Sadece bana göre değil tarihe göre'de I. Ahmed'dir. Lakin gel gör-ki çocukları gaddar, eee sonuçta anaları osmanlı'nın en gaddar valide sultanı kösem sultan. ssgshqqawqqqjqpZqa
😂😂😂
😂😂😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Osmanlıyı tarih kitaplardan değilde Osmanlı düşmanı kafaların çekmesi sonucunda Osmanlıyı haremden çıkmayan kadın düşkünü sapık istediği zaman kelle alan gaddar ğörüp bu yorumu yazmalarına şaşmamak lazım buda bizi ziyadesiyle üzmekde Osmanlıyı kimler sevmezdi bir bakın bakalım bizi boyunduruğu almaya çalışan kâfir Haçlı zihniyeti bugün doğuda verdiğimiz çanların akan kanın vebalı yine bu zihniyetidir biz onların dinene tabi olmuş olsak bile bize saldırmaları için Türk olmamız yeterli !!! Sağcısı solcusu aklımızı başımıza almamız lazım başka devletimiz yok...
Bence en vicdanlı Padişah olsa bile
Osmanlının sonunu getiren sistemide getiren Padişahtır işte..
ne garip degil mi..
Bana göre Sultan 2. Beyazid oğlu lehine tahtan çekildiği için
2. Abdulhamid. Saltanatı boyunca idam kararı bile almamış ( 1 kere almış olabilir ). Sürekli kendisinin yerine getirilmek istenen biraderini ve çocuklarına dahi kıymamış birisi.
Cevap
10Cevap
onu bunu bilmemde muhteşem yüzyıl ne diziydi bee
1. Aslan yürekli Richard
Osmanlı yermek ile ne kazandınız? 3 kıtadan 7 denizden Cihan imparatorluğundan anadoluya düştük hala kininiz nefretiniz bitmedi yazık.
I. Ahmet kardeş katlini durduran güzel insan..
Kardeşi mustafa tahta 2 kere çıkmıştır. Diğer kısma yani babasının kısmına gelirsek 17 değil 19 kardeşini öldürtmüştür haricinde bir tane oğlunu öldürtmüştür. Hatta I. Ahmed'in babası ııı. Mehmedin cenazesinde Sultan Ahmed babası için "19 kardeşini ve 1 oğlunu öldüren adamın cenazesini ben kaldırmam, babam dahi olsa kaldırmam. varın siz defnedin" demiştir.
Sultan 2. Bayezid
Yavuz Sultan Selim Han
O değil de kazıkçı voyvoda fena oturtturuyodu 😂
Fatih'te cennet mekan olsun. kendi kazıkarını ona geçirdi çatır çatır?
Abi nasıl bilmezsiniz ya alın okuyun
Voyvoda III. Vlad Tepeş, Kont Drakula ya da Kazıklı Voyvoda 1448, 1456-1462 yılları arası ve 1476 yıllarında Eflak beyliğinin voyvodası idi. Voyvoda III. Vlad düşmanlarını kazıklara çakarak işkenceyle öldürmesiyle tarihe geçmiştir. Vikipedi
Doğum tarihi: 1431, Sighișoara, Romanya
Ölüm tarihi ve yeri: Bükreş, Romanya
Eş: Jusztina Szilágyi
Kardeşleri: Radu cel Frumos, Vlad Călugărul, Mircea II of Wallachia
Çocuklar: Kötü Mihnea, Zaleska, Vlad IV Dracula
Ebeveynler: Vlad II Dracul, Cneajna of Moldavia
Yavuz sultan selim han
Fatih Sultan Mehmed
o kadar tanımıyorum
Hiç biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar