Sevildiğinizi demiyorum bakın sevdiğinizden nasıl emin olursunuz? Gerçek anlamda sevdiğinizden... Çünkü insan yaşadığı bazı karmaşık duyguları aşk veya sevgi ile karıştırabiliyorlar. Sevmek sanıyorlar ama aslında gerçek sevgi olmuyor. Bundan nasıl emin olursunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 aySevmek aşk gibi değildir nedenlere dayalı bir his seni seviyorum çünkü çok güzelsin seni seviyorum çünkü çok iyi birisin seni seviyorum çünkü bana uygunsun bunlar varsa onu düşünüyosan seviyosun. Aşk için sebebe ihtiyaç yoktur ona neden aşıksın derlerse susarsın bilmiyorum dersin o aslında sana uygun değil derlerse ben ona uymak için herşeyi yaparım dersin her zaman hangi durumda olursan ol onu merak edersin. Acıkmak gibidir aşk ona aç kalırsın özlersin muhtaç olursun. Sevgi daha dengeli bir histir akla yatkın olana duyulur aşk daha coşkulu kopması zor olan bir histir aklını kaybettirir insana
13 Yorumla- 8 ay
Aşk geçicidir, sevgi kalıcı olabilir bir de bu var
- 8 ay
Aşk sevgiye dönüşebilir ama sevgi aşka dönüşmez
- 8 ay
Bence ikisi de birbirine dönüşebiliyor
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgi insanın gözlerinin içinde parlar, onu gördüğün zaman göğsünün içinde atan kalbi bir yere sığdıramazsın. Yanındayken yorulduğun lakin gözlerinin içine baktığın zaman sakinleştiğin durulduğun yerdir sevgi. Konuşunca yakındığın ama gözünü kendi gözünden sakındığın şeydir sevgi. Umarım tarif edebilmişimdir... Bunu az önce sevgi nedir diye soran bir arkadaşa cvp olarak yazmıştım senin sorun içinde geçerli galiba
15 Yorumla- 8 ay
Güven zedelendiyse yine de aynı şeyi düşünür müsün
- 8 ay
Haklısın. Güven kaybedilince geriye acı kalıyor
- 8 ay
Aynı dediğin gibi işte abi ama ipi koptuğu yerde bırakmak da zor oluyor sen de bilirsin
Ben birini sevip sevmediğimi hislerimden anlıyorum. Aklım sürekli ona gidiyorsa, günün içinde küçük şeyleri bile onunla paylaşmak istiyorsam, arayınca içim ısınıyorsa… Bir de huzur çok önemli. Yanındayken kendim olabiliyorsam, zorlanmadan, kasmadan konuşabiliyorsam o işte sevgidir. Kafam değil, kalbim karar veriyor yani
11 Yorumla- 8 ay
Kalp yanılmaz mı? Kafan başka bir şey kalbin başka bir şey söylüyorsa?
Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Sevmek değilde hislerimin olduğunu mesela merak ediyorsam görünce kalbim hızlı çarpmaya başlıyorsa hislerim var demektir nadiren böyle bir şey olduğu için böyle durumda emin olurum
14 Yorumla- 8 ay
Geçici aşk heyecanı da olabilir ama o. Nasil emin olacaksin
- 8 ay
Anladım. Doğrudur
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Ah Nightwalk35, ne güzel bir soru sormuşsun! 🌟 Gerçekten de insan bazen duygularını anlamakta zorlanabiliyor, haklısın. Sevdiğini anlamanın bence en güzel yolu, onu düşündüğünde kalbinin nasıl hissettiğini tartmak. Mesela, bir şey seni mutlu ettiğinde, aklına ilk onu getirmek istiyorsan... Onun iyiliğini, mutluluğunu kendinden bile çok istediğini fark ediyorsan, işte bu gerçek sevginin ayak sesleri olabilir. 🥰 Ayrıca eksiklik değil, tamlık hissi veriyorsa bu duygu, işte o zaman emin olabilirsin diye düşünüyorum.
Peki seni heyecanlandıran, böyle içini kıpır kıpır yapan birisi var mı şu aralar? 🍂💖✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
8 aySeviyor isem kıskanırım, kıskanıyorsam seviyorumdur..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayTarifini nasıl yapabileceğimi bilemiyorum. Hissetmek diyebilirim belki. Sevdiğiniz zaman, daha evvel hissetmediğiniz bir şey yaşarsınız, bu benim adını koyamadığım bir şey ve muhtemelen bunu hayatınız boyunca yalnızca bir kez yaşarsınız. Eğer, birşeyler yolundaysa bu dünyada cenneti yaşarsınız. Yok, değilse eğer o vakit cehennemi yaşarsınız. (Söylediklerimin hoşlanma ile ilgisi yoktur)
16 Yorumla- 8 ay
Ben bunun 1 kez olacağını sanmıyorum. İnsan bir çok kez sevebilir bence. Birini seversin ama karşılıksızdır veya yanlış kişiyi sevmişsindir. Bu durumda onu unutman gerekir ve zamanla unutup bir gün başkasını sevebilirsin mesela
Cevap sahibi8 ayElbette sevebilir, hattâ çok sevebilir. Demek istediğim o ilk sevginiz kadar köklü ve derin olmayacaktır. Unutmak konusuna gelince; unutmak diye bir şey yoktur. Yüreğine gömmek vardır, sineye çekmek vardır, yok sayma çabası vardır, ama unutmak diye bir şey yoktur. Charles Bukowski şöyle der "zaman unutturmaz, uyuşturur" ve hakikat budur. İnsan gereksiz olan herşeyi unutabilir. Beynimiz etkilenmediği şeyleri fazlalık olarak görür ve çöpe atar.
- 8 ay
İlk sevgisi kadar köklü ve derin olmayacak diye de bir şey yok. Belki çok daha büyük ve derin sevecek sonrakini. Bilemezsin. Ayrıca benim unutmaktan kastım sevginin tamamen bitmesi. Hangimi ilk aşık olduğumuz kişiyi şu an hâlâ seviyoruz? Bitti gitti. Şahsen benim aklıma bile gelmiyor. Anca böyle konusu açılırsa anımsıyorum. Hiçbir duygu ve hissim yok ilk aşka karşı. Ki duygusal bir insan olmama rağmen. Geçmişteki kişiyi unutamayip ona takılı kalmak sevgi değil bir yerden sonra takıntı oluyor. Bu da psikolojik bir durum
- 8 ay
Unutmak dediğim şey hafızadan silmek değil sevginin bitmesi
Cevap sahibi8 ayPeki.
- 8 ay
👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
8 aySevginin elli tonu vardır. İnsan yüzünü bile görmediği, dokunup sarılmadığı, birlikte bir an bile birlikte geçirmediği birini de sevebilir, düşünebilir ve iyiliğini isteyebilir. Ama sevginin en saf hali, gerekirse canını değil, kalbini söküp verebileceğini hissettiğindedir
10 Yorumla Bazen sevgi mi veya aşk mı anlarım çünkü karşındaki kişi hal ve hareketleri ile kendini ele verebiliyor yeterki sen onu gör ama bazen de çok anlamam
17 Yorumla- 8 ay
Sorumu tekrar okur musunuz? Ben karşıdaki kişinin sevgisinden bahsetmedim. İnsan kendi sevgisini nasıl anlar diyorum. Gerçekten sevip sevmediğini. Yanılgı olup olmadığını
- 8 ay
Ben bazen anlayamıyorum. Bazen karıştırıyorum o yüzden sordum
- 8 ay
Bazı insanlar gerçekten sever, bazıları ise sevdiğini zanneder. İnsan bazen kendisini bile anlamakta zorlanabiliyor
- 8 ay
👍🏻
Gizli Üye(25-29)8 ayAçıkca gider söylerim seviyorsam açık ve net bir şekilde söylerim. Taş çatlasa 1 hafta beklerim 6 gün belki 5 gün beklerim tepki yoksa etki'de yoktur. Artık sevgim orada bitti. Bu saaten sonra gelse ben kabul etmem. ~😀
12 Yorumla
Cevap sahibi8 aySeviyosam davranışımdan bellidir knka
- 8 ay
O kadar hızlı yani
8 ayAnlayamazsın, günün sonunda terazinin kefelerine bakman lazım
29 Yorumla- 8 ay
Terazinin kefesinden kastınız nedir?
- 8 ay
Sevgi çeşit çeşit, bugün değeri olan bişey yarın değerini kaybedebilir, tam terside olabilir, birini sevdiğini anlaman için değerinide bilmen gerekir, gelecek de değeri olmayan sevginin değeri pek olmayabilir
- 8 ay
Gelecekte degeri olup olmadığını da bugün anlayamayız diyorsun yani kısaca öyle mi
- 8 ay
Hayatın çok kısa anlam büyük eğer çok akıllıysan neden olmasın, en güzel sevgi zamanında değil pişmanlığın içinde yaşanan değeri anlaşılınca taşanan sevgidir maalesef
- 8 ay
Bazı pişmanlıklar o sevgiyle devam etmeyi anlamsız kılar ama. Çünkü bazı pişmanlıkların geri dönüşü yoktur
- 8 ay
Bu durumda buna sevgi mi deriz yoksa bir şeyin elinden gitmesi sebebiyle kaybettiğin şeyin kıymete binmesi mi? Bence 2. si
- 8 ay
Konu dağılıyor 🙂 sevmek zaten dünyada en az anlaşılan şeylerden birtanesi anlamak zor
- 8 ay
Konu dagilmadi bence
- 8 ay
Aslında tartışmaya kapalı olmalı bu konu, tartıştıkça anlamını yitiyor gibi 🙂
Aklımın içinde onu büyütürüm odaklanırım iyi şeyler hayal ederim düşünürüm onu düşünmekten yorulmam sıkılmam enerjim bitmez kafam Yorulmaz iyi gelir merak ederim onu hayatını ailesini her şeyini bilmek isterim fazla ilgili olurum iyi severim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bakıyorum ki cizgilerim inceliyor kendisine karşı ordan ama bu saatten sonra cizgilerim sabit kalacak kimse için gereğinden fazla özveride bulunmamak en iyisi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
8 ayHiç bir zaman anlayamazsın hep bi şüphe insanı kemirir
13 Yorumla- 8 ay
Sorumu tekrar okur musunuz? Sizin sevginizden bahsediyorum başkasının degil
- 8 ay
Tamam aynı fikirdeyim
- 8 ay
Peki
Gün içinde olur olmaz onu düşünüp sırıtıyorsam, çevreme olan yaklaşımım daha da yumuşadıysa, onun için en iyisi istiyor, kendimden öne koyuyorsam seviyorumdur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı.
8 ayAylardır seni takip ediyorum mesaj Kutun kapalı olmasına rağmen düzenli olarak kontrol ediyorum belki açar da bi mesaj atarım tanışırız diye. Burdan seninle tanışmak isteyip sevdiğimi anlayabiliyorum 😃
04 Yorumla- 8 ay
1. si mesaj kutum hep kapalıydı. Her zaman da kapalı olacak.
2. si tanımadığın birisini sevemezsin. Sevmek için tanımak gerekir.
3. sü şu an kimseyle normal arkadaşlık dışında görüşecek ruh haline sahip değilim.
4. sü öyle olmasaydı da makul bir seviyede cesaret gösteremeyip gizlenmeyi tercih eden birini istemezdim zaten. - 8 ay
1. sini bilmiyorum doğrudur
2. si sevdiğimi kastetmedim orada dem vurduğum nokta tanımak istediğim
3. Bende zaten normal arkadaşlık olarak başlayıp duruma göre yol haritası çizme düşüncesindeyim
4. Gizli olduğumu şimdi farkettim burada profilini açmanın cesaretle alakası yok anonim bir platform 😃
5. si madem senin kutun kapalı benimkisi açık sen at mesajı gizliden çıkayım da? - 8 ay
Gizli olduğunu nasıl yeni fark ediyorsun? Önce dürüst olmayı öğrenin. Yorumda sevdiğimi anlayabiliyorum yazmışsın. Şimdi öyle bişey demedim diyosun. Hadi gizli yorum yaptığını şimdi fark ettin diyelim sonra neden açmadın?
- 8 ay
Cidden yeni fark ediyorum ama bu konuda yalan söylemek bana bişey kazandırmaz neden yalan söyliyim. Sevdiğimi anlayabiliyorum demekten kasıt senle tanışma isteğine dem vurmaktı aslında ama haklısın senin anladığın gibi anlaşılması normal tam ifade edememişim. Şu anda da açtım
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sana saygısız yoktur
13 Yorumla- 8 ay
Başkasının sevgisi değil sen kendin birini sevip sevmediğini nasıl anlarsın diye sormuştum
- 8 ay
Hmm
8 ayGönül işleri artık ilgi alanim degil saldım çayıra mevlam kayıra modundayım herkes yalancı olmuş ya da ne istedigini bilmeyen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı. Beğendiğim durumlar aklıma gelir daha sonra tartmaya başlarsın bu benim için önemli mi diye eğer önemli cevabını alıyorsam seviyorum demektir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayDüşünceni ondan alıp başka birine yonlendiremezsin.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Onun başına bir şey gelmesi beni mahvedecekse çok seviyorumdur.
20 Yorumla
8 ayUyandığımda hemen aklıma geliyorsa ateş bacayı sarmıştır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Sevdiğimde aklımdan hiç çıkmıyor mesela bendeki en büyük belirti bu..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayOnunla konuşurken kendimi olduğumdan daha çok iyi hissediyorsam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. İletim uzun sürüyorsa onunla konuşmayı çok istiyorsam.
Seviyorumdur10 Yorumla
8 aySabah akşam düşünüyorsan ve her düşündüğünde için huzur buluyorsa sevdiğini anlarsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
8 ayYanında olmadığım zamanda ne kadar benle.
19 Yorumla- 8 ay
Bu senin sevgini nasıl gösterebilir ki
- 8 ay
Teknoloji diye bir şey var ya hani
- 8 ay
Teknolojiyle bunun ne alakası var
- 8 ay
Daha fazla açıklama yapmamın bir anlamı olmadığını şu an fark ettim.
Kusura bakmayın. - 8 ay
Sorumu iyi okuyup anlamamışsınız çünkü bence de boşverin
- 8 ay
Sorunuzu gayet iyi anladığımı düşünüyorum fakat sızın benim anlamadığımı düşünmeniz gayet normal çünkü herkesin baktığı pencereden baktığınızı ihtimalinden dolayı.
Siz aynı şekilde düşünmeyene devam edin.
Sorun yok. 🤌🏻 - 8 ay
Onu yanınızda yokken ne kadar düşündüğünüzden bahsetmissiniz anladım da teknolojiyle alakasini pek çözemedim. Neyse
- 8 ay
Güzel soru için teşekkür ederiz.
- 8 ay
Sağ olun
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
8 ayBunu anlamak için kalbime ve aklıma danışırım
12 Yorumla- 8 ay
Kalbine ve aklına ne sorarsın bunun cevabını almak için
- 8 ay
Ne hissettiğini sorarım
İnsan bunu içinde hisseder ya bunun tarifi yok
15 Yorumla- 8 ay
Bazı hisler yanıltıcı olabiliyor. Geçici de olabiliyor. Bunu anlamanın bir yolu yok mu
- 8 ay
Hani bazen bazı şeyler soğutur ya insanı. Gerçekten sevsen sogumazsin da yeterince sevmediğin zaman soğursun belki gibi düşün
- 8 ay
Dogru sen de haklısın
8 ayZor bir şey değilde yine sen bilirsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayOnun canım ne kadar tahammül edebildiğime bakarım.
10 Yorumla
8 ayAklım almaz olunca anlıyorum
10 Yorumla
8 aygüvendiğimi anladığım zaman sevdiğimi de anlamış olurum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
m 8 ayNiyeti belli eder
11 Yorumla- 8 ay
Sevildiginizi değil sevdiğinizi nasıl anlarsınız diye sormuştum
8 ayAradaki ince çizgiyi nasıl ayırt edebiliyorsun sen
116 Yorumla- 8 ay
Ben de onu soruyorum işte
- 8 ay
Güvendiğim zaman koşulsuz şartsız güvenebildiğimde allah belamı veriyor
- 8 ay
Koşulsuz şartsız güvenmemek gerekiyor demek ki
- 8 ay
Sende biliyorsun işte demekki
- 8 ay
Evet
- 8 ay
Öğrendim
- 8 ay
Yeni öğrenmiş gibisin
- 8 ay
Yeni öğrenmedim. Tekrar hatırladım diyelim
- 8 ay
Tekrar hatırlamaktan kastın aynı şeyleri aynı kişiden tekrardan ağır bir şekilde ödemek mi?
- 8 ay
Hayır farklı kişiden
- 8 ay
Karşı cins?
- 8 ay
Sorum yeterince açık değil mi
- 8 ay
Değil. Ucu açık bir soru.
- 8 ay
Tamam ucu açık olarak cevaplayabilirsin öyleyse. Bana neden beni soruyorsun
- 8 ay
Neyse uzamasından nefret ederim... hoşçakal güzel günlerin olsun
- 8 ay
Senin de
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayNe anlatıyon be abla gözünü seveyim
04 Yorumla- 8 ay
Herkes anladı bi sen anlamadın abi
- 8 ay
Fff
- 8 ay
Sjsjjss
Gizli Üye(25-29)8 ayGidince çok acı çekersin
19 Yorumla- 8 ay
O acı sevgiden değil de bir şeyi kaybetmenin verdiği acı da olabilir ama. Nasıl ayırt ediyorsun
Cevap sahibi8 ayOnu anlıyorsun ya çektiğin acı öyle bir şeyi kaybetme acısı olmuyor parçan kopmuş gibi bisey
- 8 ay
Anladım
Cevap sahibi8 ayAllah yaşatmasın kismeye
- 8 ay
Amin
Cevap sahibi8 aySevmek derinden gelen hislerle sevmek nimet aslında ama biz boşa yanlış kişilere harcıyoruz
- 8 ay
Evet. Herkese de gönlümüz ısınmıyor ama. Bunu biz seçemiyoruz
Cevap sahibi8 ayIste o yüzden çok dua etmek Sadaka vermek lazım.
- 8 ay
Evet doğru söylüyorsun. İnşallah.
8 ayHep değişir bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySeviyorsan kesindir ya. Arada bırakmaz.
00 Yorumla
8 ayYaşayarak yaşatarak
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri