2. sınıfıda bitirdim. Genel ortalamam 3.10 . Müzik öğretmenliği okuyorum bölüm olarak
Cevabın nedir?
+1 yılüniversite için 3.10 iyi ama müzik öğretmenliği için değil, hukuk okusaydın 2.50 ortalama bile ondan çok çok iyi
00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılIyi.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 356 cevap paylaştı. Diyetetik okuyorsun sanıyordum.
12 Yorumla- +1 yıl
Yandalım :)
- +1 yıl
2 bölüm aynanda yurutuyorum :D
+1 yılDaha iyisini de görmüştük
11 Yorumla- +1 yıl
Valla 3.50 yapanlar var
Birde soruyor musun taş eder yukarıdaki
10 Yorumla
+1 yıl2 flüt çalsam tam puan alırım diye düşünüyorum :D müzik dersi işte en fazla ne olacakki başkan :D
028 Yorumla- +1 yıl
Dünyanın en cahil insanısın sen :) benim bölümüm senin sandigin gibi iki flut calarak iki pop eser soyleyerek geçmiyor.
- +1 yıl
Dunyanin en degerli alani ve en zor alani. Bolumum tiptan bile daha zor. Keske bir gun neler yaptigimi gorseydin o zaman bu sekilde konusamazdin :)
- +1 yıl
Cahile laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan daha zormuş :)
- +1 yıl
Dünyanın en cahili :D bence iddalısın ailene bakman gerek dostum :) En leri görmek istiyorsan :D
- +1 yıl
Neyse senin gibi bir cahille konusamam elitlik seviyemin dusmesini istemiyorum
- +1 yıl
Sülaleni alıp elit sokağımda hizmetci ederim lan bkuma bak :D
- +1 yıl
denizin üstünde yürüseniz bu cahil yüzme bilmiyorsun der
- +1 yıl
paşam işine bak egonu giberim senin :) tamam cahil dediğin adam firma yönetiyor fazla uzatma şakayı kakaya çevirme dübürüne sokarım nerde ne kadar cahil varsa :)
- +1 yıl
Ya senin bin tane firman olsa ne olur ya :D sen o pis göbeğini erit önce. Igrenc gozukuyosun
- +1 yıl
Sağolasın senin mama hasta o göbeğe yağlıyoruz üstünde spin atıyor :) ağzı fakirlikden kokuyor ama komidinin üstünden geçiniyor söylemiyorsun bunları neyle okuyosun sen :)
- +1 yıl
firma yönetsen ne olur tahsil cehaleti alır... gerisini biliyorsundur heralde :)
- +1 yıl
Ben ne dedim sen nereden ilerliyorsun :D senin okuduğun bölümün mk :D egoyu almaz ama biliyorsun demi :D egon yüzünden çok yanarsın sen yaşını gibdiğim :D
- +1 yıl
@turquoise7 teşekkür ederim beni destekledigin icin <3 ben bunun gibi cahilin altinda kalicak insan degilim orasi ayri hemen anneden giriyo lan sanki ben bilmiyorum senin anana bacina kufur etmeyide :D bizim dilimiz yok. Hemde oyle bir ederim ki akli hayali durur ama bize yakismaz ben ne olursa olsun bir kavgada aasla kimsenin annesine kufur etmem. Bize yakismaz bu
- +1 yıl
Sen kavgaya mı giriyorsun lan kozbişov :) iki top bir arada :D
- +1 yıl
işte diyorum ya bunlara tahsil cehaleti alır eşeklik baki kalır hemen anaya saldırır :)
- +1 yıl
@turquoise7 ya aslanım senin kuyruğuna kim bastı nerden cıktı bu cehalet olayı :D neden kendinize sövdürüyorsunuz lafı yiyincede konu değiştiriyorsunuz :)
- +1 yıl
@turquoise7 aynen öyle :) tipinde hayir yok ya tipe bak çay demle yeminle :D kusulası bir tip. 5 kuruş etmez bir köpek ya
- +1 yıl
Öyle deme len :) iyi götürüyorum ozaman sülalendeki kızları :) öz güven meselesi saçma jpg koymaktan iyidir demi :)
- +1 yıl
senin milletin karısıyla bacısıyla ne alıp veremediğin var küçükken başına vahim bir olaymı geldi :)
- +1 yıl
Bu varosun tek bildigi sulaleden girmek :D baskada bir numarasi yok. Ben bu siteye foto nasil koyuluyo onu ile bilmiyorum. Manken gibi çocuğum sen benim ancak ayaklarimi yalarsin ;)
- +1 yıl
neden milletin bacısına anasına küfür ettiği belli demekki onun o tarafları sıkıntılı biraz herkeside aynı sanıyor :)
- +1 yıl
@turquoise7 hahahaha olay tespit ya süpersiiin :D vallahi tespitin kralı oldu :))))
- +1 yıl
Siz ne ayaksınız la kendiniz söyleyip kendiniz gülüyonuz
- +1 yıl
Eyvah yine geldi :D :D
- +1 yıl
Sahura kalktı :D
- +1 yıl
yok sahura kalkmadım telefonda konuşuyordum gibdiğim bakamadım yazdıklarınıza neyi uzatıyonuz daha siz?
- +1 yıl
Kes traşı
- +1 yıl
Evlat uzaklaş hadi ben size sokmakdan sıkıldım siz içinize almakdan bıkmadınız ne meshep varmış alkışlıyorum içinde at koştur mk daha yok size cevap mevap egonuzda boğulun :) Karşıma çıksanız Allahın verdiği beleş nefesi alamayacak nitelikde insanlarsınız fazla uzatmaya gerek yok laf uzamadan siz uzayın hadi
+1 yılmanyak puan
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkurler sizin kaç
- +1 yıl
1.35 jsjssjsj
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 27,4b cevap paylaştı. Baya iyi
12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim :) sitede senin yorumlarini begeniyorum motive edici yorumlar yapiyosun ve kimseyi kirmiyosun beyfendi birisin.
İyi lan
11 Yorumla- +1 yıl
Sağol senin kaç :)
+1 yılBence bölümün için az :/
00 YorumlaOrta halli idare eder
01 Yorumla- +1 yıl
Senin demenle oyle olmuyo allahtan ;)
çok iyi
00 YorumlaHarika Güzel.
10 YorumlaYetmeye bilir
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,2b cevap paylaştı. öp başına koy
00 Yorumla
+1 yılbölümüne göre kötü
04 Yorumla- +1 yıl
Bence müzik öğretmenliğini sakın küçümseme :) bunu cahilliğine veriyorum. Biz yetenek sinaviyla aliniyoruz 400-500 kişi arasindan yetenek sinaviyla seçiliyoruz sadece 30 kişi. Ve bolum derslerimiz inanilmaz zor. Sizin zannettiğiniz gibi şarkilar soyleyip girgir şamata yapmiyoruz pop eserleer çalmiyoruz. Her şey klasik eserden oluşuyor. Muzik derslerimizin yaninda da bir de sanki kendi alan derslerimiz yetmezmiş gibi sizin gibi gordugunuz temell dersleri goruyoruz ek olarak. Donemlik 11 dersimizin bile oldugu oluyor. Asla kuçumsetmem alanımı.
- +1 yıl
Mesela ben şancıyım alanim şan okulda ayni zamanda piyanoyuda idare etmekk zorundayim. Ve bunlarin yaninda 8-9 tane normal teorik dersimiz oluyor
- +1 yıl
Ve caldigim eserlerin soyledigim eserlerin hepsi yabancı klasik mozart beethoven bach gibi kisiler. Ve sinavda hepsini ezbere calip soyluyoruz
- +1 yıl
ben hukuk mezunuyum ortalamam 3.60 kolay olmadı ezanlara kadar ama oldu senin bölüm çöp
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne