stand-up yapmak istiyorum nereden başlamalıyım komik bir insanım etrafımdakilerde bu özelliğimi seviyor arkadaşlarıma fikrimi açtığımda sende bu potansiyel var diyor çoğu ama ben topluluk önünde konuşamıyorum sizce nereden başlamalıyım?
Cevabın nedir?
İlk önce kendinle ve insanların zayıf noktalarını iyi bilmen lazım ( Dalga geçmek için ) Dalga geçmek dediysem aşağılayıcı şekilde değil incitmeden onların da hoşuna gidecek şekilde esprili şekilde... Bir de vücut dilin çok önemli. Kişisel gelişim kitapları oku ilk bakışta sonra ise deli gibi bütün stand up gösterilerini izle komedyen fark etmez gerekirse notlar al vs.
00 Yorumla
+1 yılSes kayıdı yapıp bize dinletmeye ne dersin 2-3 dk bide fikir veririz.
04 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ama aslında metin yazmakla uğraşıyorum şu aralar tamamlarsam sana gönderirim :)
- +1 yıl
Tamam bitince beklerim :)
- +1 yıl
Teşekkürler.
Soran+1 yıl:)
- 00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
yanlış anlama ama standup yapmak için çok zeki ve yaratıcı olmak gerekir. Sen gösteri yaparken bir senaryo yazacaksın . Şimdi dısarda yapılmıs esprileri zmanında gündeme getirip prim yapıyorsundur ekseriyetle.Ama stand up gösterisinde senin üretmen gerekir.
02 Yorumla
Soran+1 yılya şimdi kendimi övmek için söylemiyorum komik bir durum karşısında espri üretebiliyorum bir arkadaşımı gülmekten 1 saat yere yıkmışlığım var yani espri konusunda sorun yok ama bir konu açıp da onun hakkında toplum önünde konuşamam
- +1 yıl
işte olaın koptugu nokta burası. Bu arada yine yanlıs anlamamanı ümit ederek söylüyorum. etrafındaki kişilerinde zeka seviyesi ve sosyalliğide önemlidir. Yani işte internette çok takılan standupçıları bilen bir insan her espriye gülmez. anlayacağın zor ve kompleks bir iş. En iyisi sen arkadaşlar arasında fenomen kalmaya devam et :)
cem yılmaz iletişimle ilgili 2 universite bitirmiş şovlarını izlemedinmi hiç
00 Yorumla
+1 yılilk olarak genel kültürün çok yüksek olması lazım...
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bu öneriyi sevdim
- +1 yıl
bakınız cem yılmaz.. araştırmalara filan abuk sabuk ta olsa güncel şeyleri takip etmeniz gerek.
+1 yılÖnce meslegini eline al sonra hobi olarak yine yaparsin yapma demiyoruz.
01 Yorumla- +1 yıl
Stand up çı olmak zaten bir meslektir
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı. Herkes komıktır ama çok ınsana hıtab etmek farklıdır
00 Yorumla
+1 yılGüncellemede yap bir şakada gülek lan ..
12 Yorumla- +1 yıl
asdfghhjklşi
Soran+1 yılya çok iğrenç bir benzetme olcak ama hani bu iş biraz gaz çıkarmak gibidir öyle ha deyince gaz çıkaramadığın gibi bunda da doğru zamanı beklemek gerek işte
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 13b cevap paylaştı. Burada komikli bir hikayeni anlatabilirsin mesela.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılönce utangaçlığını yen
00 Yorumla
+1 yılbi espri patlat da gülelim be
00 Yorumlao iş yatar .
00 Yorumla
+1 yıl(: insanların karşısına çıkmakla başla.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılSeni tutan ne
00 Yorumla
+1 yılşurdan başla bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSit-Down yap.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri