18 yaşındayım ama bu zamana kadar hiç sevgi görmedim ailemden hep onların istediklerini yaptım mecburdum.15 yaşında beni zorla okuldan alıp kursa gönderdiler ama ben gitmeyi istemedim kursta şiddet gördüm dayanamadım kaçtım sonra eve döndüm önce annem dövdü sinir krizi geçirdim sakinleştirmek için de babam sonra ev hapsine aldılar ne biyere götürüyolar ne de gönderiyolar biyere gittikleri zaman da kapıyı kitleyip gidiyolar arkadaşım dostum kalmadı hergun evdeyim ev isi yapıyorum ve annem hiç memnun kalmaz genellikle tartışma var evde annem döver ilk sonra da babam sakinleştirmek için döver geçen gün yine dövdü kollarim bacaklarim morardi kafama da iki dikis attılar ama hiç pisman değil çok fazla canım yanmaya başladı onlarla konuşmayı çok denedim ama hep tartışma çıktı ardından da şiddet bıktım dediğim de hep git derler hep küfür ediyo annem bana kaldıramıyorum öl Çok yaşa diyo evden gitmeyi düşünüyorum fakat gidicek ne yerim ne kimsem var ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok artık oyle bir baba bende vardı en son iki 80 uzatim birak bana dokunmayi ben yemek yedikden sonra yemeye basladi sonrasi maglum ayrildilar ve simdi annemle yasiyorum hic bir sikintim yok ama boyle bir aile yapisi filan bu nedir ya icimden sana yardim etmek isteyi geliyo ama bunlar dogrumu bunu beynimde idrak edemiyorum seninle konusa bilicegim bir sosyal medya filan var mı
06 Yorumla
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılneresi soyle senin le iletisime gecim izin veririsen
Cevap sahibi+1 yılya da ne kulaniyosan sen soyle ben ismimi verim ekle
Soran+1 yılInstagram
Cevap sahibi+1 yılcanhamzaoglu97 gozluklu olan eli kafasinda resim olan benim takip at istiyosan
Cevap sahibi+1 yılsana yardim etmek istiyorum tamam burasi sanal bir ortam sosyal meyda biliyorum ama inan ki suna icimde su an 1 gram bile kotuluk yok ama sen bilirsin ne diyeyim ki
+1 yılAllah yardımcın olsun çok üzüldüm elimden bişey gelse keşke. Konuşarak seni sakinleştirebilirim en fazla
00 Yorumla
+1 yılKeşke okusaydın diyorum ve seni çok iyi anlıyorum allaha yalvar yardım iste öyle anne babanın allah belasını versin sakın bir erkek bulurum evlenirim kurtulurum böyle bir cahillik yapma çok pişman olursun en iyisi yavaş yavaş hayat kur kendine iş bul ev tut canm
03 Yorumla
Soran+1 yılDerslerim iyiydi okumak istedim ama onların istekleri benim hedeflerimi hayallerimi bitirdi
- +1 yıl
İşte Artık sana sigorta felan bir yer bul kendine iyi güvenilir yer olsun parası samimi olsun ara biraz zorla kendini başarırsın ben senin yerinde olsam böyle yapardım şiddet gördüğün zaman polisi ara şimdi dersin söylemesi kolay ama annen baban diye reşit bir kızı dövme hakları yok ezdirme kendini ya istersen şimdi bile okursun ne varki bence geç degil sen yaparsın yeterki iste sakın vazgeçme :) ⭐⭐⭐
Soran+1 yılBen güçlü bir kızım inanıyorum kendime yapabilirim ama tek sorun gitmek
+1 yılBunlar doğruysa anne baba değil Tazmanya canavarı bahsettiğin kişiler işte bu yüzden herkes doğuruyor ama anne olamıyor. Neyse sen yine de kaçma dış dünyada o kadar güzel değil tecavüzcüsü var saykosu var boşver sabret biraz daha
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu şekilde nereye kadar gider ki ben sinir hastasıyım ve kendime son zamanlarda hiç güvenmiyorum sağlık sorunlarıda başladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
14Cevap
Ben üniversiteyi bitirdim yeni mezun oldum. Ben de dayanamıyorum erkek kardeşimin hergün hakaretleri, bağırmaları , aşağılamaları beni bunaltıyor. Erkek arkadaşım vardı üniye başladığım ilk yıl tanıştık tanıştığımızda benim ailem okuldan sonra hemen evlendirmez demiştim zaten hemen bende istemiyordum buse mezun oldum anneme kardeşlerime söyledim gelsinler evleneceğim diye artık iyice bunaldım. Annem ne babama söyleyebildi benim erkek arkadaşımın tanışmaya gelebileceğini ne de ben pasif biriyim oda haklı boyle bir insanla kim birlikte olmak ister daha babasına birşey söyleyemem erkek kardeşinin bağırış, çağırışları altında yaşayan birini kendine kim eş yapmak ister ki. Erkek arkadaşımın doğu görevi var busene gidicek ben buradan doğuya evlenmeden gidersem seninle evlenmeye hiç gelmem oralardan dedi. Benden ona ne eş olur ne anne diye laflar ederdi bana ailesi iyi derse iyi kötü derse kötüydüm yanlışlar yaptım ona karşı oda bana karşı yanlışları oldu benimkiler hep göz önüne getirildi onunkiler hiç bir zamn büyütülmedi. çok yoruldum bir yandan ailesi beni arayıp oğluma kız mı yok senden bin kat güzel kızlar var diyor bir yandan kardeşimin beni insan yerine koymaması bir yandan iş bulma telaşı çok bunaldım. Herşeyin suçlusu benim burada haklı o hep benim suçum
01 YorumlaYanlış anlama bende gitmeye yer arıyodum seninle aynı sıkıntıları yaşadım istediğim işi yaptrmadılar kendi istediklerini yaptırdılar kendi doğrularıma göre değil onlarnkine göre yaşattırıolar az önce gene kavga ettim dayanamadm abime vurdm bitane evden attılar 2 gün gelme adam ol dediler ankarada kalcak yerm var ama şehir dışına gitcem kalcak yer falan ayarlamaya çalışıorum bana ulaş ben sana elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım benden zarar gelmez benide sakın yanlış anlama sana ters bir niyetle yazmadm bunları
İnstagram:zagros. efe21 Yorumla- 1 yıl
Ben de gitmek istiyorum ama gidicek yerim yok calismam da lazim napmaliyim
+1 yılÇözüm bulabildin mi bilmiyorum daha ağır durumlar bende yaşadım fiziksel ve psikolojik şiddet varken o evde kendi hayatını ilerletmek imkansız hale geliyor bende annemle ayrı eve çıkmak istedim..özellikle annen gamsız bencil ve şizofrense bi yere varamıyosun. Bu insanlar ruh hastası malesef benimkiler düzensiz kuralsız gamsız bende çözüm yolu arıyorum bu tarz şeyler yaşayan çevremde insan yok istersen yazabilirsin :(
00 YorumlaAnnem ve babam boşandı anneme şiddet gösteriyordu daha sonrasında bizi gorusturmedi 2aydır aynı evde konuşmuyoruz ablam evden gitti kaldığı kişileri diye başlayarak küfür etmeye başladı abim var o da şiddet uyguluyordu ablama (fiziksel) daha yeni öğrendi kendini baba zannediyor ablama gitmesini kendisi söyledi şimdi tehdit ediyor gelsin gelse sıkinti gelmese kaldığı insanlara sıkıntı. O reşit olacak artık az dayanması lazım ama ben :( sanırım okuyarak hayatımızı kurtarmalıyız evlen diyen salak insanlar var okumanın ne kadar önemli olduğunu anlıyorum
00 Yorumla
+1 yılPolisi ara ve şiddetten şikayet et evden gidersen nereye gidebilirsin ki paran ya da gidecek yerin yok polisi ara bak ciddiyim bu çok önemli reşitsin zaten sonra ayrıl yanlarından aradıktan sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılBen yapamıyorum onların bana yaptıklarını ışte
- +1 yıl
Bak böyle olmaz. Şiddet ev hapsi hizmetçi gibi davranma odaya kilitleme falan bunlar normal şeyler değil kızım saçmalama onların bana yaptıklarını yapamıyorum ne demek ne yapıcaksın ki şikayet edip gidiceksin madem dayanamıyorum evden gitmek istiyorum diyorsun nası gidicen
+1 yılya yaşadıkların çok zor gecekden üzüldüm. ben de gidicem evden bazı problemlerim var bende 18 yaşındayım. benimde kimsem yok kalacak yerimde yok. bu soruyu soralı 1 yıl olmus ama hala güvenilir bir dosta ve kalacak yere ihtiyacın varsa bana ulaşabilir misn?
00 Yorumla
+1 yılBende sevgı goremedım evden kactım ama pişman oldum sakın ama sakın kacma rezıl olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılBu durumda yaşıyorum sayılmaz benim pisman olacağım bir konu yok kalmak için sebep bulamıyorum
- +1 yıl
Benı ozelden arasana kardesım sen az sana yasadıklarımı bır anlatım de ben sana yemın edıyorum serefım namusum uzerıne asla kotu bır dusuncem yok ergen degılsen empatı kurabılırsen benı anlarsın 05418390277 ara tamam mı ıstersen sen hıc konusma sadece dınle
Gizli Üye(25-29)+1 yılgenco şu anda ne yapıyorsunhani gönderi üzerinden 1 yıl geçmiş onun için soruyorum şey benim ailemde aşırı bir şiddet sorunu yok ama psikolojik şiddet derler ya hani yediğimi içtiğimi burnumdan getiriyorlar ben de evden gitmek istiyorum mümkünse hiç dönmemek-- eğer hala böyle bir şey düşünüyorsan görüşebilir miyiz
01 Yorumla- +1 yıl
Bu instam ulaş bana kaçalım nolur kdkdkd3502
+1 yılDoğru karar ver sadece doğru karar yoksa ararsın hayat çok kısa keşke dememek için iyi düşün
00 Yorumla
+1 yıldünyada ne kadar sıkıntı çekersen ahirette o kadar mükafat alırsın
ailen ne yapıyor öyle ya00 Yorumlabırazz uzaklaşşş bır yered iş bulll ya da neredsın İstanbul a gell sana iş ayarlarımm olur muuuu
04 Yorumla
Soran+1 yılIstanbulun neresi?
- +1 yıl
İnstagramını versene
+1 yılokumadim ama dolandirici kesin bana para gonder kacip yanina gelcem der :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseden yardım istemiyorum sadece ne yapabileceğimi soruyorum önyargılarınız batsın.
- +1 yıl
o zaman gizliden cik
Bende de aynı konu var evden bütün paraları al git
ya da polise git derdini anlat yardımcı olur
Nerelisin00 YorumlaOff boyle seyler agzima siciyo ya ne diyim ben sana simdi
00 Yorumlasabretmelisin yine soyluyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılSenelerdir sabrediyorum düzeleceğine umudum olsa beklerdim
+1 yıldikkat et yağmurdan kaçarken doluya tutulma
10 Yorumlaevlen biran önce
22 Yorumla
Soran+1 yılAile yanında bulamadığım huzuru mutluluğu koc! evinde nasıl bulabilirim ki?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah yar ve yardımcın olsun bacım
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Aradığın sevgiyi gittiğin yerde bulabilecekmisin?
00 YorumlaDevlete sigin siginma evleri var
00 Yorumla
+1 yılNerde yaşıyosun
05 Yorumla
Soran+1 yılTekirdağ
- +1 yıl
Ankara da olsaydın keşle
Soran+1 yılGittikten sonra bu şehirde kalmam zaten
- +1 yıl
Ozaman bana mesaj atabilirmisin bir sana mesaj gönderemiyorum
+1 yılNaptin acaba merak ediyorum
01 Yorumla- +1 yıl