arkadaşlar aramzda blediyede çalşmış yda çalışan varmıdır. önlisans mezunları hangi pozisyonlarda çalışablr . çalışma sartları nasıldır . ve nasıl başvurulur bu konuda bilgi vrrsenz sevnrm şimdiden saolun
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla yarım saattir memurlar netten 4/B li çalışanlara bakıyordum ki o arada mahalli idarelerde olabilir diye baktım ama ne yazıkki ilan yoktu, benim bildiğim kadarıyla sözleşmeli olarak işe başlayabilirsin eğer işçi değilsen kıyaksın masa başında çalışırsın, maaşın düşük olur ama işte sözleşmeliden kadroya geçersen kıyaksın yoksa o kadarda iyi değil. kpss isteniyor diye duymuştum bende kısa zaman önce belediye ile ilgili araştırmalar yapıyorum bakalım neler olacak.
06 Yorumla
Soran+1 yılbnde ztn sözleşmeli istiorm 2 kere kpssye grdim en fzla 70 alıorm. siteye grip bktım kpss belgesi istiyorlar anlamadm sözleşmeli için ne gerek var kpss blgesne.
- +1 yıl
işte niye soruyorlar sana söyleyim torpilin olmadığından dolayı soruyorlar bacım valla, eğer benden de kpss isterlerse yandım ben kpps lisans 63 aldım keten helvası gibi yanarım ben abbüvvvv. :)
Soran+1 yılama sözleşmeliye nie soruolr arkdşm çok sçma. ztn maaşmz dşük oluck nrmal memur dğilz ki biz:D
- +1 yıl
bak herşeyin kılıfına göre uydurulması diye bir kural vardır işte burada kılıf ne yazıkki kpss belgen yani aldığın puan dayın olmadığından dolayı ne yazıkki. adamın var mı sen onu söyle bacım yoksa işimiz yaşşşş... :( :(
Soran+1 yıltbki yok ya ne adamı
- +1 yıl
yani yüksek meviklerde tanıdığın yoksa çok zor tabii imkansız diye de birşey yok.
+1 yıl:Sana Şunu Diyeyiim devlet hastanesinde çalıştım işci alınacaktı yazılım firmasına ben gireyim dedim önlsans meznu istediler bilgisayar bilen olsun dediler herşey tamam işe başlayacam askerliğini yapmamaışsın dediler bende erteletirim ddeim sonra AKP li olmak gerekmiş işe almasılar Belediye Hastane yerlerde torpil gerekli
02 Yorumla
Soran+1 yılbnde akpliyim desydn D:
- +1 yıl
Anlnımda mı yzıyor başka partiden oldum dedim akp partisinde görev almış faaliyetlerin bulunmuş olmak onlara üye olmak gerekmiş babamda çok kızdı bu duruma :) siyasi işlere katılmam pek askeriyede çalışacağım artık
Sabah 8 akşam 5 çalışma saatleri.Belediyelerde çalışman için KPSS ye girmen gerekiyor çalışmak istediğin pozisyona dair puan alman ve kadronun açılmasını beklemen lazım.Ama kendini riske atma,sınavına gir ve güzel bir puan alıp herhangi bir pozisyona yerleş.Daha sonra çalıştığında zaten istediğin alana geçebiliyorsun tabi çalışkan olursan sende +1 i görürlerse geçiriyorlar ;)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. tanıdık olck kısacası torpil.Mesela belediye başkanlarının valilerin kendı aile tanıdk eş dosttan almaları ıcın 100 150 kontjyan verılyr.sınavsız kadrsuz torplle giryolar
03 Yorumla
Soran+1 yılsözleşmeli için bile mi
+1 yılDiplomaya gerek yok. Belediyede başkanını veya meclis üyelerinden birini tanıyorsan yeter...
24 Yorumla
Soran+1 yılhçmi açık pozisyon olmuo orda.çok acaip. sitesne grdm kpss belgesi istiyor. sözleşmeli için kpss belgesne ne gerek var anlamadm
- +1 yıl
dmekki başvuracağın yer için gerekli. anlamayacak ne var. Kadro için şart. KPSS aranmayanlar ise kadrosuz. Burada yazılanların çoğu kadrosuz için yazılanların hepsi.
Soran+1 yılkadrolu dgl sözleşmeliiiiii diorm sna.
- +1 yıl
Sözleşmeli için KPSS istemezler. Bul bir dayı gir işe..
evet doğru söylemiş bölüm önemli değil tanıdığın varsa sana göre iş bulunur
17 Yorumla
Soran+1 yıltm işide geçtik o zaman şartlar nsıl orda ücret çalşma saati vs. bilgin varmı
Soran+1 yılçalştnmı oralrda sen
Soran+1 yılsözleşmelimiçalıştın
Soran+1 yılmemursn yani iyimiş
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. belediyede tanidigin olucak :)
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki saatler nsl oluo 5 te mi 3 te mi çklıo :D
+1 yıldayın var mı ? önce bir onu söyle sen..
20 Yorumlarica ederim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım