Eşimin çocuğu büyüyünce her şey değişti?

Tanıştığımızda boşanalı üç sene olmuştu. Ve çocuğu henüz 4 yaşındaydı. Bir sene sonra evlendik. Her şey yolundaydı. Çocuk şimdi 10 yaşında. Deccal çıktı. Hayır bir de o kadar terbiyesiz ki.. ve babası ile annesi tüm terbiyesizliklerini o kadar görmüyorlar ki..

ağzımı açmıyorum , çünkü görmüyorlar. Biliyorum yani. Ama sıkıldım bu hayatımdan.

Gerçekten bazı insanlar o kadar çocuğu eleştirip sadece kendilerinden olma vitaminsiz çocuklarını mükemmel sanıyor. Şaşkınım.

Sorum : ben ne yapacağım? Çocuk deccal. Sevgiliyken gece uzun uzun muhabbet ederdik. Muhabbetimiz bitti, yalnız kalamıyoruz. Çok farklı bir s*x hayatımız vardı, o bitti.. eski kurulu alışkanlıklarımızın yerini çocuğun esiri olan günlerimiz aldı. Yok yüzme kursu, yok resim kursu. Yok b*k var kursu. Hayır gerçekten bir halt olabileceğini bilsem sabredeceğim.

Güncellemeler
8 ay
Ben bu adama hiç kimseye olmadığım kadar aşık olduğumu hissettim. Tanışmamızın ardından bir günümüz bile ayrı geçmedi. Evlenene kadar da, işten çıkar çıkmaz koşa koşa birbirimize gelirdik. 1 yıl evlenmek için çok kısa. Ama onunla her şey mükemmeldi. Bu terminator ergen çocuk da daha bebekti.
Eşimin çocuğu büyüyünce her şey değişti?