İptal ettirmek istiyorum telefondaki kadın ise faturamın son tarihini fiyatını felan söylüyor. Vodafone fatura iptalini istiyorum diye dile getirmeme rağmen dinlemedi hanımefendi. Vodafone hat iptali nasıl yapılır? Vodafone faturalı hat iptal süresi nedir?Vodafone hat iptaliVodafone fatura iptali nasıl olur? Vodafone fatura iptal etme sürecini açıklar mısınız?
Operatörlere abone olurken her türlü kolaylık sağlanır ancak iş iptale gelince şunu yap, bunu yap, buraya git, evrak, imza derken insanı bunaltıyorlar. Vodafone hat iptali en kolay faturasız hatlarda yapılıyor. Eğer bakiye yüklemezseniz belli bir süre içerisinde kendi kendine otomatik olarak kapatılıyor. Faturalı hatlarda ise birden fazla yol var ama hat üzerinde kampanya veya bir taahhüt durumu var ise cayma bedeli alırlar. Taahhüt yoksa sadece son faturanızı ödemeniz hattınızı kapattırma işlemlerini başlatmak için yeterli olacaktır.
Vodafone hat iptali
Vodafone fatura iptali nasıl yapılır?
Faturalı hatları birden fazla yöntemle iptal edebilirsin. Vodafone fatura iptal etme işlemini;
Evine veya bulunduğun yere en yakın Vodafone cep merkezine giderek yapabilirsin. Vodafone cep merkezine gidip görevliye “Vodafone faturalı hattımı kapatmak istiyorum” demen yeterli, oradaki görevliler hat iptali için gerekli işlemi yapacaklardır.
İkinci yönteme gelirsek; 542 nolu Vodafone müşteri hizmetlerini aramak. Vodafone hattından 542'yi tuşlayarak Vodafone müşteri hizmetlerini arıyorsun ve Vodafone faturalı hattını iptal etme yönünde talep bildiriyorsun. Eğer borcun yoksa işlemin gerçekleştirilir.
Üçüncü yöntem ise biraz eski teknoloji. Bireysel hat iptali için, hat iptali talebini belirten bir dilekçe ve kimlik fotokopini 0850 542 50 00'a; kurumsal hat iptali için ise vergi levhası, firma imza sirküleri, imza sirkülerindeki yetkili kişinin kimlik fotokopisi ve talebi belirten imzalı dilekçeyi 0850 542 50 05'a fax çekerek hat iptali için başvurunu gerçekleştirebilirsin.
Son yöntem ise Vodafone online işlemlerden. Vodadone'un internet sitesine girip, online işlemlere giriş yaparak hat iptali talebinde bulunabilirsin.
Vodafone Cep Merkezleri
Vodafone faturalı hat iptal süresi nedir?
Bunun net bir süresi yok. Vodafone faturalı hattını iptal etmek istediğini ilettikten sonra eğer hattını kapatmaya engel yoksa talebin işleme alındıktan sonra 24-48 saat içerisinde hattın kullanıma kapatılır.
ev interneti taşırken bile son faturayı ödedikten sonra bir de geçiş döneminde geçen günler için düşük miktarda yine bir fatura geliyor. onu da ödedikten sonra geçiş tamamlanıyor. bu durum da aynı böyle olabilir.
O zaman 542 ara hesap kesiminden bir gün önce hattımı kontörlüye çevirin diyorsun ama cayma şakın küçük çocuk kullanacak de kontörlüye çevir anladın mı
Yavrum kontörlü yapmak istiyorum diyeceksin iptal falan deme kontörlüye çevirmek istiyorum de sen en son bir fatura çıkar hattın kontörlü olur biter gider anaaaaaa neymişsin sen yaaaaa
En İyi Cevaplar