Babamın başka bir kadın ile ilişkisi olduğunu öğrendik ve evi terketti kendimi çok kötü hissediyorum yardımcı olabilir misiniz?

Ben babamı çok severdim ve böyle bir şey yapacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Bizim klasik pazar günlerimiz vardı, abim ile birlikte dört kişilik bir aileyiz, kim nerede olursa olsun pazar günleri herkes kahvaltıda olur film izleyerek kahvaltı yapardık babam da genellikle meşhur menemenini yapardı. Her şeyi biliyormuş havasına girip boş konuşurdu biz de güler eğlenirdik. Bir gün babamın başka bir kadınla birlikte olduğunu öğrendik annem ile birlikte. Annem zaten hissediyordu bana hep derdi bak bu adam geç geliyor bunda bir şey var diye ben saçmalama derdim. O yaptığı pisliği öğrendiğimde ise resmen hayatım başıma yıkıldı, sinir krizleri geçirdim, ağladım, günlerce yatağımdan çıkmayıp bunun kabus olması için sürekli dua ettim, hayatımı sorguladım. Babamı evden kovduk ve şu an sadece ben ararsam konuşup o çirkef babannemde buluşuyoruz. Evden gideli yaklaşık 9 ay oldu zamanında tavrımı koydum ne kadar üzüldüğümü fazlasıyla belli ettim babam değilsin artık dedim ama sonunda çok özledim ne kadar nefret etsem de sevdiğimi farkettim ama onu asla affetmiyceğimi de biliyorum o günden beri hayatım berbat bir hale geldi ne derslerim düzgün gidiyor ne ilişkilerim düzgün ne de kişiliğim. Çok çabuk sinirlenip, en ufak bir şeye ağlıyorum. Hayattan bıkmış gibiyim ve hiçbir şeyden de mutlu olamıyorum derdimi de kimseye anlatamıyorum anneme bile, çünkü hala babama kırgın ve bir o kadar da öfkeli. Ne yapacağımı bilmiyorum bazen o kadar derin düşüncelere dalıyorum ki intihar etme düşüncesine kadar gidebiliyor. Yardımcı olabilir misiniz yalvarıyorum.
Babamın başka bir kadın ile ilişkisi olduğunu öğrendik ve evi terketti kendimi çok kötü hissediyorum yardımcı olabilir misiniz?
Cevapla