İnternet & Teknoloji Vodafone faturalı tarifeyi nasıl iptal edebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar az önce vodafone faturalı tarifeye gectim ama iptal etmek istiyorum nasıl iptal edebilirim Güncellemeler+1 yıl Taahüt cezası yok ama ilk 3 ay kampanyalı Vodafone faturalı tarifeyi nasıl iptal edebilirim? Cevapla Vodafone Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Müşteri hizmetlerini arayın. İptal edebilirsiniz.Kızlar Bir Adım Öne 0 0 Yorumla
Azitro3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Edemezsin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nası yani hiç mi Yorumla Soran +1 yıl Faturasız tarifeyede mi gecemem Yorumla Azitro3434 +1 yıl Ceza odersin Yorumla Soran +1 yıl Taahüt cezası yok ama ilk 3 ay kampanyalı Yorumla Azitro3434 +1 yıl Ozman ara et kanka bunları biliyor san nie soruyorsun Yorumla Soran +1 yıl Nasıl edebilceğimi bilmiyorum cezasını sormadım zaten Yorumla Azitro3434 +1 yıl Vodafone yi ara kanka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Müşteri hizmetlerini arayın. İptal edebilirsiniz.Kızlar Bir Adım Öne
Edemezsin
Nası yani hiç mi
Faturasız tarifeyede mi gecemem
Ceza odersin
Taahüt cezası yok ama ilk 3 ay kampanyalı
Ozman ara et kanka bunları biliyor san nie soruyorsun
Nasıl edebilceğimi bilmiyorum cezasını sormadım zaten
Vodafone yi ara kanka