Teşekkür ederim @Nursenakarakılıç
Birini gerçekten sevip sevmediğinizi nasıl anlarsınız?
Teşekkür ederim @Nursenakarakılıç
Merhaba,
Birini gerçekten sevdiğinizde, her sabah onu düşünerek uyanırsınız. Birlikte olduğunuz her an size daha iyi ve daha mutlu bir insan olmanız için ilham verir. Sanki sonsuz mutluluğun sırrı onların kalbindedir. Devam edebilirim ama asıl mesele şu ki, onlar yanınızda olduğu sürece hiçbir şeyin sizi durduramayacağını hissettiğinizde bunu anlayabilirsiniz.

#GeceMuhafızı
24 Ekim, 2023 Salı 23.17
Her şeyden öte kıskanma ile başlar. Başkalarını ile diyaloğunu, yürüyüşünü, bakışını, tavrını ve kısaca her şeyini kıskanmaya başlarsın. Aklından bir an bile çıkmaz. Sürekli onunla iletişim halinde kalmak istersin. Uzun süre küs kalamazsın.
Birini gerçekten sevip sevmediğinizi anlamanın kesin bir yolu yoktur çünkü bu genellikle kişisel duygulara ve deneyimlere bağlıdır. Ancak, genellikle aşağıdaki belirtilerden bazılarını gözlemleyebilirsiniz:
Onları düşünmek: Sevdiğiniz bir kişi hakkında sık sık düşünürsünüz.
Onların mutluluğu: Onların mutlu olmasını istersiniz, hatta bu sizin kendi mutluluğunuzdan daha önemli olabilir.
Fedakarlık yapmak: Onlar için küçük veya büyük fedakarlıklar yapmaya istekli olabilirsiniz.
Onları özlemek: Onlarla birlikte olmadığınız zaman onları özlüyorsunuz.
Gelecek planları: Onları gelecekteki planlarınıza dahil etmeye başlarsınız.
Bu belirtiler genellikle sevginin işaretleri olarak kabul edilir, ancak herkesin aşkı farklı şekillerde yaşadığını unutmayın. Kendi duygularınızı anlamak konusunda emin değilseniz, bir uzmana danışmayı düşünebilirsiniz.
O seni reddettiği halde sen ondan kopamıyorsan, ona bir obje değil mana gözüyle bakıyorsan, onun dışında hiç kimse ile bir ilişki yürütemiyorsan, mutlu olamıyorsan onu seviyorsundur, ona aşıksındır, ona ölümüne sevdalısındır.
Dünya genelinde 6 kıta ve 25 ülke üzerinde yapılan ve eşit sayıda erkek/kadın seçilerek onbinlerce kişi üzerinde yapılan bir çalışmaya göre erkeklerin %78'inin, kadınların ise %32'sinin cinsel anlamda çok eşli oldukları sonucuna varılmıştır.
Lakin bütün insanlar, duygusal olarak tek eşlidir. Aynı kalpte, aynı zamanda iki sevginin yeri olmaz kalpte. Birini kalpten söküp atmadan diğerinin sevgisini o kalbe yerleştirebilmen mümkün değildir. Bunu istesen de başaramazsın. Ben defalarca denedim olmadı.
👍
Rica ediyorum kardeşim
Onu 7/24 düşünmeye başladıysam, kıskanıyorsam, sahiplendiysem, şarkılarda ve hayallerimde yer edindiyse, ruhuma dokunmasına izin verdiysem. Seviyorumdur.
Teşekkür ederim 🙏
Rica ediyorum her zaman
Cevap
14Cevap
Onunla huzur buluyorsam, onunla zaman geçirmekten keyif alıyorsam, heycanlanıyorsam hayal kuruyorsam anlıyorum ki ayvayı yemişim
😃😃 estağfurullah
Ayvayı yemek estağfurullahlık bir şey değil, biraz limon azcik tuz serp afiyetle ye oh mis 😅
Ya sen maşallah ne neşeli bir kızsın ya var ya insanı sinirini alıyorsun ha ne yalan atayım seni iyi ki tanımışım tabii öyle uzun bir sohbetimiz olmadı ama
Teşekkür ederimm
Rica ederim aslında kolay kolay herkesi takip etmiyorum ama yani artık beni takip edenleri takip ediyorum ama seni takip edeceğim
Ya senden bir konuda yardım isteyeceğim hani özel bir şey değil merak etme yani geçmişteki olan şeyler gibi bir şey değil ama bir konuda bilgi almam lazım bana nasıl yardımcı olabilirsin
Burdan yaz yardımcı olurum, sonra kaldırırım görüşü istersen
Özel iletişime geçmekten hoşlanmıyorum
Ya buradan biraz meslek sırrı ile ilgili bir şeyler soracağım yani sonra istersen geri kapatabilirsin mesaj kutusunu merak etme amacım seninle devamlı iletişime geçmek değil sadece bir şey soracağım
Peki
Onu başta ne olarak gördüğün çok önemli yani hangi gözle gördüğün çok önemli Eğer ondan Gerçekten hoşlanırsa onu Gerçekten seviyorsan Bir kere cinsel obje olarak görmezsin en başta zaten bu bunu erkekler çok yapıyor Maalesef ki sonra işte ona karşı olan yaklaşımların davranışların konuşma şeklin zaten kendini bir şekilde ele veriyor
Onun adı bile aklıma gelse liseliler gibi heyecanlanırım.
Anladım abi
Kısaca cevap veriyim Eğer her yönden önemsiyorsam gerçekten seviyorum dur... sevmediğim kişiyle olmam
Birinin seni gerçekten sevip sevmediğini anlamanın basit yolu, senin için neleri göze alabileceğine veya nelerden vazgeçebileceğine bakmaktır.
Birini sevmek için ona değer verilecek ki sevildiğini bilsin dünyada hiç bir canlı içinden sevilmez
Bi bakmışsın tüm gelecek hayallerinin baş rölü olmuş…
Bilemiyorum ben birini sevmeyi uzun zaman önce biraktim
içim kıpır kıpır oluor kıskanıyorsam özlüyor isem
Eğer her yönüyle önemsiyorsam gerçekten seviyorum dur... sevmediğim kişiyi umursamam
kusurları bile tatlı geliyorsa ve hiç bir şekilde ondan iğrenmiyorsam
Zaman ile...
İçinde paylaşmak, kıymet bilmek ve değerini bilmek var ise, tamamdır.
Hiç şüphe duymazsın. Bu sorular akla bile gelmez.
Ve ben artık hiç bir şey anlayamıyorum
Bana baktığında kalbimi çarptırıyorsa anlarım.
Davranışlarından
Teşekkür ederim abi
Rica ederim kardeşim
Ruhunun tamamlandığını hissediyorsun
Yaşamadım, yaşamadan bilemem sanırım
Anlamak çok zor rol yapiyorlar
Her zaman onu düşünüyorsam
davranışlarından
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?