorlar... aman kızsın ne yapayım söyleyeceğim. o açıdan değerlendirme yapsın. :))))
Hayir cünku korkutuyor google amca bizi onun yerine doktora gitmek önemli
epeydir vardı önemsemiyordum ve doktora gitmiyordum. googleda berbat şeyler okuyunca doktora gitmeye karar verdim. :)))
Ilk önce doktora gitseydin
senelerdir var be canım. şimdi ağrı yapıyor ve dayanamıyorum. ağrı kesici bişeyler kullandım iyi geldi. beni tetikledi google. bi açıdan faydasız ama bi açıdan da iyi oldu yoksa ben gitmezdim bunca işin arasında
Hastalin nedir? Özel degilse
bi gideyim... bişeyim yoksa güncellemeye yazayım. şimdi çok saçma mıdır yoksa googleda yazdığı kadar kötü müdür bilemiyorum
Bi söylesene belkit biliyorumdur
Beni ekle özelden söyle bildimiz biseydir belkit
Google a bakarım ama takmam hiç varsa bir problem doktora giderim
benim epeydir vardı bi sorunum. eşime söyleyince hemen bugüne randevu almamı istedi.
kötü bişey olsaydı şimdiye kadar yaşamazdım yaa... :)))
amin
öyle bi genel bakarım fazla inceleyice bambaşka şeyler çıkıyor😄
amele kaynaklarından değil de akademik kaynaklardan yapıyom
Sadece google ile kalmam, düzinelerce makaleyi de beraberinde okurum
Sadece hastaliklar ile ilgili değil, her konuda araştırma yapmaya calisiyorum
Neymiş diye açar okurum ama maalesef abartıldığı için çok fazla inanmak istemem
Evet bakıyorum bende abartılı bulduğum için gitmiyorum 💐geçmiş olsun
Genelde en kötü ihtimaller çıkıyor. insan okuyunca kanser ya da öleceğini düşünüyor
hayır bakmam
bir kere parmağım da bir ağrı vardı bakayım dedim kanser olduğumu anladım : )
Yapmam. Googledeki sonuçlara bakarsak benim üç sene önce ölmüş olmam gerekiyordu 😂
yaparım ama önüme gelen ilk bilgiye bakmam genelde o hastalığı olan kişilerin şikayetlerine bakarım
Tabiki yaparım bunun ilgili bir iki teshisde yapmisligim var ama yanildigim da çok oluyor onun için en iyisini doktorlar biliyor.
bence de.. ben de gideceğim bugün
sağolasın
Yaparım ama uygulamam
ben de doktora gidicem şimdi az sonraaa
Geçmiş olsun neyin var
hayır saçmalık çok fazla
çok haklısın
geçmiş olsun.
sğolasın
Neden doktorlar grevemi gitti
Doktorlar varken neden?
Evet yaparım. Genelde öleceğim çıkar :D
Hayır, yapmıyorum. Az çok bilgim var zaten
Yapmayan var mıdır ya, tabii ki yaparım. 🙃
Yaparım evet. İlk karşıma çıkana inanmam tabi 🖤
Hep yalnış bilgiler alırsınız, bakmam
Google amca hemen helva kardırıyor.
haha ayneeenn.. ikindi namazını müteakip... :)))
Evet yaparım
hemen peşi sıra doktora gitmek gerekiyor
Araştırırım
ben de duramadım araştırdım :))
doktoralara güven kalmadı ki zaten yapıyorum
ya doktora güvenmeyeceksek kime güveneceğiz ki
kendine. araştırma ve tecrübelere maalesef
ay onlara dayanırsam şimdi canım çok sıkılır... araştırmam hiç güzel şeyler söylemedi
ne dedi. rahatsızlığın nedir
du bakalım yorum yapmana hazır değilim.. şimdi diyeceğim haaa evet o konu önemli dersin.. ben bi gideyim doktota..
yani tecrübelerim olabilir yardımcı olmak isterim ama sen bilirsin yine de...
sağolasın
sen de sağol. geçmiş olsun...
çok teşekkür ederim.
yine de ne zaman istersen burdayım
aklım fikrim randevumda.. bakalım görelim :)))
çok düşünme hastalığın ilerler. her şeyin başı sağlam bir kafa unutma
:))) peki hemen düşünmeyi bırakıyorum
dalga geçme. çok ciddiyim. hasta olmasan da kendini hasta edersin :)
ya senelerdir var olan bir şey. öyle çok takıntılı değilim. ters bir duruma dönebileceğini okumuştum. son zamanlarda çok ağrı yapmaya başladı. ben de bakayım dedim... neyse işte.. bikaç gün önce araştırdım. bugün de eşime söyledim. randevu aldık 1,5 saat sonra doktordayım nasipse. bakalım görelim... az buçuk bir fikri olur doktorun tahlilden önce. zaten olumsuz öngörüsü varsa bir şey demeden tahlil ister. o zaman anlarım terslik var diye.. olumsuz öngörüsü yoksa kötü bir şey değil ama ben gene de tahlil istiyorum der. :))) doku alır tahlile yollar sonuç olumsuz çıkarsa tedavi süreci başlar. işte böyle şeyler... kafamda bir strateji var yani.
iyi bakalım. yine de geçmiş olsun. sonucu bizle de paylaş ama :)
tamam sağolasın
Yaparım.
Evet
Yapmam.
Evet yaparım
Hayır..
Bakarım bazen tabiki
Yani ama inanmam
Yaparim
Ewtrtt
evet
Yapmışlığım var 😃