Annem evden gitti babamla yalnız kaldım ne yapicam yardım edin?

Bugün annemle babam basit bir olaydan dolayı kavga ettiler annem durumu biraz abarttı ve bağırıp çağırip ağlamaya başladı. Genelde her zaman yaşanan şeyler bunlar bizim evde yaşanan yine aynı şeydi ama aynı olmayan tek şey annemin hal ve hareketleriydi. brnde annemle çok sık kavga ederdim. biz 3 kardeşiz annem en küçük kardeşimin elinden tuttu esyalarini topladı ben dedim ki gitme anne bunu demis olmama rağmen diğer kardeşimin elinden de tuttu topla esyalarini dedi ben diye sorduğumda senin anneye ihtitacin yok dedi normalde bu kadar sinirli değildir ne olduysa artık çok sinirliydi ama benim orda gitme dememe rağmen beni babam gibi ilgisiz bir adamla bırakması hiç hoş değildi geri gelse de artık onu affedermiyim bilmiyorum beni o kadar kırdık size anlatamam. Tamam kavga ederdim ama beni bu kadar dislayacagini düşünmemiştim. biz balikesirde oturuyoruz ve ben bütün yaz boyunca Ankara hayalini kurmuş tum zaten hep ortanca kardeşimi flan korurdu kavgalarda şimdi bensiz oralara gitmeleri koyuyo
Annem evden gitti babamla yalnız kaldım ne yapicam yardım edin?