+1 yılOnu güzel karşıla arzulu ol onu istedini sende belli et kendine yaklastir adamı sonuçta hamilesinndkye cinsel ilişki yaşak değil doktorunla konusrak cinsel ilişkiye girebilirsin eğer bebeğe zarar vermezse başka kadınlar içinde telefonundakleri gördünü belli et sakın bilmemezlige gelme
13 Yorumla
Soran+1 yılDoğurdum 4 ay oldu o istediğinde onunla oldum zaten hamileliğimde ara ara ama çok sancım oldu sabahlara kadar sancıdan ağladığım da oldu şu an da da kendi beni istemiyor 4 aydır koynuma zor giriyor
- +1 yıl
Anladım canım gerçekten çok kotu ve bir kadın için çok üzücü bir durum kendimi seni. Yerine koydumda çok uzucu bence geri çekil biraz istersen hatta biraz da ona karşı sert ol sertlikten kasıt azarla gibi değil de kendinni ondan çek bir şey bekleme sürekli Tripli tavirli konuş hatta en olmadi al karşına konuş deki senin için ben neyim hayatında neden Varim de şimdi seni istemiosa zaten başkaları ile yatıp kalkıpdir şimdi üzmek istemem ama gerçek bu hiçbiri olmadı onu mahkeme ile tehtif edecen canim bir kadın olarak gururun yerde kalsın istemem
- +1 yıl
Sakin bak üstüne gelme daha fazla bırak geri çekil napacak konuşma hafta bir süre o sen geri çekilince üstüne dusucek eğer san deger veriosa baktın hala. yuz vermio o kendi kuyusunu kendi kazmis
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılGEnelde aldatmalar bu hamilelik dönemlerinde oluyor. ben de prnoya bu dönemde alıştım. neden 6 ay beraber olmadınız ki :(
18 Yorumla
Soran+1 yılOlduk ama sancılarımdan dolayı bir zaman sonra isteöedi benimle olmayı.
Cevap sahibi+1 yılyani aslında fiziksel etmenler varmış acı vs. yoksa senin libidon aynı şekilde devamdı demek ki. boşanma davası en güzeli :( peki doğumdan sonra da mı yanaşmıyor. ben senin yanaşmadığını düşünmüştüm
Soran+1 yılHayır tam tersine ben istekliyim onda tık yok, yani kalktığını hissediyorum ama beni istemiyor
Cevap sahibi+1 yılhiç aldattın mı peki sanaldan da olsa? ben yaptım çünkü de :(
Soran+1 yılHayır bunuda aldatıldığımı öğrenince açtım
Cevap sahibi+1 yılValla bakımlı birisisin. Yatak isteği olan birisisin. Ama kocası tarafından ihmal edilen bi kadınsın. Zor durumun. mastürbasyon ile mi idare ediyosun bu yoklukta
Soran+1 yılAnlaşmalı şekilde boşandık bi kaç gün önce direk tanımadığım bir adamla birliktelik yaşadım beş aydır çok özlemişim
Cevap sahibi+1 yılÖzlemen çok doğal. 5 gün gçmiş. Şu an nasılsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Kadın olabilirsin mesela.
İhtiyacın varsa gidereyim ne demek?
Seni özledim, içimde istiyorum hadi özlemimi gider demelisin125 Yorumla
Soran+1 yılBunları yapmadığımı nerden biliyorsun, önceden yaptıklarımı yapıyorum detaya girmek istemedim sadece. Hamilelik boyu böyleydi bebeğimiz 4 aylık açık oluyorum sana, yanıyorum diyorum yalvarıyorum istemiyorum diyor başka odaya gidiyor napayım?
Soran+1 yıl1 buçuk yıllık evliyiz, karnımda 3 aylık olana kadar devamlı olarak beraberdik
Soran+1 yılAhahaahaha sesli güldüm 😂aynen öyle artık öyle takılsın orda burda.
Soran+1 yılHayır kadınlarla demek istedim
Soran+1 yılBen 20 o 25. Boyum 173 kilom şu an 50 ne istiyor
Soran+1 yılEvet diyet te yaptım sporcuyum zaten
Soran+1 yılVallahi bunuda düşünmeye başladım artık, bunuda sordum ne alaka flan konuyu çevirmeye çalıltı afedersn ama hamilelik boyu arkayı zorladı ondan önce de öyle arkaydı hep normal doğuma bile alamadılar beni vajina darlığından dolayı
Soran+1 yılVe basketbol takımındayım hamile kalınca ara verdim alt yapı kadın sporunda oynuyorum
Soran+1 yılHayır 2 senede sevgili kaldık o zaman da çok isteklşydi
Soran+1 yılBen 20 yaşındayım 1 1 buçuk yıl oldu evleneli
Soran+1 yılBoşandık anlaşmalı şekilde kimlik değişimlerini hallettim 🤗
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. kadınlar olarak işiniz cok zor türk erkeklerinin %90 ı hanzo malesef örnekteki eşiniz gibi
18 Yorumla
Soran+1 yılEvlendiğime pişmanım. Ama kızımız için Herşeyee katlanırım.
