Eşimin çocuğu büyüyünce her şey değişti?

Tanıştığımızda boşanalı üç sene olmuştu. Ve çocuğu henüz 4 yaşındaydı. Bir sene sonra evlendik. Her şey yolundaydı. Çocuk şimdi 10 yaşında. Deccal çıktı. Hayır bir de o kadar terbiyesiz ki.. ve babası ile annesi tüm terbiyesizliklerini o kadar görmüyorlar ki..

ağzımı açmıyorum , çünkü görmüyorlar. Biliyorum yani. Ama sıkıldım bu hayatımdan.

Gerçekten bazı insanlar o kadar çocuğu eleştirip sadece kendilerinden olma vitaminsiz çocuklarını mükemmel sanıyor. Şaşkınım.

Sorum : ben ne yapacağım? Çocuk deccal. Sevgiliyken gece uzun uzun muhabbet ederdik. Muhabbetimiz bitti, yalnız kalamıyoruz. Çok farklı bir s*x hayatımız vardı, o bitti.. eski kurulu alışkanlıklarımızın yerini çocuğun esiri olan günlerimiz aldı. Yok yüzme kursu, yok resim kursu. Yok b*k var kursu. Hayır gerçekten bir halt olabileceğini bilsem sabredeceğim.

Güncellemeler
10 ay
Ben bu adama hiç kimseye olmadığım kadar aşık olduğumu hissettim. Tanışmamızın ardından bir günümüz bile ayrı geçmedi. Evlenene kadar da, işten çıkar çıkmaz koşa koşa birbirimize gelirdik. 1 yıl evlenmek için çok kısa. Ama onunla her şey mükemmeldi. Bu terminator ergen çocuk da daha bebekti.
Eşimin çocuğu büyüyünce her şey değişti?