Sadece anlamak ve duygularını ogrnmek için yaptım
Birinin sizi gerçekten sevip sevmediğini nereden anlarsınız?
Sadece anlamak ve duygularını ogrnmek için yaptım
Seviyorum der ama sevmiyordur ya da donuk biridir herşeyi dile dokemiyordur nasıl anlarsınız?
Hissetmekten anlarım ve davranışlarından 😊 bazı insanlar yalandan sevgi besliyor ve çok da belli oluyor ediyor yani önce değer ilgiyi veriyor bir zaman sonra da o ilgi değer kesiliyor 🤷♂️ böyle insanlardan hep uzak dururum zaten
Tartışmalarınız ölçülüdür. Kelime seçimlerinde özenlidir , incitmeyecek sekilde konuşur. Size uyumlanmaya çalışır. Sizin uygun vakitleriniz onun önceliğidir. Günün en yoğun zamanlarında bile yazar, arar, size dair her seyi hatirlar, atlamaz. Sozlerden ziyade eylemler sevgi için daha kiymetlidir.
Cevap
21Cevap
Bana değer veriyorsa beni seviyorsa asla bana kötü davranmıyorsa.. ve ne olursa olsun yanımdaysa bu şekilde anlarım sevdiğini bazen bir bakıştan bazen güzel sözden bazen elimi tutmasından bazen de sarılmasından. ayrıca birde tartışsa bile yine de güzel davranır..
Net ve dengeliyse, dengesizliğini görmemişsem, eylemleri ve söylemleri tutarlıysa sevildiğime inanırım, seviyorum diyip saygısızlık yapıyorsa soğurum. Ruhen olgunlaşmış kişilerin sevgilerinin sahiciliğine inanıyorum.
Bir insan donuk da olsa bence sevdiği hissedilir, dile dökemese de hissedilir, aşk dolu bakar bir kere, bakışları haykırır aşkını, tüm âzâları haykırır. Sevgi hissedilen bir şeydir, bir köprüdür lakin insan bazen kendini kandırmak istiyor, kanmak istiyor. Kendini kandırmadan geniş perspektifte yorumlasa her şeyi, anlayacak sevilip sevilmediğini
İlgisinden alakasından. Sevenle sevmeyen arasında bariz fark var.
( O süper soru şeysini bende yapıyordum 🤭 Valla yapanlar olunca gördüm dedim herhalde bunu yapmasak ayıp olur seçene ayıp olmasın diye teşekkür babında yapıyordum amelim ve niyetim bu. Yoksa kimi tanıyom da kime hava atacam hemde bunu yapmakla 😂 )
Seninki çıta oldu. Bunun üstüne çıkılmaz daha 😂😂
Seven insan sevgiye yönelik davranışlar sergiler.
Vücut dili ile davranışlarıyla hayalleri ile düşüncesi ile konuşmasıyla seni hayatının önemli bir noktasına konumlandırır.
Zaman geçirmekten , sohbet etmekten keyif alır.
Yaptığı hareketler ile bu şekilde samimiyetini belli eder.
Bunun gerçekten bilimsel ve çok hızlı şekilde öğrenmenin kesin bir yolu var fakat söylemeyeceğim shskdh Yıllar yıllar önce dershanedeyken biyoloji hocası söylemişti 😂
Bu bilgiyi ortamlara salamam üzgünüm 😂
Mesaj atacaktım olmadı şansına küs 😂
Onu her sinirlendirdiğimde benden ayrılmayıp çekip gitmiyorsa beni alttan alıyorsa seviyodur adama pzxevenk bile dedim küsmedi 😂
Kıskanç bir sevgilisi olduğu için her şeyi bu ağızdan duymaya hazır olması lazım aşk kaktüse benzer dikenler battıkça zevk alman lazım 😂
Sözleri eyleme dönüşmüyosa sevmiyodur.
Müsait olduğu zaman değil, en yoğun zamanında 1 dk bile olsa sesini duymak için aramayıp bahane üretiyosa sevmiyodur.
Merak etmiyorsa kıskanmıyosa sahiplenmiyosa sevmiyordur.
Bu konuda malım biraz, herşeye inanıyorum...
Yok yok malım
Sen hayır dediysen sözün üstüne söz söylemeyim : ))
Şu güncellemeyi yapanlar, hâlâ bana tuhaf geliyor 😂
Görgüsüz değilsin : ))
Benim hastaneye kombine biletim var bir gün ziyarete gelirse anlarım orada sevdiğini ya da sürekli değilde nasıl oldu gelmeme ihtiyacın var mı gibi sorular beni ziyadesiyle memnun eder.
Benimle ilgili ufak detayları bile unutmamasından, gün içinde bana vakit ayırmak yerine vakit yaratmasindan, kurduğu sevgi ve ilgi dolu cümlelerden, yaptığı ufak jestlerden...
İlgi, merak, sahiplenme, bakışlar..
Bu güzel kadınlar da biraz karşısındaki erkek nezdinde cepte gibi bir tabloda çizebilir ama gerçekler bunlar.
Davranışlara bakarım ben. Arkadaş olarak da olsa, sevgili olarak da davranışlara yansır bu ve bir tutarlılık vardır. Birkaç yapmacık davranıştan ibaret değil her zaman gösteriyordur bunu
Saygısından, menfaatsiz, çıkarsız yaklaşımından, önceliği olmamdan…Beni mutlu etmek için her gün çabalamasından anlarım
Herşeyiyle belli eder. Bakışıyla, dokunuşuyla, kurduğu cümlelerle, ilgisiyle kısacası bütün davranışları sevip sevmediğinin delilidir
Aksi ispatlanana kadar ağzından çıkanları gerçek kabul ederim. Seviyorum diyorsa seviyordur.
Enerjisi sana geçiyorsa Seviyordur Enercii 😛😛😛😛
Zor, bilemezsin belkide Yedek olarak kullanıyordur, ya da numara yapıyor, kimseye güvenmeyin ben güvendim pişman oldum.
Bazıları bu konuda master yapmış onlara denk gelirsen asla anlayamıyorsun
Zamanla anlayabilirim o kadar yetenekli değilim shdjs
Sevildiğini hissetmen lazım. Yoksa görmek tutmak duymak falan boş
Öpüşürse benimle seviyordur.
Kuşku varsa sevgi yoktur
Olabilir insanlik hali
Değer verir kim olursa olsun
Bana olan ilgisi
Tipinden
Seni önemser
Anlamıyorum
yanında olmak için çabalıyor mu