arkadaslar ben babami 3 aylikken kaybettim kanserden öldü babam öldükten sonra annem 10 sene dul kaldı ama bana gözü gibi baktı yemedi yedirdi ev temizliğine gitti hizmetcilik yapti benim bütün ihtiyaclarimi karşıladı bide ben kalp hastasıydim eskiden babam olmadığı için sigortamizda yokktu eskidende ilaçlar pahalıydı bide penesilin iğnesi oluyodum oda cok pahaliydi eskiden annem bana gözü gibi büyüttü 10 sene sonra annem bana dedi ki kızım daha ne kadar dayinlarda annanenlerde kalicaz sığınti gibiyiz ben evlenicem seni de yanima alicam dedi tamam dedim evlendi annem evlendikten sonra cok değişti Şu an annem 34 yasinda sağlığıda yerinde ama bütün evin işlerini bana yaptiriyo yemek bulaşık ev temizliği beni artık hic sevmiyo gebersende kurtulsam diyo üvey babamin yaninda beni dövüyo azarliyo bide yeni çocuğu oldu onla kavga ettiğimde beni oklavayla dövüyo bana 4 senedir bir kıyafet bile almiyo durumumuzda iyi bana resmen işkence ediyor ölen babamin resmini amcam bana vermisti odama koydum onu bile yirtti beni bikere bile mezarına goturmedi bide ben cok gezen bir kiz degilim sürekli evdeyim mahalle tarafindanda çok sevilirim herkes hanimhanimcik kizssin masallah diyo bir kiz arkadasim bile yok 5 dk telefonu elime alsam biktim senin tembelliginden diyo ama kendisi tüm gün yatiyo işleri hep ben yapiyorum
arkadaslar allah korusun annem hasta olsa ona zaten iş yaptirmam ama daha genç 34 yaşında eli ayağında tutuyo tamam Tabkide iş yapicam ama bana da ağır geliyo işler bütün evin yükü bende
annem niye evlenince değişti
arkadaslar allah korusun annem hasta olsa ona zaten iş yaptirmam ama daha genç 34 yaşında eli ayağında tutuyo tamam Tabkide iş yapicam ama bana da ağır geliyo işler bütün evin yükü bende
annem niye evlenince değişti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer