Merhaba ben migrosta kasiyer olarak işe başlıycam, ama çok stresliyim çünkü bu işte hiç calışmadım tek sıkıntım para üstü bazıları diyo kasa ayarlıyo bazılarıda öyle değil kendin vericeksin diyo bilgisi olann var mı acaba bişeyler söyleyinn😩
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsanlar la uğraşmak zordur
birde kasada açık çıktığında senden kesiyorlar her ay
yani aldığını verdiğini çok iyi takip edeceksin yoksa aldığını borca vereceksin o yüzden reyon elemanı şarküteri gibi bölümleri tercih etmeni tavsiye ederim tamam oturduğun yerden geçiriyorsunda insanlar sıkıntılı acele ederler o an telaş edersin adam 50 tl vermiştir. ben sana 100 verdim deyip alış verişi beleşe getirebilir o yüzden sıkıntılı bir iş hesabını iyi yapıyor sakin bir kişiliğe sahipsen yapabilirsin ama sabırsız hemen birisi bağırdığında telaşe kapılıyorsan hiç bulaşma00 Yorumla
zor değildir de sabır gerekir insanlar 'la uğraşmak onlara laf anlatmak onları memnun etmek zordur bu da bütün ticari iş hayatında en zor kısmıdır aslında kasiyerlik de o yüzden zor dur ( kasiyer değilim )
02 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenicem insallah hayırlısıyla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkasaya sen verilen muktari yaziyosun oda sana para uzeri ne kadar verecegini yaziyo ama parayi sayma islemi sana ait aman dikkat et fazla veya eksik verirsen kasanda acik veya fazla cikar maasindan kesilebilir birde dolandiricilar nagmi değer tırnakçılar var tipini begenmediysen para bozma Allah yardimcin olsun sanildigi kadar kolay bir meslek degil
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oldukca dikkat etmem lazım dediğiniz gibi kasa yapıyo problem yok o zaman gerisini hallederim inşallah hayırlısıyla
Gizli Üye(36-45)+1 yılliseye giderken yaz tatilinde çalışmıştım çok kolay. 2 gün zorlanırsın sonra alışırsın. kasayı öğretirler, hoba hadi kasaya demezler merak etme. ayrıca, kasa para üzerini gösterir sana sen ona göre verirsin. aslında marketlere gittiğinde mutlaka görmüşsündür de hatırlamıyorsundur bence
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet gördüm ama bazılarındada yazmıyo galiba e benimde calışmama az kaldı bir aylık bir egitimim olucakmıs sonrasında calışıcam heralde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkasa ayarliyo sakin ol. bazi sigir musteriler market arabasindaki 10kg luk deterjan falan gibi gibi ağır seyleri sen al koy diye bekliyo hiic ugrasma koymalarini soyle
02 Yorumla
Soran+1 yılBaslamadan stres yaptım cok ama cok teşekkür ediyorum sagolun
- +1 yıl
iyilik yaramiyo bazi insanlara da kavun diilsiniz ki babasini satiym
+1 yılmatematiğin güçlüyse sıkıntı yok. ve çok kalablık olduğunda hata yapma payın maalesef yoktur, müşteri ile tartışma yapmaman gerek, seri olmalısın,...
01 Yorumla
Soran+1 yılSizin deneyiminiz var mı?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılKasanın türüne göre değişir o ama büyük ihtimalle kasa hazırlıyırdur. Merak etme ve stres yapma bak çok iyi bir kasiyer olacaksın heyecanlanma ilk günü atlattın mı ve biraz tecrübe kazandın mı alışıp gideceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyyy hadi insallah tek istediğim bir an önce alışmak anlamak işi
- +1 yıl
Yaparsın yaparsın. Sen bu konuda deneyimli vr başarılı bir kişi olacsksın ve en iyi kasiyer olacaksın Migros un merak etme
+1 yılkasada yazar panpa ne kadar vericeğin bu arada nasıl girdin migrosa?
01 Yorumla
Soran+1 yılMülakattla alıyolar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. benim bildiğim eşyalari ditliyon. sonra verilen paradan ücretin çikartiyon otomotikmen ekranda görülüyor.
Not. hiç çalişmadim orda ama alişveriş yapa yapa gördüm galiba😂😂😂😂😂😂😂00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun mu desem Allah yardımcın olsun mu desem bilemedim ama kasanın ekranında para üstünü gösterir sıkıntı yapma çok kalabalık olur gelenin gidenin haddi hesabı olmaz söyleyim hele ürün iptali yaptıran olursa o zaman uğraşırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallahh olmaz diyelimm be 😒
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKasa ayarlıyor, ne kadar geri para üstü çevireceğini rahat ol
08 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyledir tek sıkıntım o
- +1 yıl
Yok merak etme, bende kasiyerlik yapmıştım ordan biliyorum
Soran+1 yılHemen alısabildin mi peki seni en cok ne yoruyodu?
- +1 yıl
2-3 içinde alışıyorsun, en çok yoran müşteriler aslında sonradan ilave ürün ekletiyorlar ya ona sinir oluyor insan. Onun dışında sadece poşetleri verirsin bırak ürünleri onlar yerleştirsin. Bazıları senden bekliyor ama o senin görevin değil sonuç olarak
Soran+1 yılTamam öyle yaparım en kısa zamanda ögrenirim insallah bende müşterileriden ziyade benim kafama takılan para olayıydı onuda ögrenmiş biraz rahatlamış oldum
- +1 yıl
O konuda için rahat olsun, kasa hallediyor onun haricinde 2-3 gün sonra rahatsın şimdiden kolay gelsin diyorum o zaman
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ediyorum biraz da olsa rahatladım🙏🙏
- +1 yıl
Ne demek, rica ediyorum 🙈
Hangi migros kariyerlere fısıldayan adam derler bana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulan bende seni akıllı sanardım m-k : D kasa yazıyor akıllım sen sadece o yazını vericen bu aradaseni migrosa iyi almışlar
01 Yorumla
Soran+1 yılHeryerde yazmıyomuş o yuzden sordum sagol...
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 648 cevap paylaştı. Hangi şube olduğunu da söyle de ziyarete geleli bari 😂😂
00 Yorumlabazen müşteriler kafa ütülüyor ama sakin olmak gerek
bide para üstü genelde ekranda gösteriyor14 Yorumla
Soran+1 yılMüşterileri alışırım ama iş beni stres yapıyo çok aklıma takıldı o yuzden
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum biraz da olsa rahatladın
+1 yılsayisalin nasil iyimi
05 Yorumla
Soran+1 yılSıfır desem yeridir 😩
- +1 yıl
neden boyle bir ise girdin ozaman. reyon duzeltmede falan calismak isteseydin
Soran+1 yılGenelde erkekleri alıyolarmış öyle istedim kasiyer olmamı istediler
- +1 yıl
yanlis yapmissin. Kozmetikte bayanlari oncelik alırlar normal de
Soran+1 yılBilmiyorum belkide öyledir bir bilgim yok
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 698 cevap paylaştı. sen 😕 sanki tanıdım seni
00 YorumlaKasiyerlere zaafım var :(
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 336 cevap paylaştı. kolay abla ya üstüne sayacan hepsi bu kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bakalım
Tabi ki zor olur :D
02 Yorumla
Soran+1 yılTövbeee deee
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,8b cevap paylaştı. alışırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKasa ayrlyo korkma
02 Yorumla
Soran+1 yılAminnn yarabbbimmm teşekkür ediyorum 😌
Cevap sahibi+1 yılRica ederim😊
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği