Tamam biliyorum aşk muhabbeti sıktı hepinizi ama napim ilk kez böyle oluyorum bir bakin başak liseli aşıklar gibisiniz diyor Nilde beni kıskanıyor mu ne bu şimdi kiskaniyosa seviyomdur emin olsam direk soylicem?
Birinin sizi sevip sevmediğini nasıl anlarsınız 🙏😞?
belirli araliklarla bir kizdan hoslaniyorsun habire :S anlamadik yani sonra onlar baskalariyla cikiyor sende beddua Edip isyanlardasin genel senaryo bu baskalarina birakacagina birinden hoslaniyorsan kisiyi bizzat sen analiz et ve tanimaya Calis !
doğruda işte böyle üstüne gittikce terslik cıkıyor sen neseli bir adamsın yol yordam bilmedik biri değilsindir olmuyorsada sevildiğine bakacaksın bak bir an gelir o cok üstüne düştüğün seni yorar ne zaman anlarsın biliyormusun her seyine evet dediğinde bu sefer mücadele ettiğin anlar gelir aklına bunu hak etmemiştim dersin oluruna bırak gitme üstüne bak biri cıkar bir bakısına bir kelimene taparcasına bakan sevildiğin yerde olacaksın o hep kıymet bilir bunlar benim fikrim... gitme üstüne dünyada çok başı boş kadın oldugunu ve buna deger oldugunu hissettir ona nasıl değişecek
En İyi Cevaplar