Soran+1 yılÖyle değil şimdilik bana yaptıkları hem kayınvalidemin hem onun baskısının üstünden gelebilirim. Ama bir zaman sonra kızımı bile göremiycekler.
Soran+1 yılEvet ayndn öyle vallahi hamileliğimin son zamanları eşim eve nerdeyse gelmemeye başladı onu arıyorum dye rhatsız oluyormuş kayınvalidem telefonumu aldı. Ben evde krizler geçirdim bendn rahatsız olmak ne demek benim karnımdski ne kimsenin bi ysri yanmadı yaparken doğururken benim canım yandı. O gece böyle ağlarken ssncım tuttu doğurdum hastaneye geldi çkışımızı aldı hastanede gayet sıcak kanlıudı eve geldik annesini görünce suratı beş karış oldu Odada uyuyorum (kayınpederimi kaybettik) gelip bebeği alıp gidiyorlar ya korona var ben kimsenin dokunmasına izin veremiyorum eve birsürü kişi gelşyor herkese gösteriyorlar istemiyorum nazr var diyorum heryerde psylaşıyolar yüzü açık. Evi terk ettim ben o dönem geldiler eve almaya biz torunumuzu özledik fslan dye geri gittim düzeldi sandım. Bu sefer cinsellikten yana benimld olmak istemiyor. Bebeğimi sürekli benden alıyolar biz gece uyurken kayınvalidem alıyor gifiyor ses yapıyormuş sğlıyormuş ben kalkıp bskmıyormuşum sütüm yetmiyormuş eve süt anne bile çağırdılar kriz geçirmek üzereyim.
Soran+1 yılBoşanıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılpeki ilk 3 ay yaşadıysanız sonraki aylar yapmayalım vs bişrşeyler dedinmi hiç bakım yapmadığın oldumu kendine
16 Yorumla
Soran+1 yılHayır adetliyken bile ağdaya gittim devamlı onun haricinde kokulu kremler parfümlr kullanırım özel bölge için kendime de bakımlı biriyim. 3 ay haricinde de oldu
Cevap sahibi+1 yılerkekler genelde eşlerini hamilellik zamanı aldatır o yüzden sordum bir şey olmuş demekki soğumuş senden yani iyi bilirim bişy dicem şimdi ama ayıp olucak
Soran+1 yılDe sorun değil. Soğusun artık napalım evi terk ettim bugün bebeğimide alıp bakalım nolcak
Cevap sahibi+1 yılGizli olmasan 2dk olurmu
Soran+1 yılBurda söyle ikimizde gizliyiz
Cevap sahibi+1 yılYok boşver o zaman
+1 yılÇözümü basit bir durum konuya farkli bakman gerek ama burda anlatmak ne kadar uygun olur bilmiyorum once kadinligini on planda tutman ve yerine koyman gerekli
12 Yorumla
Soran+1 yılİnan kadınlığımı kullanıyorum ne kıskançlık ne bşka bişi bnde neyi istemediyse seğiştrdim kayınvalidemle yaşıyoruz oda srekli laf söylüyor bebeğimi bana vermiyorlar bile ben bunca sıkıntının içinde ona ait hissettirmeye çalışıyorum kendimi neler yapıyorum bir bilsen...
- +1 yıl
Canım yazarmısın
+1 yılCok kotu bi durum nasil sabrediyorsun inanamiyorum Alah kimsenin basina vermesin hayatini bi uvzu eksik sekilde yasamaya devam eder benim elimde olsa
13 Yorumla
Soran+1 yılSürekli tartışma tartışma tartışma. Artık tartışmak bile yoruyor beni Twitter konusunu açmıyorum bile. Kayınvalidemle bugğn kavga ettim zaten her şey onun yüzünden oluyor bebeğimi de alıp çıktım evden artık mutluyum.
- +1 yıl
Iyi yapmisisn ezdirme kendini o kim sanki ona yalvarcan
Soran+1 yılAynen öyle yabancı bi yere de gtmedim annemin evine geldim ☺️
Canım benim senin adına çok üzüldüm. Hamilelik sürecinde uzak kalmışsınız birbirinize. Hatalarını anlamasını sağla
12 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum. Bebeğimiz le ilgili ama artık beni istemiyor
+1 yılçok üzücü olmuş. biraz yaşlarınız da küçük galiba
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim 20 o 25 1.5 yıldır evliyiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye beraber olmadınız yasal mıydı
132 Yorumla
Soran+1 yılRiskliydi, doktor onayından geçemedim bu konuda. Ve hani öyle bir şey ki hamileliğimde kasık ağrısından ve vajinamın acısından sabahlars kadar ağlıyordum. Her beraber olduğumuz gece
Cevap sahibi+1 yılHmm onu tatmin ettin mi hiç başka türlü yasakken peki
Soran+1 yılEvet çok şekilde fantezi denedik hamileyken bile hamileliğime bir ay varken bild dayanamadım kendim istedim o gece herşeu iyiydi düzelmişti öteki gün kaynanam demediğini bırakmadı yaptığı terbiyesizlik, ben oğlunla evliyim sonuşts artık. Cinsel yaşamımız illaki olucsk ki brn ssnin oğlundan hamileyim. Hamileykende mi utanmıyorsun dye kavga etti ağzımı açmadım o gğn bugündür 5 ay oldu sevişmedik
Cevap sahibi+1 yılKaynanan ne dedi nerden öğrendi ya 🙄
Soran+1 yılGece illa duymuştur nerden duydu bilmiyorum ama ondan önxe de ben torun istemiyorum ben torun istemiyorum benim iki tsne oplum var istemiyorum diyodu
Soran+1 yılHamile kaldığımdan beri burnumdan getirdiler düşük yapma riskim vardı onlar yüzünden
Cevap sahibi+1 yılEe gece sevişme sesini duydu diye sana gelip niye seks yapıyorsun mu dedi 😒😒
Soran+1 yılHayır alttan alttan hamile hamile utanmıyor musun koskoca kadın oldun dyr bağırdı ksynımın ve eltimin yanında
Cevap sahibi+1 yılKarıya bak sana sana sorup mu zikişecez kocamla deseydin
Soran+1 yılTerbiyemi bozmak istemedim
Cevap sahibi+1 yılEe kocana bu kadar ilgiliyken bu kaçış niye vücudun çok değişti mi
Soran+1 yılTam tersine kilo aldım hamileyken balık etliyim 55 kiloydum 70 i gördüm doğumdan sonra aniden kilo verdim. Hastalandım filan. Sporcuyum ztn normal zamanda
Cevap sahibi+1 yılEe fiziğinin çekici gelmeme durumu da olamaz yani ki bence çoğu kadın hamileyken daha çekici oluyor
Soran+1 yılHamileyken canım onu daha çok istedi aslında sadece acı çekmek istemedim
Cevap sahibi+1 yılHmm libidon arttı mı yani 🤔
Soran+1 yılEvet 5 aydır dokunmuyor napayım
Cevap sahibi+1 yılOoo sen şu an baya fenasındır o zamann
Soran+1 yılEe biraz öyle
Cevap sahibi+1 yılOha boşanacak mısın 😳
Soran+1 yılBaşka yapıcak bir şey yok, Twitter hesabını ordaki mesajları attığı fotoğrafları millete harcadığı paralar hepsi dekontlu bemde avukat a gittim artı cinsel arzumu karşılamıyor dedim bu bile yeterli sebep dedi...
Cevap sahibi+1 yılEvet o bile yeter dediğin gibi kocan çok değişikmiş ya
Soran+1 yılEvet öyle hamile kalmadan önce cinsel arzuları o kadar çoktu ki böyle uyurken bile yaptığını hissediyordum ama artık yatağıma bile yatmıyor.
Cevap sahibi+1 yılDemekki azgınlığı başkalarına artık
Soran+1 yılOlabilir 🙆 benimde başkalarına ihtiyacım var o zaman
Cevap sahibi+1 yılTanışalım mı o zaman 😂
Soran+1 yılİnstagram var mı
Cevap sahibi+1 yılVaarr
Soran+1 yılİsmin ne
Cevap sahibi+1 yılFake var ama yazayım mı
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılyamann. cann yaz bekliyorumm
Cevap sahibi+1 yılBitişik yazacaksın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBı konuslm mi senle..
12 Yorumla
Soran+1 yılBuyur
Cevap sahibi+1 yılİnstaa versem yazar misin bana bi sen
Gizli Üye(36-45)+1 yılMevcut zaman içinde mi sana yanaşmıyor.
127 Yorumla
Soran+1 yıl4 aylık bebeğimiz doğurdum, 4 aydır koynuma zor giriyor.
Cevap sahibi+1 yılEşin neden soğudu senden? Eskiden de böyle miydi
Soran+1 yılKarnımda 3 aylık olana kadar devamlı olarak beraberdik. Eskiden böyle değildi şimdi kalktığını bile hissetmiyorum sanki zor şekilde öpüşüyo benim le
Cevap sahibi+1 yılSen de soğuk musun cinselliğe? İhtiyaç duyuyor musun? İstekli misin
Soran+1 yılÇok istekliyim asla soğuk olmadım
Cevap sahibi+1 yılEe seks yapamıyor musunuz?
Soran+1 yılBen gece yeterli davrandığımı düşünüyorum, kalkıyor onunki de istediğini biliyorum elimle yokluuorum tam kıvama gelmiş oluyoruz istemiyorum diyor sürekli başla odalarda yatıyor kapısını kilitlemeler fslan ben sıkılmaya başlsdım artık sonrs neden aldattı oluyoruz
Cevap sahibi+1 yılEşini aldatmak bir seçenek değil. Çözene kadar mastürbasyon ile idare et 😊
Soran+1 yılYetmiyor yetse?
Cevap sahibi+1 yılMastürbasyon ile zevk alamıyor musun
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılŞu anda bile istekli misin? Eşin yapmak istese ne yapmasını isterdin
Soran+1 yılİstekliyim hani becersin istekli olduğunu belli etsin yeter
Cevap sahibi+1 yılBebekten sonra fiziğin değişti mi 😊 seni arzulamaması çok saçma. ya da baskı altında kaldığı birileri var. Ailesi ile aranız nasıl?
Soran+1 yılKayınvslidem ile aramız berbat hamile kalmamı hiç istemedi duyunca aldırmamı istedi sen ona annelik yapamazsın dedi hamileliğim boyunca acı çektirdi canımın çektiği hiçbir şeyi yiyemedim almadılar sancım zaten fazlaydı ilgi köpeği oldum yanlarında istemediler. Sanırım bizi yıkan annesiydi
Cevap sahibi+1 yıleşin ailesine çok mu bağlı
Soran+1 yılÇok. Kaynım diğer gelin ben kayınvslidem aynı ebde yaşıyoruz kaynımın 2 çocuğu var onları hep seviyorlar ama bunlar bi bna iyi değiller.
Cevap sahibi+1 yılçektiğin her eziyeti anlar hak veririm. ancak eşin ile seks hayatınızın bozulması farklı bir nedendenmiş gibi duruyor :) öncesinde problem yokmuş zira.
Soran+1 yılHamile kaldığımdan beri kayınvalidemle eşim böyle. Bebeğimizd hiö sevinmedi bile
Cevap sahibi+1 yılsenin cinsellikten öte sorunların var :) bir kadın için tatmin olamamak cidden çok büyük bir sorun mu? eşini sırf bu yüzden aldatabilir misin?
Soran+1 yılEşimi aldatmam. Evet büyük bir sorun.
Cevap sahibi+1 yılhadi eşin sana yüz vermiyor. kendisi ne yapıyor?
Soran+1 yılBende bunu sordum p*rno bana yetiyor dedi
Cevap sahibi+1 yılRahatlamak istiyor musun 😊 çok azgın durumdasın
Soran+1 yılEvet çok istekliyim şu an da bile
Cevap sahibi+1 yılCanın ne istiyor 😊 Boşalmak istiyor musun?
Cevap sahibi+1 yılSeni boşaltmak istiyorum. İnstagramını yaz bana özel mesaj ile 😊
yatak konusuna peki nasl aranız
12 Yorumla
Soran+1 yılHamileliğimin 3. Ayından sonra sancılarım çok kötüydü kayınvslidem saolsun doktor ilişkiyi desteklemedi 8 aylık hamileyken ilişkiye girdik ve sabaha kadar sancıdan karnımın ağrısından kayınvalideminde çenesi saolsuj artık benimle aynı yatağa bile yatmıyor. Bende eşyalarımı ve bebeğimi alıp çıktım evden aynı evdeyiz bebeğimi emzirmeye zor buluyorum
Kötü bi eş
10 Yorumla
+1 yılSeverekmi evlndn
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet severek evlendik
- +1 yıl
Kaç yıl oldu yasin
Soran+1 yılYaşım 20,1 buçuk yıldır evliyiz
- +1 yıl
Seviyonmu onu
Soran+1 yılSeviyorum eşimi neden sevmeyeyim
- +1 yıl
Takıp atsans
+1 yılDüzelir umarım sonra
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi misin yaa
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat