bi işe girdim böyle apartman apartman gezip bir markanın diş macununu satcam fiyatıda fazla değil 5 lira baya bir eleman var çok satış yapılıyomuş ama benim kendime hiç güvenim yok ben çekingen biriyim nasıl satış yapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen :(
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 946 cevap paylaştı.
+1 yılİnan geçen 5 liraya diş macunu satan bir kız geldi ve annem aldı normalde annem hiç dinlemezdi bile ama kıza ben bile acıdım ve ben de aldım yani bir tane annem bir tane ben aldım.Taktik şu pampa;kapıyı çalıyoruz ve başlıyoruz yalana '' Merhabalar ben normalde Ankara'da yaşıyorum ama kendi cep harçlığımı çıkartmak için Ankara'ya dahi gitmiyorum burada bu satışı yaparak harçlığımı cıkarmaya çalışıyorum '' de direk alırlar hem de övgü sayarlar.
04 Yorumla
Soran+1 yıltamam deneyim bir ama benim hç öyle acınacak bir halim yok beni zengn sanarlar yinede alırlar inş. o kız neler dedi size naptıda sattı
- +1 yıl
Ya ben kapıya çıktım sonra kız bana direk aynen şöyle dedi tabi o arada annem de geldi '' Merhaba ben normalde İstanbul'da yaşıyorum ama cep harçlığımı ve gelecek sene ki kitap paramı çıkartmak için bu işi yapıyorum ( Ben Ankara'da yaşıyorum ) ve bu yüzden İstanbul'a dahi gidemedim,Ankara'da okuyorum ve burada kalıp işte bu işle uğraşıyorum ''
Soran+1 yılhmm peki çok sağol
- +1 yıl
Sende sağ ol
O zaman o işe neden girdin ?
Madem ihtaycın var ? Deneme yanılma yolunu seç ?
Ağzının laf yapması lasım ..:)
Merhaba Bir kaç dakka vaktinizi alabilirmiym de .. Ben üni Öğrenciyim .. Okul Masraflarımı çıkarmtka için Bu ürünü satıyorum Fiyatı da uyugn yardımcı olurmususunuz dersen :)
Yardımcı olurlar ?
Her yerde gitme ne olur ne olmaz04 Yorumla
Soran+1 yılbu işi yapan arkadaşım eleman arıyo gel çalış eylüle kadar dedi haftalık 200 tl veriyolarmış bende girdim işte inş satabilirim dediklerinn aynısını dicem çok teşekkr ederim :D
Soran+1 yılzaten sevimliyim dış görünüş olarak inş konuşurken kekeleyip rezil olmam :D
Aslında stand işin olsaymış daha kolay olurmuş genelde kapıyı açmıyor insanlar çünkü. Ve zor olacak biliyorum ama ne kadar yorgun olursan ol karşındaki insana gülümsemeyerek anlatmaya çalış. Kapıyı kapatacak gibi olursa ya da meşgulüm falan derse de çemkirme, peki iyi günler de sadece.
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 650 cevap paylaştı. Ekmek aslanın ağzında. Bence hiç tekin bir iş değil. Zor ama başka işlere de başvur. Böyle hayat geçinilmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılya ben sadece 20 gün kadar çalışıcam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerhabalar.çok mu çay içiyorsunuz.çok mu sigara içiyorsunuz dişlerinizden şikayetçi misiniz.bu yüzden fotoğraflarda insanlar yanında ağzınızı hep kapalı mı tutuyorsunuz.artık yapmayın çünkü blabla ile bütün sorunlarınızı çözeceksiniz.hemde fiyatı çok uygun sadece ve sadece 5 lira 5 tane alırsanız bu küçük ayıcık da sizin hediyeniz olucak sakın kaçırmayınn
00 Yorumla
+1 yılSana bir önerim var , bu işi dene , hiç satamazsan bile bu senin üzerindeki çekingenliği ve bundan sonraki hayatını çok olumlu etkiler, en azından daha sonraki ikili görüşmelerinde ve toplum içinde özgüven kazanırsın , umarım basarırsın
10 YorumlaSelamlar ,
Şunu aklından çıkarma basit olma doğal ol karşıdaki insan"bu ürünü almam için söylediği şeylere bak" diye düşünmesin yeter ...
Sonra çekingenlik kalmayacak merak etme kendiliğinden rayına girecek ve seveceksin ...
Saygılarımla ...00 Yorumla
+1 yılbi poster gibi bir şey yaptır.
güzel seksi bir kadın olsun ve posterin altında
ııyyy o dişlerle benimle öpüşebileceğini mi sanıyorsun hadi koş
***** diş fırçasıyla fırçala gel dişlerini vs. gibi bir not yaz00 Yorumla
+1 yılPazarlama metodları vardır bazı kitaplarda bunlardan faydalanabilirsin
ama bizim milletimizde pazarlamacılara karşı ciddi bir ön yargı var
ayrıca bu buldugun işi kısa sürdür başka iş bak derim ben02 Yorumla
Soran+1 yıl20 gün çalışcm sadece
- +1 yıl
satış yapabilmek için bilinen klasik yöntemleri uygulama
önce sakin ve sabırlı olmalısın
karşından ne teoki gelirse gelsin
sıcak kanlı olacaksın karşındakine göre
+1 yılvala iyi çene yapmam gerek ve inandırıcı olmasın ya hediye gibi birşeyler düşün bizde web sayfaı yaparken böyşe şeyler yapardık
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 584 cevap paylaştı. Bir bayan için kapı kapı dolaşıp diş macunu satmak bana göre pek uygun değil.
Kötü sonuçlar doğurabilir.20 Yorumla
+1 yılel haraketlerini kullan , hep gülümse ve arada minik güldüren espiriler yap ve onları haklı gösterip çürüt :)
03 Yorumla
Soran+1 yılkapına biri gelse sen alırmıydın :D
- +1 yıl
kapıma biri hiç gelemedi çünkü site güvenliğinden sadece site sakinleri geçebiliyor :D o yüzden o duyguyu bilmedim hiç :D
Soran+1 yılhmm :D :D :D
Konuşkan yani girişken ağzı laf yapan biri değilsen meslek değiştir derim ben...
00 Yorumla
+1 yılÖğrenciyiz de diş macununu falan böyle iyice anlat. Ağzın iyi laf yapsın,o diş macununu altından bişeymiş gibi anlatt. Bizim eve gelen satıcılar hep böyle yapıyo :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldişlerin beyaz ve parlakla gülümse :) bende bundan kullanıyorum de eğer çürükse sıkıntı var demek bırak o işi
12 Yorumla
Soran+1 yılevet dişlerim dümdüz ve bembeyaz güzel dişlerim var eğer iş dişe kaldıysa :D
Cevap sahibi+1 yılbende ısım geregı satıs yapıyorum ama sabıt dukkan ıcı yanı gezerek satıs yapmak gercekten cok zor bıraz yırtık olmak gerekıyor bu konuda ınsana seyyar satıcı muamelesı yapıyorlar cok seylerle karsılasacaksın ama bır kac gırısımden sonra emınımkı basarılı olursun yanı yorumum ısın sakasıydı
+1 yıl5 lira için milletin ağız kokusunu çekmeye değmez. Daha düzgün bir iş bul
02 Yorumla
Soran+1 yılhaftalık 200 tl veriyolar zaten ben 20 gün felan çalışcam
- +1 yıl
Zor iş.
Önce gitttigidiyor. com n11. com sahibinden. com gibi sitelerde satmayı denemeye nedersin
00 Yorumla
+1 yılBize de gelmisti bir arada urunu muthis biseymis gbi anlat ve muhakkak denemelerini soyle
00 YorumlaBu işi nerden buldun? Aynı şekilde çalışan Isparta da bir yer olması gerekiyor nasıl ulaşabileceğimi bilen var mı acaba?
01 Yorumla- +1 yıl
Buldun mu hala arıyormuşn
merhaba ben satış müdürüyüm vee yılardır satış işindeyim sana bagızı fikirler sunabilirim..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen orasını bilmem de girdiğin çıktığın yerlere dikkat et.
00 Yorumladünyanın en iyi macununu satarmışçasına git :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldekolte giyin ve kapıyı bir erkeğin açması için dua et
12 Yorumla
Soran+1 yılbacın böylemi yapıyo
Cevap sahibi+1 yılbacım yok
bilmem şimdiye kadar pazarlama tecrübem olmadı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi