Babamı ve annemi Çok özlüyorum ve artık ne yapacağımı bilmiyorum?

22 yaşındayım belki hayatım boyunca bir kere kendim için çabalamak için fırsatım olmadı 14 yaşında annemi kaybettim 17 yaşımda babamı Aslında Annemi kaybettiğimde Ölümün ne demek olduğunu bile doğru düzgün bilmiyordum taki parkta bir çok çocuğun elinden tutan annelerini gördüğüm de koşarak eve gelip yorganın altına girip hıçkıra hıçkıra ağlayana kadar. Benim için çok zordu ve aslında bahsetmek istediğim olay Babamı Kaybettiğim Dönem Ben birini sevdim 4 sene boyunca ve onun için ailemi karşıma aldım. Ne kadar çabalasamda Yapamadım vazgeçemedim ondan. bu dönem içerisinde babam benim ile 2 defa vazgeçmem gerektiği hakkında uyardı. ve ben ilk defa babam'ın ağladığını gördüm. Ailemde herkez bana karşı cephe almıstı Eğer vazgeçmezsem Babam bana hakkını helal etmeyeceğini herşeyi zehir zıkkım edeceğini söyledi ve öylede oldu Babam Benim suratıma tükürüp yazıklar olsun Senin gibi evlat olmaz olsun Haram zıkkım olsun sözleriyle benim hayatımı darmadağın etti.1 hafta sonrasında vazgeçmeye karar verdiğimde Babamın Ölüm haberiyle yüzleşmek zorunda kaldım 2 3 gün gelsede sarılsa öpsem koklasam diye bekledim ama gelmedi Ben Babamın son kez olsun kokusunu içime çekmeye razıyken Babaanem Ve dedem Bana Haketmediğimi söyledi. Çok mezarlığa gittim toprağına sarıldım yattım orada uyudum bir kez olsun rüyamda bile görmedim Ben Babamı ve Annemi çok özlüyorum ve artık dayanamıyorum nasıl veda edeceğimi düşünüyorum bu durumun içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum :( Benim bakmak zorunda olduğum küçük birde kardeşim var lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Babamı ve annemi Çok özlüyorum ve artık ne yapacağımı bilmiyorum?