Merhaba arkadaşlar, ben Vodafone Freezone yeni esnek tarifine üyeyim ancak bu tarifemi nasıl iptal edeceğimi bilmiyorum, Vodafone tarife iptali nasıl yapılır? yardımcı olursanız çok sevinirim :)Vodafone tarife iptal etme
Vodafone tarife iptali nasıl yapılır? Yardımcı olur musunuz?
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Operatörler kullanıcılarına birçok avantajlı tarife sunarlar. Bazısının dakikası bol, bazısının interneti bol. Kullanıcıların kullanım alışkanlıkları değiştikçe tarifeler arasında geçiş yaparlar. Bunun için mevcut tarifeyi iptal etmek gerekebiliyor. Ben sana hem faturalı hem de faturasız hatlar için bu işlem nasıl yapılır anlatayım.
Vodafone Tarife İptali Nasıl Yapılır?
Vodafone tarife iptal etme işlemini gerçekleştirmenin birçok yolu var. Bu yollardan herhangi bir tanesiyle tarifeni iptal edebilirsin.
Uygulama marketinden Vodafone Yanımda uygulamasını indirdikten sonra müşteri bilgilerini girerek,
Vodafone web sitesi üzerinden online işlemlere giriş yaparak,
7000'i arayarak sesli yanıt sistemi üzerinden iletişime geçerek,
542 numarasından müşteri hizmetlerini arayarak,
Size en yakın Vodafone Cep Şubelerinden bir tanesine giderek tarifeni iptal edebilirsin.
Vodafone paket iptali
Vodafone Faturalı Paket İptali Nasıl Yapılır?
Vodafone paket iptali faturalılar için de benzer bir şekilde yapılmakta. Konuşma, internet ve SMS paketlerini;
Vodafone Yanımda Uygulaması üzerinden giriş yaparak,
Online Self Servis'i arayarak,
7000 Sesli Yanıt Servisi’ni arayarak,
*7000#’i arayarak,
Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni arayarak,
Vodafone Cep Merkezleri’ne giderek iptal işlemini gerçekleştirebilirsin.
Paket / tarife iptal işlemini gerçekleştirirken birkaç noktaya dikkat etmekte fayda var. Bazı paket veya tarifeler taahhütlü olabiliyor. Taahhüt süresi öncesinde iptal işlemi yapılırsa belli bir bedel ceza ödeme ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ceza ödememek için yukarıdaki saydığım başvuru kanallarından mutlaka taahhüttünüz var mı, yok mu sorgulayın. Tarife veya paket iptaline engel olan herhangi bir durum olmadığından emin olun mutlaka.
Hem faturasız hem de faturalı hatlar için tarife / paket iptal işlemi nasıl yapılır anlattım. Umarım senin için faydalı olmuştur. Buradaki içerikte de Vodafone paket iptal süresi nasıl öğrenilir bu anlatılmış. Tarife / paketini iptal ettirmeden önce göz atmanda fayda var.
iptal etsen dahi ödediğin meblağ yanabilir. Bu nedenle müşteri hizmetlerinden case açtırmalısın? (talep notu ) Daha sonra bu bakiye sanırım 48 saat içinde geri yüklenecektir whatsapp için 250mb yeterli fakat video vs izlediğin uygulamalar, program güncellemeleri vs olduğu takdirde bu paket yetmeyebilir. Yeni paket alma şansında olmayabilir.
vodafone bayiisine giderseniz ya da vodafone sitesnden iptal edebilirsiniz
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
sitesinden nereden bulamadım, müşteri temsilcisini aradım o, sadece değiştirebilirsin iptal edemezsin dedi, ne yani şimdi ben her kontör yüklemeye kontörüm gidecek mi böyle :(
ya işte akıllı telefonlarda eger telefon acıldıgında acılan bır programın yoksa yeter sadcece whatsapp için ama başka internet gerektiren programlarda kullanıosn gider
1 gün de whatsappsız kalıyım, yarın 1 gblik yaparım. Bazen bir bakıyorum 130 mb kullanmışım neden o kadar gidiyor ben de bilmiyorum ama bekliyip işimi sağlama alıyım, haklısın. Asıl ben vodafone'dan çektim ya 2 hafta içinde 3 kez 10 tl yükledim ve hepsi yandı gerizekalı bir çalışan yüzünden
Bilmiyorum bendede oluyo ay sonuna kadar iptal edemiyosun 1 ay yani bittikten sonra mı ne yeni paket alabiliyosun bikere bunla ilgili başıma gıcık bir olay geldi
En İyi Cevaplar