Konuşma, SMS her şey kayıtlı bunları silmek mümkün mü? Vodafone faturalı hat detayı ve faturasız hat detayı silinebilir mi?vodafone hat detayı nasıl silinir?
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Vodafone faturasız hat detayı silinebilir mi?
Vodafone faturalı hat detayı veya faturasız hat detayını silmek mümkün değildir. Faturalılar için 6 aya kadar, faturasız hatlar için 1 aya kadar bu dökümana ulaşabilirsiniz fakat silinmez. Kanun gereği belli bir süre operatörler bu hat detaylarını ellerinde tutmak zorundalar.
Vodafone hat dökümanı
Vodafone faturasız hat detayı nasıl çıkarılır?
542 veya 0542 542 00 00 numaralarından müşteri hizmetlerini arayarak hat detayınızı talep edebilirsiniz.
Vodafone telefon uygulamasından veya internet sitesinden "TL ve Kolay Paket Yükle" kısmından "TL bakiyen" bölümüne girip aşağıdaki "Kullanım Detayı" butonuna tıklayarak öğrenebilirsin.
Herhangi bir Vodafone bayisine giderek hat dökümanını isteyebilirsin.
Ya şu kız erkek konuşamaz kuralı ne zamandır yürürlükte. Zaten bir erkek senin diğer erkek arkadaşlarından uzaklaşmanı sağlıyorsa, o kişiyi sorgularım ben.
Ben abonelikleri zannettim. Konusmalar gorunmez ama hanfi numaraya mesaj attığın kayıtlıdır. Inline islemlere giren herkes gorebilir. ama onun icin telefonuna sifre gonderip o sifre ile girmeleri lazim
En İyi Cevaplar